Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785318
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Παρασκευή κατά τις 11 η ώρα, δυο μέρες πριν μας αφήσει Αύγουστος.
Άφησα το αυτοκίνητο στο parking επί της Στουρνάρη και κατευθύθηκα προς το ευαγές ίδρυμα της Στουρνάρη.
Στην υποδοχή μια νεαρά μελαχροινή, γλυκύτατη, χαμογελαστή. Με κάθισε στην πολυθρόνα της εισόδου, γιατί στο χώρο αναμονής με την τηλεόραση είχε συναγωνιστή. Εμφανίστηκε σχεδόν αμέσως και η Ζάνα, γνωστή από πολύ παλιά! Αγκαλιές, φιλιά με τη Ζάνα και συζήτηση, μέχρι που έεσε "συναγερμός"! Τι ήταν αυτό, αδέλφια!
Άλος συναγωνιστής που βρισκόταν στο δωμάτιο έπρεπε να αναχωρήσει και ο ευρισκόμενος στο χώρο αναμονης έπρεπε να οδηγηθεί στο δωμάτιο της ηδονής! Προφανώς, εγώ δεν έπρεπε να δω αθτούς αλλά ούτε αυτοί εμένα!
Και ξαφνικά, η νεαρά που με υποδέχτηκε, έπεσε επάνω μου, με τα στήθια της μέσα στο πρόσωπό μου! Το εκμεταλλέυτηκα δεόντως, αρπάζοντάς της! Και έμεινα εκεί, περίπου 3 λεπτά, μέχρι να πραγματοποιηθεί η αλλαγή!
Με το πέρας του συναγερμού, με οδήγησαν στο χώρο αναμονής. Μέχρι να αρχίσει η πασαρέλα, κάθισε μαζί μου η Ζάνα, με την οποία η συζήτηση εξελίχθηκε σε ψιλοχαμούρεμα!
Η αναμονή και η παραμονή της Ζάνας κράτησε περίπου ένα 10λετπο και αμέσως μετά άρχισε η παρέλαση! Όλες οι κυρίες πέρασν από μπροστά μου, πλην Ελένης, με την οποία είχα σκοπό να συνευρεθώ!
Η Λία, για μια ακόμη φορά, κούκλα! Επέλεξα Ανδριάννα!
Κατά τη διαδρομή προς το δωμάτιο, με είχε πάρει αγκαλιά η Ζάνα, η οποία μου ανέλυε τα προσόντα της Ανδριάννας. Με οδήγησαν στο δωμάτιο αριτερά του διαδρόμου. Περιποιημένος χώρος, καθαριότητα σε όλα τα επίπεδα, αν και είχε μεγάλη κίνηση. Η Ανδριάννα μπήκε στο δωμάτιο, με στολή νοσοκόμας... ΚΟΛΑΣΗ!
Κλείνουμε την πόρτα και σε μισό λεπτο εμφανίζεται η Ζάνα! Ξαναρχίζει τη συζήτηση μαζί μου με αρκετές περιπτύξεις! Μου πρότεινε, μάλιστα, να με κεράσει ρακή από τη Μολδαβία! Έφερε δυο ποτηράκια και τη ρακή! Ήπιαμε οι δυό μας ενώ η Ανδριάννα, κυττούσε αμήχανη! Η Ζάνα, μετά τη ρακή, πετάει έξω το στήθος της και το φέρνει στο στόμα μου! Τρελάθηκα! Δεν αρνήθηκα το προσφερθέν δώρο! Αμέσως μπαίνει στο παιχνίδι και η Ανδριάννα! Η Ζάνα, αφού δέχτηκε χέρια παντού, γυρίζει και λεεί με νόημα στην Ανδριάννα: "Θέλω να σου τον φτιάξω!" και σχεδόν αμέσως πήρε τα ρακοπότηρα και έφυγε!
Πλέον με την Ανδριάννα! Εκτός του ότι βρεθήκαμε γνωστοί από τα παλιά! Από την περίοδο της περίφημης Νατάσσας από Αλίμου (για τους παλιούς)!
Ο αγών ήταν όπως έπρεπε! Άφθονο αίσθημα, γλωσσόφιλα, πάθος, καύλα ατελείωτη! Ξεκινήσαμε όρθια, την κάπλωσα, τη γύρισα ανάποδα, έγιναν τα πάντα όλα, με τον πρώτο γύρο να ολοκληρώνεται επάνω της, μετά από μια εξαίρετη πεολειχία.
Κάνουμε μαζί μπανάκι και σιγά σιγά ξεκινά ο δεύτερος γύρος! ΜΑΓΕΙΑ! Και πάλι τα ΠΑΝΤΑ ΟΑΛΑ, χωρίς μασάζ! Τι να χανουμε χρόνο τώρα σε μασάζ!
Στήνεται στα 4 και βάζει έναν δονητη στο υπέροχο κωλαράκι της! Ξαφνικά τον βγάζει και παίρνει τον τιτανομεγιστοτεράστιο μέσα της! ΗΔΟΝΗ!
Λίγο πριν το τέλος, βγαίνω και καταθέτω στο πρόυθμο στοματάκι της!
Και πάλι μπανάκι και θα ακολουθούσε και τρίτος γύρος, αν ένα ρημαδιασμένο επαγγελματικό ραντεβού δε με καλούσε δαιμονισμένα στο τηλέφωνο!
Κατά την αποχώρησή μου, δυο συναγωνιστές στην είσοδο απολάμβαναν τα καλά της εχεμύθειας στα στήθη δυο κορασίδων!
Εύγε Ζάνα! Για όλα!

ΥΓ. Ξεκαθαρίζω, για να μην παρεξηγηθώ, πως πέρα από όλα, σε κάθε φάση, μετράει η χημεία! Και δε σημαίνει πως ότι γίνεται με έναν συναγωνιστή, γίνεται με όλους.
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 30, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
  • Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
HONDACRV
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
137
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Σεπτεμβρίου, 2013
Ααααυτά είναι γούστα!!!!!! Εύγε τύπε!
04 Σεπτεμβρίου, 2013
Επειδή έχω περάσει με Αντριάνα... Και λίγα λες... Άψογη και παιχνιδιάρα.
04 Σεπτεμβρίου, 2013
Απορω ρε μαλακισμενο πως δεν σε ειδα...
Αλλα να ηξερες ενα λαγο που εβγαλες ...αλλο πραγμα
Εγω δεν μπορουσα να περιμενω μια στις σκαλες μια πισω απ το γραφειο μια στο σαλονι για να μαθω οτι επρεπε να περιμενω αρκετη ωρα...
E
Excalibur
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3