Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785521
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Χαιρετώ ολους τους συναγωνιστες. Απέχοντας καιρό απο το αγαπημένο μας άθλημα και μιας και κατάφερα να εχω κάποια λεφτά καβάτζα, είπα να κάνω και εγώ τη κιμπαριά μου. Να παω στο πολυδιαφημισμένο spa στη Στουρνάρη. η ώρα ήταν τρεις το μεσημέρι. Φτάνω λοιπόν, και τρώω το πρώτο γκολάκιιι. Μια πανύψηλη κοπέλα μου ανοίγει τη πόρτα. Φαντάζομαι οι περισσότεροι ξέρετε την αμφίεση τους μέσα στο χώρο. Οπότε καταλαβαίνετε την ευχάριστη έκπληξη μου. Αφού με καλωσορίζει και με περνάει στο μικρό σαλονάκι για να μη τρακαριστώ με άλλον συναγωνιστή, να σου και η διάσημη Ζάνα. Ήρθε και κάθισε δίπλα μου, μου προσέφερε το κρύο καφεδάκι που είχα ζητήσει και πιάσαμε τη ψιλή κουβέντα.
Και καθώς τα λέγαμε αρχίζει η παρέλαση. Να και το δεύτερο γκολ. Η μια καλύτερη από την άλλη. το μόνο κακό ήταν πως περνούσαν πολύ γρήγορα και δε προλάβαινα να σκανάρω σώμα. Αλλά τι να λεμε τώρα...όπως είπα η μια καλύτερη από την άλλη. Εν τέλει, διάλεξα την Αλεξια. Αυτή που με υποδέχθηκε στη πόρτα κιόλλας.
Αφού με περνάει στο δωμάτιο και μου προσφέρει πετσέτα για το ντουσακι μου, φεύγει για λίγο και ξαναέρχεται. Δε προλαβα καν να γδυθω. Τεσπα.
Αφού πλένομαι, αυτή ήδη με περίμενε γυμνή στο κρεβάτι της χαλάρωσης. Με αγκαλιάζει, με φιλάει, και μου αρχίζει ένα μασαζ - εμπειρία...να σημειώσω πως ποτέ στη ζωη μου δε μου εχουν κανει μασαζ...ποτέ...never...jamais...πως το λενε....3-0 το σκορ!!!!
Βογγούσα απο απόλαυση σε κάθε τρίψιμο που μου έκανε. Από τα πέλματα μέχρι τον αυχένα. Παράλληλα μιλούσαμε περι ανέμων και υδάτων με την Αλεξια και οφείλω να πω πως ήταν παρα πολύ ομιλιτική και ευχάριστη. Γελάσαμε γενικά πάρα πολύ.
Αφού τελείωσε το υπέροχο μασάζ, με καθάρισε με οινόπνευμα απο τα εναπομείναντα λάδια, με γυρνάει ανάσκελα και ξαπλώνει πα΄νω μου...φιλιά, χάδια...και το καβλί μου παίρνει φωτιά...πήγε να μου ξεκινήσει πίπα, τη σταματάω και τη βάζω να ξαπλώσει εκείνη...όφειλα να της κάνω ένα γλειφομουνι...το οποίο μου έδειξε πως το απόλαυσε πέραν του δέοντος, αφου τη κατάλαβα να τρέμει στο τελείωμα της και τα υγρά της να κυλαν απο το μουνάκι της...όπως ηταν ξάπλα...με τραβάει πάνω της και με αρχίζει σε μια πιπα παιδιά....4-0 το σκορ...τι βαθειά στο στομα της, τι γλείψιμο ασταμάτητο στα μπαλλάκια...
Η συμμετόχή της δε στο σεξ...? πρέπει να μας άκουσε όλο το spa. Τη λήξη του αγώνα την έδωσε πάνω στα πλούσια στήθη της, αφού μου το ζήτησε επιτακτικά να την χύσω εκεί...
Δε ξέρω πόσο καιρό θα κάνω να ξαναπάω, αλλά σίγουρα θα ξαναγίνει...Euro επιτρέποντος Φυσικά.
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 30, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Αλεξία
nsbowler
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
18 Απρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
1.185
Πόντοι:
491
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 WHATABOUTFUCK

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Αυγούστου, 2013
Καλή η κριτική φίλε, αλλά μου έχει κάνει εντύπωση πώς εσύ έχεις 4 γκόλ σε 1 ώρα (ας πούμε), ο προηγούμενος dim_dim 69 έχει 2 γκόλ (με 2 ίδιες κριτικές) , η Αλέξια έχει άπειρα γκόλ (ακόμα τελειώνει...) και ο πρώτος έχει γράψει κριτική για λάθος κοπέλλα. Το λέω γιατί στο Πατησίων ήταν διαφορετική.
Και να παίρνεις προφυλάξεις και εκεί και αλλού .... (προτιμήσεις είναι αυτές..)
01 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Και πανω απο 45 λεπτα..........πολυ τελεια...Κουλ
02 Σεπτεμβρίου, 2013
Δεν την λές και πανυψηλη την Αλέξια .(ξανθια ή μελαχρινή είναι??). Μήπως μπερδεψες τα ονόματα ???

Η 1η κριτικη μαλλον αφόρα σε άλλη κοπέλα με το ιδιο όνομα .
02 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εχεις δικιο φίλε και φαινεται, απλως για διευκρίνηση το ανεφερα. Εξάλλου ειναι συχνο φαινόμενο στα μαγαζιά να δίνουν το ονομα μιας παλιας (συνηθως γερο χαρτι ) σε νέο μελος (συνηθως δευτερου χαρτιού) προς αποπροσανατολισμό και διατήρηση πελατείας.
Αληθεια πόσες Βίκη, Μαρίες, Ελένες και άλλα ονοματα έχουν τα μαγαζια γενικωτερα. Λες και χαθηκαν τα ονοματα ή μήπως αυτά είναι τα αληθινά τους...
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4