Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785556
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Την Ξένια την ήξερα καλά από την προηγούμενή περίοδο που ήταν στο μαγαζί (ήταν το στανταράκι μου). Μάλιστα σήμερα κάναμε και πλάκα ότι πέρασε κοντά ένας χρόνος από την τελευταία μας συνεδρία. Τα λέω αυτά γιατί μπορεί στην κριτική μου να μην είμαι απόλυτα αντικειμενικός (βασική μου αρχή είναι ότι αν με μια κοπέλα περνάω τακτικά (γιατί την βρίσκω μαζί της), δεν ανεβάζω κριτική γιατί τότε δεν θα μπορώ να είμαι αντικειμενικός - γράφω μόνο για κοπέλες που πρωτοπερνάω μαζί τους γιατί το επίπεδο υπηρεσιών τους θα είναι το αναμενόμενο).

Η Ξένια λοιπόν εξακολουθεί να βγάζει εκείνα τα πράγματα που μου αρέσανε μαζί της. Το μασάζ το έχει μάθει από την Ζάνα και όντας φιλότιμη τα καταφέρνει πολύ καλά βάζοντας και αρκετή δύναμη στα σημεία που της ζητάς. Εμφανισιακά έχει ένα πολύ καλό σωματάκι με μικρό βυζί και συν τοις άλλοις μπορεί και κάνει λόγο χιούμορ. Στα του αγώνα στάθηκε επάξια στις επάλξεις με 3-4 εναλαγές στάσεων. Η πίπα ήτο σκουφωμένη.

Εδώ πρέπει να σημειώσω κάτι που είχα τονίσει και παλιότερα η Ξένια μου μοιάζει για μια από τις κοπέλες ψυχολογίας/χημείας. Αν η ψυχολογία της είναι καλή (δηλ δεν τα έχει πάρει με κάτι/κάποιον-α) ή τα βρίσκει με τον πελάτη τότε μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετική περίπτωση. Φοβάμαι όμως ότι αν σπαστεί με κάτι η συνέχεια της συνεδρίας μπορεί να μην είναι καλή.Γερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστηςΘα το ξαναπώ ακόμα μία φορά λίγο χιούμορ και στοιχειώδης ευγένεια ποτέ δεν έβλαψαν στα μασατζίδικα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 24, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ξένια
Μέλος
Εγγραφή:
9 Απρ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
43
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού