Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 837891
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μιας και ο δρομος με ειχε φερει για δουλιες στο κεντρο και μιας και ακομα υπηρχαν κατι ψιγματα μισθοδοσιας στο πορτοφολι ..ειπα να περασω μια βολτα απο το γνωστο καταστημα .. συμβουλη γιατρου ... να κανω κανενα μασαζακι να σπανε τα αλατα Γερο-μύστηςΓερο-μύστης
Η κατασταση στην υποδοχη .ενα χαος ..
Ανεβηκα δυο φορες στη σκαλα γιατι δεν μπορουσα ουτε μεσα να μπω απ τους συναγωνιστες...
Αν και η επισκεψη ηταν στοχευμενη για το νεο αστερι του μαγαζιου ..... λιγο το χαμογελο της κυριας λιας , λιγο το γεγονος οτι τα βυζακια της επρεπε να μου κλεισουν τα ματια να μη δω τους εξερχομενους συναγωνιστες ...δημιουργησαν ενα μικρο προβλημα στο παντελονι μου..
Με καποιο μαγικο τροπο δυο δωματια αδεισαν ταυτοχρονα οποτε τρεχοντας μπηκα μεσα ...
Βγαινοντας απ το ντουζ και ενω εχω τη πετσετα γυρω μου εισβαλει η Λια .
Κατ αρχας εχει ομορφυνει παρα πολυ ...πρεπει να ξεκουραστηκε στις διακοπες και λαμπει...
Τεσπα... προσφερθηκε να βοηθησει με το σκουπισμα αλλα ενα μικρο εμποδιο κατω απ την πετσετα ..οδηγησε το στομα της στο σωστο σημειο ...
Φοροντας ακομα την ιατρικη μπλουζα και τις γοβες συνεχισε ενα αργο υγρο βασανιστικο τσιμπουκι...κοιταγμα στα ματια ..φτυσιματα ......αλλαγες στο ρυθμο...χωρις να αφηνει τιποτα παραπονεμενο ...
Το βασανιστηριο κρατησε περιπου 20 λεπτα ... και απ οτι καταλαβα αργοτερα απ τη Ζανα που με ρωτησε με πολυ πονηρο χαμογελο πως τα περασα . Πρεπει να με ακουσαν μεχρι την πατησιων..
Κλεινει η παρενθεση
Ντουζακι μαζι ... με πολλα φιλακια πειραγματα ...και ενω εγω ηθελα να φυγω η λια επεμενε να μου κανει λιγο μασαζ
Ομολογω οτι το μασαζ της ειναι τοσο καλο οσο και η Money Mouth αλλη της δεξιοτητα Ντροπή

Τα χερακια της προχωρησαν κατω απ την πλατη ..λιγα τυχαια περασματα απ τους προσαγωγους
Και ακομα δεν καταλαβα πως βρεθηκε να κανει backblowjob ...

Με δηλωμενο το γεγονος οτι ειμαι παλιογερος και με το ζορι μου σηκωνεται ..ειλικρινα απορησα με το γεγονος ....
ΠερασΜα προφυλακτικου και πανω μου να με φιλαει και να κουνιεται ρυθμικα....
Το γεγονος οτι ειχα τελιεωσει πριν λιγα λεπτα εκανε απιθανο εως αδυνατο το δευτερο γκολ
Της το ειπα οτι δεν υπαρχει περιπτωση ..απλα με κοιταξε ...κατεβηκε ...εβαλε παλι της γοβες ..και αφου εβγαλε το προφυλακτικο ...εκανε το θαυμα της ...μια αλλη τεχνικη ενα παιξιμο της γλωσας κατω απο τον μικρο ενω συνεχιζε το τελειο ρουφηγμα ...
Και επηλθε για αλλη μια φορα το μοιραιο ....
Ισως ο πανδαματωρ χρονος να μην ειναι σε ολους και ολες τοσο γεναιοδωρος
Αλλα η λια με εκανε να νοιωσω πολυ ζωντανος

ΦιλΙκη συμβουλη οσοι πιπινολατρες και καρδιακοι να αποφευγουν τη Λια
Στους πρωτους δεν σας κανει στους δευτερους θα σας στειλει νοσοκομειο
Αφηστε Παιδια να περναμε εμεις μαζι της....που. μας κανει κλικ
Αυταααααααα
Δοξα τον παναγαθο 12 η 15 κοπελλες εχει το μαγαζι ....
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 07, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Λία
E
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Zebu, spipis71, doc_lin και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Σεπτεμβρίου, 2013
Μπορεί τα βυζακια της Λιας να μην βλέπουν ουρανό , το μόνο σίγουρο ειναι οτι , κάνει πολυ καλο μασάζ τα δίνει όλα στο προγραμμα και ειναι φιλότιμη . Η Λια ειναι αρκετά χρόνια στο επάγγελμα και δεν εχει να αποδείξει τίποτα , απλα ειναι σταθερή αξία .
Τωρα το αν δεν κάνει σε όλους αυτό ειναι αλλο πακέτο , άλλωστε όπως τοπες το καταστημα εχει πολλές επιλογές .
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1