Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 45 10
Μασατζίδικα 83650
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την εποχή αυτή μπαζώνω κατι ιντερνετικες στο τσαμπα για αλλαγη αλλα οταν περναω απο την καισαριανήνα βγω περιφερειακο δεν μπορω να μην κανω μια σταση στη γιαννα.

Φοιτητές, με ένα φίλο, είχαμε πιάσει γκόμενες 2 κομμώτριες, φίλες μεταξύ τους. Με τον καιρό, για αλλαγή, κάναμε όλοι σεξ στον ιδιο χώρο αλλά χωρίς ανταλλαγές. Μια μέρα, εκεί που έχυνε, είπε το επικό ‘’πάρτα κομμώτρια’’ !!!ΓλώσσαΓλώσσα. Ενίοτε, για πλάκα, χύνοντας αναφωνούμε την ιδιότητα/επάγγελμα της γκόμενας αντί του γνωστού ‘’πάρτα καργίολα/πουτανάκι/άρρωστη κλπ.

Αυτό θυμήθηκα και μειδίασα προχθές πηδώντας την ''φοιτήτρια φιλοσοφικής'' που μου παρουσίασε η Γιάννα. Λόγω γήρατος, ξέχασα το όνομα αλλά πιστεύω ότι θα την ξεχωρίσετε άνετα – όντας η μοναδική ελληνις στο χώρο ίσως και η μόνη που γνωρίζει ανάγνωση μια και όταν μπήκα διάβαζε ένα βιβλίο.

Ξανθό μαλλάκι με πιρσινγκ στη μύτη και στο αφαλό, γεματοζουρμουλού, καυλοδευτερόφατσα. Βυζί μικρό και ταλαιπωρημένο. Η τιμή της επίσης είχε 10€ premium από τις αλλοδαπές σπερματοθήκες συναδέλφους της. Πίπα εξαιρετική. Επικέντρωση στη βάλανο και στα αρχίδια με ελάχιστη χρήση χεριών. Συμμετοχική και ανταποδοτική στο γαμήσι και με σωστές εναλλαγές/κραυγές/αναστεναγμούς. Ισχυρίστηκε ότι τελείωσε επίσης και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω.

Άλλο ένα cult γαμησάκι στο ποιο cult πορνείο στην πόλη.

Και όχι, δεν φώναξα τελειώνοντας ‘’πάρτα φοιτήτρια’’.
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
25
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Σεπτεμβρίου, 2013
Πολυ "ευχαριστη" η γραφη σου! Το απολαυσα!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1