Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785353
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να κάνω νέα επίσκεψη στο ίδρυμα. Την προηγούμενη φορά είχα π'αει με την Ελένη αλλά για κάποιο λόγο δεν είχα γράψει κριτική ενώ πέρασα σούπερ. Χτύπος λοιπόν στον κώδωνα, εμφάνιση της Λάουρας μικρή ανάκριση και παρέλαση των κοριτσιών. Η Ελένη ήταν απασχολημένη και εκεί που είμαι έτοιμος να την κάνω εμφανίζεται η Ζάνα και με ψείνει να περιμένω. Κέρασμα σφηνάκι και φούντωμα. Σε λίγο εμφανίζεται η Ελένη την οποία στην αρχή δεν την κατάλαβα με το μαλί ξανθό και πρόκα (μετά μου είπε ότι το έκοψε γιατί το έκαψε με ένα κερί). Τέλος πάντων μπούκα στο δωμάτιο μπανάκι και σε λίγο να και το καραmilfoni.
Tα βγάζει όλα αλοίφει με λάδι το στήθος της το μουνί και τον κώλο και όπως είμαι καθισμένος στη πολυθρόνα ξεκινάει παίξιμο πίπα και ισπανικο εναλλάξ. Εγινα τούρμπο άλλο που δεν ήθελα. Πλακωνόμαστε και σε κάτι γλωσόφιλα και το γλυκό έδεσε την βάζω κάθετα στο μασαζοκρέβατο την πλακώνω στο γλυφομούνι και καπάκι μπαίνω μα τα πόδια της στον αέρα. Στην συνέχεια cowgirl μετά στα 4 ξανά ιέρα πάλι πιπα πάλι γλυφομούνι μέχρι δικής της πτώσης (squirt). Με το μαλακό ξανά ιέρα και κατάθεση.
Χαλάρωμα μπανάκι μαζί κολοτρίψιμο και μετά μασάζ τοοποίο το κατέχει αλλά διακόπηκε λόγω επείφοντως επαγγελματικού τηλ. και εσπευσμένης αναχώρησης μου. Συναγωνιστές η Ελένη το έχει και με το παραπάνω. Ελπίζω σύντομα να μπορέσω να περάσω και πάλι.
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 08, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
47
Likes:
15.333
Πόντοι:
5.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού