Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785540
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Περαστικός από Αθήνα και με κακή πλάτη, είπα να δοκιμάσω το συγκεκριμένο μασασομάγαζο. Παρασκευή μεσημέρι παίρνω ταξί με κατεύθυνση τον οίκο ευεξίας. Όταν ο ταρίφας με ρωτά σε ποιο ύψος στη Στουρνάρη ήθελα και του είπα το νούμερο, η απάντηση του ήταν η εξής: "Α, στης Ζάνας πας; Θα περάσεις καλά!". Χτυπάω κουδούνι, μου ανοίγουν και μετά από λίγο ξεκινάει η παρέλαση. Γύρω στις δέκα κοπέλες, εμφανισιακά για όλα τα γούστα, εμένα μπαμ μου έκανε η Νικόλ. Η Νικόλ είναι εξ Αλβανίας, αλλά με πολύ καλά ελληνικά, και κατατάσσεται στην κατηγορία του κοντοπούτανου. Τα βυζιά της κάνουν μπαμ και με την ποδιά, αλλά εκείνο που αδικείται από την αρχική της εμφάνιση είναι το κωλαράκι της, που είναι αρκετά σφριγηλό. Οδηγούμε σε δωμάτιο και με πληροφορεί η Νικόλ ότι εκτός από στο στάνταρ της μιας ώρας, υπάρχει το body 2 body στα 100 και nuru στα 120. Nuru δεν ήταν εφικτό λόγο έλλειψης του ειδικού γίελου (ελληνιστί jell), οπότε επέλεξα B2B. Η κοπέλα το κατέχει το άθλημα, με σωστές μαλάξεις και σημεία πίεσης και είναι μια από τις καλύτερες του είδους. Μιλάω εκ πείρας, μιας και μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, έχω δοκιμάσει μερικά από τα καλύτερα μασάζ παγκοσμίως. Επίσης, το μπλα-μπλα που κάνει σε χαλαρώνει, χωρίς να σε ξενερώσει. Επειδή είχα πάει πιο πολύ για το μασάζ, η συνεδρία τελείωσε με προφυλαγμένη πίπα, αρκετά καλή και πολύ παιχνίδι με τις μπάλες. Προσωπικά, αν την επόμενη φορά που έρθω Αθήνα την ξαναπετύχω, πάω για nuru και δίωρο. Πάντως, ο ταρίφας είχε δίκιο. Για το χώρο έχω να πω τα εξής: 1) Η είσοδος δεν σου κάνει για τέτοιο χώρο, πιο πολύ για ινστιτούτο αισθητικής σου βγάζει. 2) Τα δωμάτια (είδα τρία καθώς πήγαινα για το δικό μου) ήταν ιδανικά για χαλάρωση και πεντακάθαρα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 07, 2013
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Μέλος
Εγγραφή:
19 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Νοεμβρίου, 2013
Φιλε έχω μια απορία, έδωσες 100 euro για 1 ώρα και ποσα τελειώματα? Έχω ακούσει διαφορα λίγο καιρό που παρακολουθώ το site πχ λένε :
1) ότι με 80 euro κάνουν massage 1 ώρας , b2b και 2 τελειώματα.
2) ότι με 80 euro κάνουν massage 1 ώρας , b2b και 1 τελείωμα.
3) ότι με 100 euro κάνουν massage 1 ώρας , b2b και 2 τελειώματα (αυτό έτυχε σε μένα την περασμένη βδομάδα πρώτη φορα στο OASIS).
Θετό αυτές τις απορίες γιατί υποψιάζομαι ότι οι κοπέλες μέσα στο μαγαζί ίσος να μην έχουν στάνταρ τιμές με τις υπηρεσίες που προσφέρουν.Χμμμ;
10 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

τα δυο χυσιματα ειναι στα 100 απ οτι ξερω
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2