Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785111
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επίσκεψη το μεσιμερακι στο εν λόγω μαγαζί. Χαμός από κόσμο. Μου είπαν να περιμένω κάνα δεκάλεπτο και στο μεταξύ πέρασαν τα κορίτσια. Μου γυάλισε η Εμμυ, έριξα μια γρήγορη ματιά σε κριτικές μέσω του Lumia ενώ περίμενα και αφού είδα θετικά σχόλια την προτίμησα. Τελικά περίμενα πάνω από μισή ώρα γιατί δεν είχε δωμάτιο.

Μετά από λίγο ήρθε η Εμμυ, όπως την περιγράφουν οι προηγούμενες κριτικές: ξανθιά, κοντή, ωραίο γεμάτο στήθος κλπ. Γδύθηκε και άρχισε το μασάζ. Πατούσες, πόδια και σιγά σιγά προς τα επάνω. αφού τελείωσε με τα πόδια ανέβηκε από πάνω μου και άρχισε μασάζ στην πλάτη με τα χέρια αλλά και με τα γόνατα. Μπορώ να πώ ότι έμεινα ικανοποιημένος. Δυστυχώς δεν προχώρησε στα χέρια αλλά από την άλλη δεν προλάβαινα μετά από 40 λεπτά αναμονής.
Στην συνέχεια άρχισε το τρίψιμο με τα βυζιά της την πλάτη μου. Σε λιγο μου πρότεινε να γυρίσω και έφερε το προφυλακτικό. Προσφέρθηκε για πίπα άνευ, αλλά της είπα να το περάσει... Ασχολήθηκε με τα @@ και γενικά πρόσφερε καλή περιποίηση με το στόμα της. στην συνέχεια την έβαλα από κάτω. είναι ωραία κοπέλα και το μουνάκι της σχετικά στενό. Έφυγα αρκετά ικανοποιημένος αλλά δυστυχώς η αναμονή μου χάλασε λίγο την εικόνα. Ίσως πρέπει να ανοίξουν παρα΄ρτημα κάπου βόρεια. Με τέτοιο service σίγουρα θα γεμίζει το μαγαζί δεδομένης και την έλλειψης ανταγωνισμού στα ΒΠ.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 11, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Έμμυ
Μέλος
Εγγραφή:
8 Ιουλ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
20
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού