Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785412
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επίσκεψη στο οίκημα πρωινή προς μεσημεριανή ώρα. Κόσμος στο σαλόνι δεν υπηρχε, οπότε ξεκίνησε η παρέλαση των κορασίδων. Για να είμαι ειλικρινής για την Ελένη πήγαινα αλλά ήταν στο δωμάτιο. Ομως μου έκανε κλικ η τελευταία στη σειρά πριν τη ζαρα που εκτελούσε χρέη σεριφισας και ενώ σκεφτόμουν να φύγω. Το όνομα της αντριαννα, δωμάτιο υπήρχε οπότε βουρ στο ψητό.
Η αντριαννα εκ μολδαβιας μου είπε ότι βρίσκεται τρεις εβδομάδες εκεί,, είναι γύρω στο 1.65-70, γλυκό στρογγυλεμενο πρόσωπο, ωραίο σφιχτό κορμί με σωστά πιασιματακια και βυζι υπέροχο! Μάλλον φυσικό..Χμμμ;
Με το που μπαίνει μέσα, αρχίσαμε κάποια χαδακια και φιλια που σύντομα εξελίχθηκαν σε ερωτική περιπτυξη! Στήθηκε γρήγορα στα τέσσερα, όπου πέρασα τα υδραυλικά της ένα πινελο, μπρος πίσω. Γλώσσα
Εκείνη τη στιγμή διαπίστωσα ότι η πίσω τρυπουλα της είναι καλα δουλεμενη και με εξέπληξε καθώς έβγαλε κάποιους μικρούς δονητες απο την τσάντα της. Οπα, σκέφτηκα τι γίνεται εδώ;Εμμμμ Τελικά τους ήθελε για πάρτη της.. Εβαλε ένα στον κωλο της και ένα στο μουνι, ενώ άρχισε να με πιπωνει παράλληλα. Πολύ καλό στοματικο! Τη γύρισα σε 69 και μετά απο πέρασμα λαστιχου, σεξ με κατάθεση καβαλα. Εβγαλε το προφυλακτικο, ρουφηξε τα απομεινάρια μου, τα εφτυσε διακριτικα (εβαλε και στοματικο διαλυμα που ειχε μαζι της) και μετά απο ένα σύντομο ντουζ άρχισε ένα μασάζ μέτριο αλλά ευχάριστο.
Δεν είχα στο μυαλό μου δεύτερο γύρο αλλά υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο! Μου άρχισε μια γλυφοκωλαδα άνευ προηγούμενου, που συνοδεύτηκε απο backblowjob. Αφού καυλωσα λοιπόν, δευτερος γυρος πιπας, μου φοράει δεύτερο λάστιχο και κατευθείαν τον έβαλε στον κωλο της. Σφυροκοπημα για αρκετά λεπτά, βγαλσιμο καποτας και τελείωμα σε βυζια και κάποια σκαγια στο πρόσωπο.
Τι να πω.. Εμεινα έκπληκτος γιατί δεν περίμενα να εξελιχθεί έτσι η συνέδρια. Το λιγότερο που μπορώ είναι το δεκαρι στη σχέση απόδοσης τιμής!! Σίγουρα έμεινα πάνω απο ώρα.
Αυτά τα ολίγα..Μεγάλο χαμόγελο
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
  • Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Mystery X
Σπουδαίος
Εγγραφή:
2 Οκτ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
7.404
Πόντοι:
2.306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού