Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 43 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 76983
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μετα απο ολα αυτα που εχω διαβασει για το συγκεκριμενο θεραπαευτηριο αποφασισα να το επισκευτω.παρασκευη και 13 αλλα για εμενα δεν ηταν γρουσουζικη μερα...Χμμμ;το αντιθετο θα ελεγα:d:.....εφτασα γυρω στισ 11 στο θεραπευτηριο και ημουν απο τουσ πρωτουσ δεν θα πω πολλα για το μαγαζι γιατι νομιζω ειναι γνωστα.καθαροσ διακριτικοσ χωροσ και σε κανουν να νιωσεισ ανετα απο την πρωτη στιγμη.περασα στο δωματιο και γνωρισα τισ κοπελεσ.ειχα διαβασει σχεδων για ολεσ και ειχα δυο στο μυαλο μου αλλα μολισ ειδα την μαργαριτα η αποφαση ηταν πολυ ευκολη........η μαργαριτα οχι πολυ ψηλη με καρε καστανο μαλλι καταπληκτικα ματια και ενα χαμογελο που λαμπη!!!!!!βυζι περιπου 2,5αρι και κολαρακι στο θεο!!!εκανα το ντουζακι μου ξαπλωσα στο κρεβατι μετα απο λιγο ηρθε και αυτη χαμηλωσε το φωσ εβγαλε το φορεμα και εμεινε με τα εσωρουχα.το μασαζ ηταν πολυ καλο για τετοιο μαγαζι ποδια πλατυ χερια αυχενασ ολα και μετα body to body χωρισ καθολου εσωρουχα.μολισ ενιωσα το απαλωτησ κορμι επανω μου και την σκληρη τησ ρωγα στην πλατυ μου αρχισα να ανεβαινω μετα απο λιγο κατεβαινει απο το κρεβατι και αρχισε να μου γλειφη με τη γλωσσα τησ το αυτι μου και με το χερι τησ να μου χαιδευει τα αρ@@@δια!!!εκει αρχισα να καβλωνω μου λεει αν θελω να γυρισω..γυρναω και με το που τη βλεπω εμεινα πολυ ομορφη και με τελειο κορμι!!ξεκινησε να με φιλαει στο στηθοσ και στο λαιμο πηγα την φιλισω στο στομα αλλα μου ειπε οτι δεν δινει γλωσσοφιλα και μου εδωσε ενα μικρο φιλη στο στομα.καθωσ επαιζε με τον π@@τσο μου και αρχισε να με γλειφη μου εκανε και 2-3 κοπλιμεντα για το σωμα μου και τον π@@τσο μου..με εγλειφε αργα και ερεθιστικα απο πανω μεχρι κατω το κεφαλακι τον κορμο και τα αρ@@δια εγω επιανα την καβλωμενη ρωγα τησ και το σφιχτω την κολαρακι οταν εβαλα το χερι μου απο κατω μου εκανε ετνυπωση που ηταν υγρη..οταν αρχισα να τησ βαζω δαχτυλο μου ψιθυρισε να πρωσεχω να μην την τραυματισω και εκεινη συνεχισε το τσι@@@κι με πολυ καλο ρυθμο τον εβαζε ολο μεσα στο στομα πανω κατω αργα και γρηγορα πολλα παιχνιδια με την γλωσσα και ωραια περιποιηση στα αρ@@@δια!!!εγω χαιδευα το μ@@νι τησ που ηταν τοσο μουσκεμα εκεινη αναστεναζε βαθια και ημουν ετοιμοσ να τελιωσω...ηθελα να τη γαμησω αλλα ηταν τοσο καλο το τσι@@@κι την που δεν με πειραζε καθολου...(ειναι στα τοπ 5 τσιπμουκια που μου εχουν κανει και μου εχουν κανει πολλα)η στιγμη τησ ολοκληρωσεισ μου δεν αργησε τελιωσα λιγο μεσα στο στομα τησ αλλα τραβηχτηκε πραγμα που δεν με πειραξε καθολου...μου εδωσε ενα φιλη στο στηθοσ και με ρωτησε αν μου αρεσε εχετε καταλαβει ολοι την απαντηση μου.....:d::d::d:με σκουπισε και με ρωτησε αν θα κανω ντουζ την ειπα να κανουμε μαζι αλλα αρνηθηκε.με αφησε να κανω ντουζ και οταν ξαναηρθε μολισ ειχα τελιωσει προσφερθηκε να με σκουπισει και αυτο μου εκανε εντυπωση με σκουπισε απαλα παντου και μου εδωσε 2φιλια στον π@@@τσο μου εκει αν ειχα λεφτα θα καθομουν αλλη μια ωρα....για τα δικα μου δεδομενα η μαργαριτα ειναι φοβερη πολυ καλο κοριτσι με ορεξη να σε ευχαριστησει και ευγενικη.σιγουρα θα την επισκευτω αρκετεσ φορεσ ακομα....
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 13, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Μαργαρίτα