Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785568
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Στο μαγαζί δεν είμαι τακτικός πελάτης, κυρίως λόγω τοποθεσίας, αλλά έκανα τελευταία τις προσπάθειες μου να πετύχω ή τις γνωστές μου Λία και Ελένη ή έστω τα νέα πουλέν που ακούγονται..
Πρώτη απόπειρα σε μεσημεριανή ώρα, να γίνεται της πουτάνας το κάγκελο και από γυναίκες κάτι ρετάλια..
Δεύτερη προσπάθεια κατέληξα με κάποια Βίκη, παντελώς αδιάφορη - βαριέμαι και να γράψω..
Τρίτη απόπειρα και πάλι της πουτάνας και πάλι τίποτα από τις γνωστές.. Την ώρα που ήμουν έτοιμος να τη κάνω, βγαίνει από δωμάτιο για κακή μου τύχη η Ράνια - προμίλφ ξανθό τσουπωτό, αρκετά εντυπωσιακό με τη ρομπίτσα - και παρ΄'ολο που κάτι μου θύμιζε δεν πίεσα τον γαμημένο τον εγκέφαλο και ρώτησα αν είναι διαθέσιμη μην και χάσω το κελεπούρι..
Να μην πολυλογώ ύστερα από κανένα 10λεπτο εμφανίζεται στο δωμάτιο και τότε θυμάμαι ότι την είχα συναντήσει στη Πατησίων 7τόσο και στο πόσο ταλέντο έχει να σου σπάει τα αρχίδια για να τσιμπίσει κανένα 10ρικο παραπάνω.. Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Με το που μπαίνει ούτε γεια δεν είπε και αρχίζει το ίδιο παραμύθι που έλεγε στο άλλο μαγαζί.. Πάρε το πρόγραμμα της ώρας για να περάσουμε καλά, να φωνάξω τη φίλη μου για παρέα, είναι πολύ καβλιάρα η φίλη μου άσε με να τη φωνάξω και θα σου κάνω δώρο τη δεύτερη εκτόνωση κτλπ.. ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία
Επί ένα δεκάλεπτο προσπαθούσα να διατηρήσω την ηρεμία μου και να της δώσω να καταλάβει ότι δεν πρόκειται να πάρει άλλα φράγκα από μένα πλην του 80αρι..
Το ζώο βέβαια επέμενε ενώ ταυτόγχρονα έκανε ένα πασάλειμα αντί για μασάζ.. Κάπου εκεί της το έκοψα απότομα και της είπα ότι προτιμώ να χαλαρώσω, να μην μου μιλάει και να ξεκινήσει επιτέλους το μασάζ..
Για να τελειώνουμε, το πρόγραμμα δεν είχε αισθησιακό μασάζ, στα προκαταρκτικά πάλι πονούσε παντού, στο σεξ λίγο το έσωσε στα 4, ενώ στο χύσιμο κυνήγησα στόμα το απέφυγε και τέλειωσα στο στήθος που ίσα-ίσα σκουπίστηκε.. Ο επόμενος αν έγλυψε στήθος του έκατσε καλά..Money Mouth
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 03, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ράνια
Josex
Μέγας
Εγγραφή:
17 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
3.070
Πόντοι:
4.365
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Σεπτεμβρίου, 2013
Ωχ, ευτυχως δεν εχω πάει με Ράνια. Παντως και εγω εχω δεί αρκετες που όποτε κάνουν στο ντους του δωματίου πλενονται στην κάτω περιοχή, αφήνοντας το πανω άπλυτο ή σκουπίζονται με χαρτί , μωρομαντηλο. Στο δικό τους ντους δεν μπορώ να ξέρω.
Πάμε για άλλη. Κρίμα γιατι η προηγούμενη κριτική ήταν καλή. Τα κουσούρια της Πατησίων.. δεν κόβονται ευκολα.
11 Σεπτεμβρίου, 2013
««««««σε μεσημεριανή ώρα, να γίνεται της πουτάνας το κάγκελο»»»»»»»

την είπες μόνος σου την αιτία, μην ψάχνεις παρακάτω.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2