Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 782776
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Δεν είχα επισκεφτεί ποτέ ελαιοτριβείο (τουλάχιστον στην Ελλάδα), όμως η οσμή των κριτικών για την Αντριάννα ξύπνησαν το ζώο που επιτακτικά απαιτούσε να ασελγήσει σε κωλαράκι…
Βουμ βουμ λοιπόν, ντριν ντριν, ανοίγει η πόρτα και νάμαστε… Πολύ ωραίος χώρος, πεντακάθαρος, αρωματισμένος, προσεγμένος. Εύγε! Κλάση και πολιτισμός. Τέτοια ιδρύματα προωθούν την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό!!! Υποδοχή, σαλονάρισμα, καφεδάκι και παρέλαση κορασίδων (από μέτριες μέχρι πολύ καλές). Πέρασαν αρκετές (όχι η Αντριάννα) και ρώτησα αν ήταν εκεί. Με πληροφόρησαν ότι εργάζεται και θα πρέπει να περιμένω λιγάκι, όπως και έγινε.
Πέρασμα στο δωμάτιο, ντουζάκι, άραγμα και αναμονή για το μενού. Ο χώρος στα ίδια εξαιρετικά επίπεδα του σαλονιού.
Ανοίγει η πόρτα και ξενέρωσα… (Χμμμ;) Ως κλασικός λάτρης των πιπινιών, των slim κορμιών και της γυναίκας στέκα, καταλαβαίνετε πως ένιωσα όταν είδα την Αντριάννα. Τα ‘χει τα χρονάκια της, τα κιλάκια της, βυζάρες (σιλικονούχες), κωλάρες, πιασίματα κοιλίτσες, ακρόμπαρα, ημιαξόνια, αντιστρεπτικές, full extra!!! Βέβαια είναι δικό μου το λάθος, γιατί πρώτον δεν διάβασα προσεκτικά τις κριτικές των συναθλητών (Κεφάλι σε τοίχο!) (το ζώο μέσα μου διάβαζε μόνο τα κομμάτια που το ενδιέφεραν!) και δεύτερον δεν περίμενα ούτε καν να τη δω στο σαλόνι (Κεφάλι σε τοίχο!)!!! Ωστόσο, κάτι αυτό το γλυκό μουτράκι, κάτι αυτό το παιχνιδιάρικο βλέμμα, κάτι αυτό το κουρεματάκι 16χρονης μπεμπέκας με έκανε να μην της ζητήσω να φύγει (όπως μου πέρασε από το μυαλό), αλλά λέω δεν δοκιμάζουμε και αυτό το μοντέλο… Και τελικά δεν το μετάνιωσα.
Όσο εγώ σκεπτόμουν όλα τα παραπάνω στο καναπεδάκι του δωματίου, η Αντριάννα ήταν ήδη μπροστά μου, να λικνίζεται αργά - αργά και να έχει καρφώσει δύο δονητάρια μπρος – πίσω! Μου βγάζει την πετσέτα και μου τραβάει ένα κλαρίνο ΥΨΗΛΟΤΑΤΩΝ προδιαγραφών, υγρό, με ρυθμό, χωρίς χέρια και με πλήρη περιποίηση της γειτονικής περιοχής! Θα έλεγα στα TOP 10 τσιμπούκια που μου έχουν κάνει! Στη συνέχεια γυρίσαμε σε 69 όπου έγινε χρήση των δονητών, ενώ το κλαρίνο ασταμάτητο! Κατάθεση στο στόμα στη συνέχεια ντουζάκι και τέλος ένα χαλαρωτικό μασαζάκι. Δεύτερο γύρο δεν ήθελα εγώ, κυρίως λόγω κούρασης…

Γενικώς, η γυναίκα το ξέρει το σπορ και δεν είναι ξεπέτα! Και όχι μόνο το ξέρει αλλά την ενδιαφέρει να περάσετε και οι δύο ΚΑΛΑ! Προσπαθεί να καταλάβει τι γουστάρεις, τι σου αρέσει, τι σε ανάβει και τι θες! Μπρος – πίσω κίνηση, τραβάει στην ανηφόρα, αντέχει και δεν κωλώνει! Ωραία συμμετοχή με ήρεμα βογγητά, όχι υστερίες, ούτε μουγκρίσματα μαγνητόφωνο. Ψιλοκουβεντούλα στα διαλλείματα για να σπάσει ο πάγος.

Εγώ πέρασα μια πολύ όμορφη ώρα. Πιστεύω όμως ότι για κάποιον που γουστάρει το συγκεκριμένο τύπο γυναίκας, θα περάσει ΓΑΜΑΤΑ! Θα πάει και θα ξαναπάει και θα ξαναπάει και θα ξαναπάει!
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 05, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
  • Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
PSAXTIRI
Ανώτατος
Εγγραφή:
22 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
51
Likes:
3.936
Πόντοι:
17.145
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 NICK TRIVE, Nick1000, rodriguez65 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Σεπτεμβρίου, 2013
Ακριβως. Η Αντριανα το γουσταρει να σε φτιαχνει και να περνατε και οι δυο καλα ακομα και αν δεν ειναι ο τυπος σου.
Για το πισω συστημα.... + 1.000
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1