Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785339
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Για την Ελενάρα, έχει χυθεί πολύ μελάνι (κ σπέρμα ..).

ΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμης

Δεν έχω σκοπό να εξιστορίσω τις συνεδρίες μου με την συγκεκριμένη μιλφο-κορασίδα, απλά θα προσπαθήσω να εξηγήσω γιατί είναι πάντοτε sold-out και είναι τόσο δυσεύρετη. Ίσως αυτό θα έπρεπε να διαβαστεί και από τις υπόλοιπες θεραπεύτριες, όλων των ιδρυμάτων προς γνώστη και συμόρφωση. Ξέρετε οι περισσότεροι, ότι για την Έλενα ήρθα σε δημόσια αντιπαράθεση με το μαγαζί, εξαιτίας μιας ασυννενοησίας (για την οποία δώθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις εκατέρωθεν, τόσο δημόσια, όσο και κατ' ιδίαν).

Καταρχήν η Έλενα είναι πάντοτε πεντακάθαρη .. Δεν έχω καταφέρει να της βρω ακόμη ψεγάδι στο θέμα υγειηνής.

Δεύτερο σημαντικό, είναι πάντα ακούραστη. Ακόμη και ο τελευταίος της πελάτης να είσαι, δύσκολα θα νοιώσεις ότι είχε μια δύσκολη μέρα ..

Τρίτον .. μαζί της νοιώθεις ότι είσαι ιδιαίτερος, σε κάνει να νοιώθεις ότι είσαι μοναδικός .. Δεν λέω ότι σε κάνει να την καψουρευτείς, αλλά καταλαβαίνεται πολύ καλά τις σας λέω .. Σου συμπεριφέρεται σαν να είσαι ο απόλυτος Άρχοντας .. Χωρίς ΧΡΟΝΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ..

Τέταρτον .. Σε κάνει να γουστάρεις .. Σου βγάζει γούστα .. Καταλαβαίνει τι καβλώνει τον καθένα ιδιαίτερα .. Έμπειρη και χυμώδεις, αξιοποιεί μέγιστα την εμπειρία της και με τον τρόπο αυτό καλύπτει τις αδυναμίες της ..

Πέμπτον .. Ο Επίλογος έρχεται να επιβεβαιώσει όλα μαζί τα παραπάνω .. Με πολύ απλό τρόπο και συμπεριφορά. Μπαίνει μαζί σου στο ντουζ, σε περιποιείται αρχοντικά, κλπ, κλπ..

Δεν νομίζω ότι έχει ανάγκη για περισσότερη προβολή η Ελενάρα .. Καλό θα είναι να διδαχτούν από αυτή οι νεώτερες στον χώρο και να παραδειγματίζονται, αν θέλουν να καθιερωθούν στον χώρο ..

Για τις αδυναμίες της, θα μου επιτρέψετε να τις συζητήσω πρώτα μαζί της κ μετά να τις μοιραστώ μαζί σας ..Θεωρώ ότι αυτό είναι το σωστό κ το πρέπων. Όπως και να έχει κ μόνο ότι πολλές από αυτές τις μετουσιώνει σε πλεονέκτημα είναι μορφή RESPECT .. Επίσης το γεγονός ότι πλέον δεν εργάζεται τα Σάββατα προκειμένου να πέρνει ανάσες κ να έχει την ίδια ποιότητα τις υπόλοιπες ημέρες, για μένα είναι στα +

Φυσικά, όλα τα ανωτέρω αφορούν καθαρά προσωπικές και ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

Η συνεδρία έγινε την περασμένη Τετάρτη 18/09, μέρα πορειών και κινητοποιήσεων στο κέντρο, μέρα που κ στο Σ29 η δουλειά ήταν πιο υποτονική και η Ελενάρα πιο "διαθέσιμη".
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 18, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Έλενα
sakarvats
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
7.865
Πόντοι:
6.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Σεπτεμβρίου, 2013
Καλό θα είναι να διδαχτούν από αυτή οι νεώτερες στον χώρο και να παραδειγματίζονται, αν θέλουν να καθιερωθούν στον χώρο ..
Respect και σε σένα.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1