Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785538
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Απόγευμα Παρασκευής και στη σκέψη μου γύριζε μία επίσκεψη σε μασάζ.Τη τελευταία φορά που πέρασα απ'το συγκεκριμένο μαγαζί δούλευαν αρκετές κοπέλες με αποτέλεσμα να μην ξέρω ποία να διαλέξω.Αν και δεν γνωρίζω πολλά από μασατζίδικα καθώς η δράση μου στο χώρο είναι περιορισμένη,θεωρώ πως το μαγαζί αυτό έχει τις πιο πολλές κοπέλες καθώς και για όλα τα γούστα.

Αφού κατέβηκα προς τα Εξάρχεια πάρκαρα το αυτοκίνητό μου απ'έξω και ανέβηκα τις σκάλες που σε οδηγούν στο μαγαζί.Με υποδέχτηκε η κυρία της υποδοχής η οποία ήταν και αρκετά περιποιημένη.Αν δεν κάνω λάθος είναι και η ιδιοκτήτρια του καταστήματος,η Ζάνα.Με κέρασε ένα ποτάκι και φώναξε τις κοπέλες για να παρελάσουν από το διακριτικό σαλονάκι.Όπως είπα και παραπάνω αρκετές και για όλα τα γούστα.Εντύπωση όμως μου έκαναν η Ράνια και η Λία οι οποίες είναι ξανθιές και είχαν και το πιο πολύ υποσχόμενο βλέμμα θα έλεγα για το τι θα ακολουθήσει στο δωμάτιο.Η επιλογή ανάμεσα τους δύσκολη αλλά κατέληξα στη Ράνια την οποία είδα και πρώτη.Για όσους δεν την γνωρίζουν πρόκειται για μία ξανθιά κοπέλα με μακρύ μαλλί πιασμένο πίσω,πλούσιο στήθος,όμορφη περιφέρεια με λίγα παραπάνω κιλάκια που την κάνουν πιο γυναίκα θα έλεγα και όμορφο πρόσωπο με γαλανά μάτια.

Με οδήγησε στο δωμάτιο για να χαλαρώσω όπου μετά από δύο λεπτά ήρθε και η Ράνια.Με το που μπήκε στο δωμάτιο είπαμε κάποιες κουβέντες και ξεκινήσαμε με φιλιά στο στόμα αλλά και το λαιμό...Μικρή διακοπή για να φτιάξουμε το "έδαφος" κάνοντας ένα ντουζάκι ενώ η Ράνια πήγαινε να φέρει τα απαραίτητα...Έκανα ένα ντουζάκι και την περίμενα με την πετσέτα στο κρεβάτι.Με το που μπήκε μου την αφαίρεσε και ξεκίνησε να μου κάνει μασαζ στα πόδια την πλάτη και τον αυχένα.Αρκετά καλό με ωραίες,χαλαρωτικές κινήσεις αλλά και με άψογο ρυθμό.Πέρασε αρκετή ώρα κάνοντας μου μασάζ ώσπου κάποια "πειράγματα" από πλευράς μου στο σώμα της είχαν πάρει θέση...

Τα χάδια της περιορίστηκαν στην ευαίσθητη περιοχή και συγκεκριμένα στα α@@@κια τα οποία καραμέλωσε για ώρα...Συνέχεια με στοματικό αρκετά καλό,χωρίς χρήση χεριού,ενώ δεν σταματήσαμε να ανταλλάζουμε γλωσσόφιλα.Πέρασμα του προφυλακτικού και εναρξη στο σεξ με τη Ράνια από πάνω να κινείται με αργούς ρυθμούς.Αλλαγή για reverse cow girl όπου συνέχισε με πολύ καλή συμμετοχή με αληθοφανή βογγητά.Μικρή διακοπή για λίγα εκ νέου προκαταρκτικά που περιλάμβαναν στοματικό,γλωσσόφιλα αλλά και πιπίλισμα στο στήθος της.Συνέχεια με πισωκολλητό όπου αντέχει στο σφυροκόπημα με αληθοφανείς αναστεναγμούς.Γύρισμα σε ιεραποστολικό όπου με πιο γρήγορους ρυθμούς μας βρήκε το τέλος.

Κάθισε δίπλα μου αφού πρώτα κάναμε μπάνιο,και μιλήσαμε χωρίς ίχνος βιασύνης.Με συνόδευσε μέχρι τη πόρτα,με ρώτησε αν πέρασα καλά και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το μέλλον.

Συμπερασματικά,η Ράνια ήταν μία special εμπειρία.Υπομονετική,χαλαρωτική καθόλου αρνητική και πάνω απ'όλα πολύ περιποιητική.Ειλικρινά δεν το περίμενα πως θα περάσω τόσο καλά.Αν μου επιτρέπεται χωρίς να γίνομαι υπερβολικός,ήταν μία απ΄τις καλύτερες εμπειρίες μου και συνευρέσεις μου σε μασάζ!

Αυτά για την γνωριμία μου με τη Ράνια,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 23, 2013
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ράνια
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
Εγγραφή:
31 Δεκ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
736
Likes:
51.825
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Αυγούστου, 2013
ωραίο μωρό η Ράνια
25 Αυγούστου, 2013
Σωστος , αντικειμενικος. Την κοπέλλα αν και δεν την εχω δοκιμασει, την ψαχω να την πετυχω καιρό. Που θα πάει ? Εξάλλου στο 60αρι τι παραπανω να ζητήσεις ? Thanks.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2