Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 56 10
Μασατζίδικα 98300
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Βρέθηκα πρόσφατα, προς το τέλος της βάρδιας. Κουβεντούλα με τη Νατάσσα και «στοχοποίηση» της Λίζας. Κάβλα άνευ σιέλου μες το μπεζ της φορεματάκι… Έφευγε και οι κάννες σημάδεψαν τη Ζωή. Καμία σχέση με Αλβανίδα! Προς Ταϋλάνδη μεριά, εξωτική ομορφιά αλλά και τουπέ «γαμώ και δέρνω»! Τη ρώτησε η Νατάσσα αν προλαβαίνει να με πάρει…Με κοίταξε ερευνητικά και έγνεψε καταφατικά. Ετοιμάστηκα, μπήκε στον οντά και μου λέει: «Δυο πράγματα θα σου πω. Δεν κάνω καλό μασάζ και ότι κάνω είναι με προφύλαξη». ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. Απάντησα αδιάφορα για το μασάζ και της ζήτησα ελεύθερο στοματικό αλλά αρνήθηκε. Μου πρότεινε άλλη κοπέλα. 2Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. Κατά τη διάρκεια του διαδικαστικού μασάζ, ξεκίνησε από πλάτη και κατέληξε στα πόδια (!!!), σκέφτηκα να της πω να το πάει σερί αδιαφορώντας για το Β΄ μέρος. Μόλις μου σέρβιρε το κωλί της μέσω του καθρέφτη, το ξανασκέφτηκα…. Δε γαμιέται λέω…μπορεί εκεί να τό’χει. Γύρισμα ανάσκελα και πέρασμα σκούφου σε ημιθανές μόριο… Πίπα διαδικαστική, με λάγνες ματιές και διάθεση από μεριάς της να με λήξει! Κάπου εκεί εντυπωσιάστηκα με το δυσανάλογο στήθος της. Μικρό και «ταλαιπωρημένο». Δεν ήταν αυτό όμως που με χάλασε. Με κλειστά τα μάτια σκεφτόμουν να με πιπώνουν δυό μωρά από τσόντα της Private, αλλά το κλίμα ήταν decadance! Είπα να την περιποιηθώ μπας και σώσω την παρτίδα, αλλά κι εκεί έδινε ρεσιτάλ με ψευδείς ήχους ηδονής. Η αυλαία έπεσε με χειρονακτική παλινδρόμηση άνευ σαμπρέλας (!!!!!!!!) και κάποιες σταγόνες την πήραν ξόφαλτσα. 35’ κράτησε αυτό που ονομάζεται συνεδρία και η καθιερωμένη ερώτηση «σου άρεσε μωρό μου;» με άφησε να την κοιτώ σαν αυνάνας. Μπήκε σφαίρα στο ντους και μην την είδατε! Παρήγορα τα λόγια της Νατάσσας, αλλά τι να σου κάνει κι αυτή… Φταίω, τ’ομολογώ, που παρέμεινα ενώ από παντού διαφαινόταν η αρνητική διάθεση και η επικείμενη αποτυχημένη συνεδρία. Γιατί δεν θεωρώ επιτυχία να εκτονώσεις το σπέρμα σου σε μια όμορφη γυναίκα, αλλά να νιώσεις μαζί της ολίγον σα Θεός, στο διαθέσιμο χρόνο. Επιστρέφοντας στη βάση μου, είχα την περιέργεια να διαβάσω τις κριτικές της. Και προφανώς καταθέτω την παρθενική της αρνητική. Εννοείται πως η χημεία δεν υπήρχε…ούτε όμως και το φιλότιμο. Τουλάχιστον για τη Νατάσσα, όφειλε να της πει ότι δεν προλαβαίνει να «ασχοληθεί» μαζί μου. Η επίγευση που μου έμεινε, είναι πως δεν τίμησε τα χρήματα που πήρε και θεωρεί ως μοναδικό της ατού, τη φυσική της ομορφιά. Ευχαριστώ, δε θα ξαναπάρω. Ούτε για τη μισή αξία.
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ζωή
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
186
Likes:
11.802
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 messinia, NICK TRIVE, Sproxe Garsia και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Σεπτεμβρίου, 2013
τυχαίο ότι όλες ανεξαιρέτως οι "φόλες" , στο τέλος σε ρωτάνε αν σου άρεσε?
28 Σεπτεμβρίου, 2013
την Ζωή θέλει πολύ τέχνη για να την παρασύρεις και να την βγάλεις από τον ρυθμό της και το πρόγραμμά της...
που το τηρεί ευλαβικά...
δυστυχώς...
28 Σεπτεμβρίου, 2013
Φυσικά,αυτά μπορούν να συμβούν στον καθένα....Ομως,έκανες 2 λάθη κατά την γνώμη μου....πρώτον,πήγες αργά.Οι πιθανότητες ήταν να είναι κουρασμένη και μπουχτισμένη η κοπέλλα και να θέλει να φύγει μια ωρα αρχύτερα.Φυσικά,δεν θα άφηνε να της φύγει ο πελάτης,αλλά θα σκέφτηκε "θα τον ξεπετάξω στα γρήγορα και θα την κοπανήσω..".Αντιεπαγγελματικό? ασφαλώς.Αλλά,μην περιμένεις και πολλά στους χώρους αυτούς.
Δεύτερο λάθος,έπρεπε να ρωτήσεις την Νατάσσα.Θα σε είχε προφυλάξει απο την κακοτοπιά.Είναι ανθρωπος που θα προτιμήσει να χάσει το 60αρι,παρά να δυσαρεστήσει κάποιον,ειδικά έναν παλιο πελάτη.
Εύχομαι την επόμενη φορά πιο τυχερός....Μεγάλο χαμόγελο
28 Σεπτεμβρίου, 2013
Τουλάχιστον η συγκεκριμένη ήταν τίμια απο την αρχή και ενημέρωσε για το ''μενού''!Πάλι καλά που δεν πήρες την Ροζαλίντα!
28 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

σιγά μην τον προστάτευε η Νατάσσα... εδώ της λέμε οτι η τάδε κοπέλα κάνει μαλακίες και κάνει την κινέζα...
υψηλή κριτική κάνω βεβαια μην με παρεξηγησετε... το ιδρυμα ειναι απο τα καλυτερα και τα φτηνοτερα του χωρου...
αλλα τελικα μονοι μας πρεπει να προσεχουμε τις κακοτοπιες...
28 Σεπτεμβρίου, 2013
@n.smirni: Τι να σου πω φίλε μου...κι εδώ δίκιο έχεις.
@jorge: Και αυτό το κατάλαβα....ήταν όμως αργά..
@andy: Φίλτατε το ότι πήγα αργά δε σημαίνει πως ήμουν εκτός ωραρίου. Δεν μου είπε κανείς ΚΛΕΙΣΑΜΕ. Να είμαι δηλαδή στις 9 το πρωί απόξω? Εμείς φταίμε με την τακτική του "πήγες αργά". Μη ρίχνουμε την ευθύνη πάνω μας. Δε ζήτησα χάρη ή εξυπηρέτηση. Μίλησα με τη Νατάσσα που την ρώτησε 2 φορές, πολύ συγκεκριμένα, αν βιάζεται να φύγει κι αν είναι σίγουρη γι'αυτό. Επιπλέον η Ζωή ήταν πολύ ευδιάθετη και χαμογελαστή και δε διέκρινα, πριν μπω μέσα, διάθεση κούρασης ή βιασύνης. Τέλος, είμαι σίγουρος πως, η Νατάσσα θα με συμβούλευε να πάω άλλη φορά αν υπήρχε υποψία ξεπέτας. Καθότι είναι 100% επαγγελματίας και δίκαιη.
Αυτά και μη χειρότερα!
29 Σεπτεμβρίου, 2013
Διάβασα όλα τα σχόλια των εκλεκτών συναγωνιστών,και ο καθένας είχε κάτι χρήσιμο να πεί....το θέμα είναι ότι ο αγαπητός mysterious δεν πέρασε καλά,και αυτό μετράει τελικά...
Θα προσθέσω κάτι τελευταίο που το γνωρίζω απο παλαιότερα περιστατικά,καθοτι τελευταία δεν μετεχω στο αθλημα...Μεγάλο χαμόγελο η Νατάσσα δεν αντιδρά ποτέ εν θερμώ.Ξέρει τι κάνει,ακούει γνώμες και μπορεί να φαίνεται οτι κάνει την Κινέζα και "προστατευει" τις κοπέλλες,αλλά σημειώνει τα παράπονα και τις κακές κριτικές.Και όταν εκείνη κρίνει,διώχνει την κοπέλλα εκείνη που δεν φέρεται σωστά.Χωρίς τυμπανοκρουσίες,και χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς.Διαβάζει τα πάντα,ακούει τα πάντα,αλλά έχει σημασία ποιός το λέει και γιατί το λέει.Γι' αυτό και το μαγαζί της δουλευει αψογα,ακόμα και όταν εκείνη λείπει.Και να είστε σίγουροι οτι η κριτική του mysterious δεν θα περάσει απαρατήρητη....
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7