Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785285
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είχα πολύ καιρό την επιθυμία να ξαναεπισκευτώ το μαγαζί μετά από καιρό καθώς δεν επιτρέπουν οι καιροί πολλά πολλά.Money Mouth
Παρκάρισμα σχετικά κοντά (δεν το πολυέψαξα κιόλας, ίσως έβρισκα καλύτερα αλλά δν με νοιάζει)
Ντιν ντον, αμέσως άνοιξαν κ πάνω δεν χτύπησα καν πόρτα, μόλις ανέβηκα άνοιξαν απευθείας.
κάθησα στις πολυθρόνες της υποδοχής κ δέχτηκα να αναπαυτώ λίγο στα βιζόμπαλα μιας κοπέλας Γλώσσα για να αποχωρίσει κάποιος συναγωνιστής.
μετά πέρασα πίσω από τον τοίχο (του ραντεβού στα τυφλά??Χμμμ; , ευτυχώς όχι Κουλ )

Ο χώρος φοβερός, καμία σχέση με τον απο πάνω όροφο (ναι, είχα να πάω αρκετό καιρό) Ότι καλύτερο έχω δει στο "χώρο του μασάζ" είτε μιλάμε για καθαριότητα, διακοσμιτική, γούστο, διαμόρφωση και ανέσεις. Τα πάντα άψογα, μπράβο.

Μου παρουσιάστηκαν 10 κοπέλες, Νταϊάνα, Ντιάνα, Έμμυ, Μόνικα (όχι η περσινή) Μαρία και συγνώμη, δεν θυμάμαι τα υπόλοιπα ονόματα, Όλες πολύ καλές πάντος.
μου είπαν ότι άλλες μέρες φτάνουν κ τις 15 ή 17 (κάτι τέτοιο)

Κάτι με τράβηξε στην Έμμυ. Ίσως το γλυκό πρόσωπο. Εκτός από αυτό, γύρο στο 1,65 ξανθιά βαμμένη, καστανά ματάκια παιχνιδιάρικα, 2ρι στήθος, φοβερός κώλος, καλές αναλογίες κ κανονικό
σώμα (οχι περιττά κιλά, όύτε αδύνατη όμως). πέρασμα (όπως μπαίνεις στο μαγαζι) στον δεξι διάδρομό, στο πρώτο δωμάτιο αρίστερά. Τζακούζι, ντουζιέρα, κάτι σαν δερμάτινη καρέκλα/καναπεδάκι μασαζοκρέβατο καθαρές παντόφλες μιας χρήσης κ πετσέτα καθαρή μιας χρήσης. Όχι κανονικός καναπές κ αν αναλογιστώ ότι δεν είδα τα 2 γαντζάκια πίσω από την πόρτα κρυμένα, αναρωτιώμουν που θα αφήσω τα ρούχα μου... Δεν ξέρω, μόνο με το μασαζοκρέβατο δεν είναι πάντα βολικό κ με μια καρέκλα/καναπεδάκι δεν κάνεις κ πολλά.. το 9 πάντως είναι λίγο. θα έβαζα 9,8 αν μπορούσα για το χώρο.

Μπανάκι κ εμφάνηση της κοπέλας πριν προλάβω να σκουπιστώ για να στεγνώθω
Μασάζ πολύ καλό, μέτριας δύναμης, περισσότερη έμφαση στα πόδια, πέρασμα από μέση, χέρια κ λίγο αυχένα + b2b στο τέλος που είχε πολύ καλή αίσθηση, αρκετά καυλωτικό κ με χαλάρωσε κ άλλο. 9 εδώ
Κατα τη διάρκειά του προσπάθησα να πιάσω λίγη κουβέντα άλλα οι απαντήσεις ήταν με αρκετή επιφύλαξη από μέρους της, σαν να φοβόταν ή σαν να ήθελε να αποφύγει τη συζήτηση...
Δεν λέω να αναλύσεις το κυπριακό ή να πιάσεις κουβέντα σαν να είναι η γκόμενά σου αλλά να ανταλλάξουμε 2 λόγια. Σχετικά ψυχρή σε αυτό το κομμάτι.

Μετά το b2b μ είπε να γυρίσω. Καθώς ήταν καθιστή στο μασαζοκρέβατο κάθισα μπροστά της κ άρχησα να φιλάω το στήθος της το οποίο έδειχνε να απολαμβάνει. Σταμάτησα κ την κοίταξα στα μάτια αλλά δεν έκανα κάποια κίνηση να με φιλήσει στο στώμα είτε στο λαιμό. Την φιλάω στο λαιμό κ μου κάνει: "Άσε με να σε περιποιηθώ". Κατεβαίνει κατευθείαν κάτω, χωρίς να ασχοληθεί με την ενδιάμεση περιοχή κ πιάνει τον Κύριο, τον συκώνει κ ασχολείται με τους Συνοδούς πολύ καλά αλλά για πολύ λίγο (μισό λεπτό το πολύ) παρόλο που γούσταρα. Είχα γίνει ήδη τούρμπο, γι'αυτό κ πήρε το προφυλακτικό κ χωρίς να ρωτήσει το φοράει κ ξεκινάει πίπα. Δεν μου έχει τύχει στο μαγαζί αυτό να το κάνουν αυτό αλλά λέω μάλλον η κοπέλα "δεν" χωρίς σκουφάκι (προς αποφυγή παρεξηγήσεως, αναφέρομαι "ακα" μόνο για πίπα). Ξεκινάει λοιπόν, στην αρχή μέτρια αλλά όσο συνέχιζε, βελτιωνόταν.
Την σταμάτησα μετά από λίγο καθώς ήθελα να μπω. Πρώτη στάση ιεραποστολικό, δεύτερη πισωκολιτό. Η αίσθηση καλή αν και δεν ήταν πολύ στενή. Η ανταπόκρησή της σχετικά μέτρια. Όπως κ πριν σχετικά ψυχρή. Μερικές κραυγούλες αλλά κ πάλι, δεν με κοιταζε, λες κ με απέφευγε.. (δεν μπορώ να καταλάβω..)
Στο πισωκολιτό η όψη κώλου της κ το στίσημό της ήταν κ τα 2 άψογα κ με την οπτική επαφή που είχα από τον καθρέφτη με έκαναν τούρμπο κ δεν άντεξα κ πολύ.

Μπάνιο η κοπέλα πρώτα, αφου το ζήτησε, μπάνιο κ εγώ, κατάθεση αντίτιμου κ έξοδος όπου κάποιος άλλος επίσης κρυβόταν στα στήθη κάποιας κοπέλας, προς αποφυγή συναντήσεων.

Εκτός από το κομμάτι με τα ρούχα (που ήταν περισσότερο δικό μ λάθος), την έλληψη ενός καναπέ, κ την σχετική ψυχρότητα της κοπέλας, έννιωσα καλά. Εξού κ το 7 στο σχέση αξίας/τιμής κ επιπλέον εξηγούμαι:
Απλά, αν δεν ήταν (για μένα τουλάστιχον) τόσο όμορφη η Έμμυ κ αν εγώ δεν είχα τόσες κάβλες, δεν ξέρω σε άλλη περίπτωση αν σηκωνώμουν στην αρχή ή τελείωνα στο τέλος κ δεν έπεφτε το ηθικό κάπου στη μέση.
Αν δεν άρεσα στην κοπέλα δικαίωμά της, δεν παρεξηγώ, αλλά έξω από το χώρο, εδώ πληρώνουμε τον "έρωτα" γι'αυτό κ λέγεται αγοραίος.
Μπορεί να μην είχαμε χημεία αν κ προσπάθησα να σπάσω τον πάγο κ ίσως προσπάθησα εγώ να την κάνω να νιώσει καλύτερα κ πιο άνετα κ όχι αυτή εμένα....
Επίσης ανάλογα με τις υπηρεσίες που προσφέρεις, ρωτάς τον πελάτη τι θέλει (αναφερόμενος στην ακα πίπα). Εδώ βέβαια θα μπορούσα κ εγώ να μιλήσω αλλά προπάντων η σωστή πολιτική είναι ρωτάει ο εργαζόμενος τον πελάτη τι θέλει...

Μπορείτε να εκφραστείτε, να με κρίνετε κ να μου απαντήσετε όπως θέλετε, δεν παρεξηγω. Αρκει η κριτηκή να είναι λογική επικοδομητική κ να είναι άξια συζητήσεως. Αλλίως τσάμπα γράφετε
Ημερομηνία, ενδεικτική
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 28, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Έμμυ
Μέλος
Εγγραφή:
2 Σεπ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
16
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Οκτωβρίου, 2013
Να προσθέσω. αν θέλετε, πείτε μ γιατί δν σας αρέσει η κριτική. Για να ξέρω επόμενες φορές πως να γράψω, να βοηθήσω περισσότερο κ τους υπόλοιπους.
Υ.Γ. δεν ειρωνεύομαι
28 Σεπτεμβρίου, 2015
Μια χαρα ειναι η κριτικη σου φιλε μου! Εκοψες ομως δεν έγραψες άλλες ειναι και ακριβο το σπορ βεβαια δυσκολοι κ οι καιροι Κατσικογάμης
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2