Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785148
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ο εντυπωσιακός χώρος του καταστήματος δεν εχει να ζηλέψει τίποτα απο της προιγμενες ευρωπαϊκές πόλεις που φημίζονται για της υπηρεσίες αυτές .
Η ευγενική και ήρεμη Εμμυ μου έδωσε τη καθαρή πετσέτα παντοφλες μιας χρήσης και με συνόδεψε στην άνετη καμπίνα του ντουζ ( άνετα δυο άτομα κάνουν μπάνιο πρεπει να ειναι 80x120 ) Μετά το μπανακι έκλεισε το κρυφό φωτισμό χαμηλωσε το σχεδόν όλο το φως και μείναμε με την ατμόσφαιρα των κεριών . Ο κεντρικός χαλαροτηκως ήχος του καταστήματος παίζει σε όλο το χώρο , της ζήτησα να κατεβάσει λίγο την ένταση και ξαπλωσα μπρουμυτα στο κρεβατομασαζο . Ξεκίνησε με χαλαρό μασάζ στις πατουσες , ανέβαινε αισθησιακα προς τα πάνω . Κάποια στιγμή της ζήτησα να το κάνει λίγο πιο δυνατά , έφτασε στη πλάτη και ένιωσα το κορμί μου να απελευθερώνεται απο τη κούραση , κάποια στιγμή με γύρισε ανάσκελα , πάλι πήγε στα πόδια προσπέρασε το σημείο όπου το αίμα κυλούσε πιο δυνατά απο κάθε αλλο σημείο . Στο στήθος άρχισε να παίζει με της ρογες και την ώρα που ένιωσα τη γλώσσα της να παίζει στο στόμα μου το χέρι της έσφιξε το καβλι μου και το έπαιζε χαλαρά ρυθμικά .
Πολυ καλο στοματικο , χωρίς σκουφο , υπομονή στα μπαλακια , μετά απο λίγα λεπτά το πλούσιο της στήθος τυλιξε το πουτσο μου , η αίσθηση δεν περιγράφεται . Της ζήτησα να της γλυψω το στήθος και όχι μόνο , δεν έφερε καμια αντίδραση . Περάσαμε στο κυρίως πιάτο και σε διάφορες στάσης όπου ήταν καταπληκτική . Πεταξα το σκουφο της εχωσα το καβλι κάπως βίαια στο στόμα , με κοίταξε με παράπονο , δεν με χάλασε καθόλου , ίσα ίσα που μου άρεσε εκείνη η στιγμή . Δεν αργησα να χυσω πάνω στο ωραίο της στήθος .
Στην έξοδο χαμογελώντας μου είπε να ξανά πάω το οποίο ειναι το μόνο σίγουρο .
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 08, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Έμμυ
Γιαννης 35
Μέλος
Εγγραφή:
1 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού