Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 94 10
Μασατζίδικα 217592
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετά από πολύ καιρό ξαναχτύπησα το κουδούνι του συγκεκριμένου ελαιοτριβείου. Πρώτη εντύπωση: σαν να μην άλλαξε μια μέρα. Η υποδοχή τυπικά ευγενική και στην πασαρέλα 5-6 κοπέλες. Ονόματα δεν συγκρατώ αλλά 2-3 ήταν απαράδεκτες χοντρομεγαλοκοπέλες, 2 μισοαξιόλογες ευρωπαίες, και μια μαυρούλα κατάμαυρη-κατράμι αλλά γελαστή. Βασικά η μαυρούλα μου φάνηκε ως η έχουσα το καλύτερο σώμα, και επειδή οι εμπειρίες μου με μαύρες είναι ελάχιστες είπα να τις εμπλουτίσω.
Λοιπόν : Βικτώρια, 23 χρονών, μέτριο ανάστημα (~1.65) κανονικά κιλά, πρόσωπο τυπικό με μεγάλο πεταχτό στόμα και χειλάρες, στήθος κανονικό 2άρι λιγάκι πεσμένο, μικρή κοιλίτσα, ατού ο σφιχτός και πεταχτός ποπός της και το σύστημα ποδιών. Εκεί φαίνονται τα αφρικάνικα γονίδια γιατί από την μέση και κάτω είναι γαζέλα πραγματική. Είναι ξαδερφούλα του Οφορίκουε και εγγονή του Κόφι Άναν, τουτέστιν κατάγεται από την «Ελβετία της Αφρικής» την εξωτική Γκάνα.
Στο δια ταύτα η κοπέλα είναι αρκετά αξιόλογη. Μετά τα μπάνια (έκανε και αυτή) τσιτσιδώθηκε και άρχισε ένα αρκετά καλό και δυνατό πλήρες μασάζ σε όλο μου το κορμί. Πραγματικά με αναζωογόνησε. Διάρκεια περίπου 30 λεπτά. Στο μεταξύ είχαμε ευχάριστη χαζοκουβέντα στα Ελληνικά (που ομιλεί επαρκώς) για να σπάει ο πάγος. Στην συνέχεια είχαμε αρκετά καλό κλαρίνο (με προφύλαξη, η μαύρη ήπειρος δεν είναι για ρίσκα) με αρκετή περιποίηση της παρέας. Τον εξαφάνιζε για πλάκα με τις χειλάρες της και γενικά το θέαμα ήταν αρκετά αξιόλογο. Στην συνέχεια αγώνας σε όλες τις στάσεις, με την κοπέλα να είναι πρόθυμη και δεκτική σε όλα (τα νορμάλ που της ζήτησα). Μου έκανε εντύπωση που υγραινόταν πάρα πολύ, κάτι σαν squirting ένα πράγμα, δεν μου έχει ξανατύχει τόσο έντονο, επίσης γενικά γαργαλιούνταν εύκολα. Ολοκλήρωση στο 45λεπτο, και αφού μου πρότεινε παράταση στην ώρα (με το ανάλογο τίμημα) που δεν δέχτηκα, άλλωστε δεν είναι και για χόρταση η φάση.
Συνολικά ήταν μια καλή συνεύρεση με μια καθαρή, εμφανίσιμη και σίγουρα εξωτική κοπέλα, αποτελούμενη από άνω του μέσου όρου και πλήρη συνεδρία μασάζ, και ικανοποιητικό και αρκετά καλό δεύτερο μέρος.
Καλές διακοπές σε όλους!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 25, 2013
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.458
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού