Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 43 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 76983
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μία κοπέλα που είχα δει πριν λίγες μέρες και μου είχε κάνει εντύπωση είναι η Εύα.Πέρασα περίπου δύο φορές απ'το μαγαζί αλλά όλο κάτι τύχαινε και δεν περνούσα για στενότερη γνωριμία.Σήμερα και μετά από επιβεβαίωση πως θα βρίσκεται στο εν λόγω μαγαζί κατηφόρισα για να την γνωρίσω καλύτερα αλλά και να χαλαρώσουμε παρέα...

Ησυχία σχετικά στη περιοχή οπότε το παρκάρισμα αποτελούσε εύκολη αποστολή καθώς βρήκα ακριβώς απέναντι από την είσοδο.Με υποδέχτηκε η Άννα η οποία μου παρουσίασε τις κοπέλες,αλλά εγώ είχα έρθει με στόχο την Εύα.

Ξανθιά κοπέλα με μαλλιά μέχρι τους ώμους, αδύνατη με όμορφο σώμα και πρόσωπο αλλά και απαλή επιδερμίδα είναι τα χαρακτηριστικά της.Πολύ γλυκιά και ευδιάθετη έκανε το πέρασμά της από μπροστά μου κάνοντας μου κάποια κοπλιμέντα.Δεν το σκέφτηκα και πολύ και μόλις ελευθερώθηκε δωμάτιο πέρασα στο πρώτο πρόγραμμα.
Εδώ με περίμενε και μία έκπληξη καθώς στο μπάνιο που ζήτησα να κάνω,μου πρότεινε να κάνουμε μαζί κάτι το οποίο με ενθουσίασε.Και οι δύο λοιπόν στο ντουζ και έναρξη wet sex κάτι που στη μικρή "καριέρα" μου το έχω κάνει αν θυμάμαι καλά άλλες δύο φορές.Με πεταχτά φιλιά και τριψίματα και από τις δύο πλευρές πέρασαν κάποια λεπτά στο ντουζ.Αρκετή ώρα πιπίλισα το στήθος της το οποίο έδειχνε να απολαμβάνει.Συνέχεια στο δωμάτιο με μασάζ αρκετά καλό.Ιδιαίτερη προσοχή στη πλάτη,χαλάρωση στα πόδια,λίγο στον αυχένα και τελικό στάδιο το κορυφαίο body to body το οποίο για να συγκρατηθείς και να μην "πειράξεις" την παρτενέρ σου είναι κομματάκι δύσκολο...
Κάποια γλωσσόφιλα τα ανταλλάξαμε για να συνεχίσουμε με τριψίματα και σφιχτές αγκαλιές.Έναρξη στοματικού,αρκετά καλό με πολύ καλή χρήση της γλώσσας και καθόλου χρήση χεριού.Να σημειώσω πως έδωσε και έμφαση και στην ευρύτερη περιοχή κάτι το οποίο απολαμβάνω ιδιαίτερα...Ώρα για σεξ,ξεκίνημα με την Εύα από πάνω καθώς είχαμε μείνει σε αυτή τη στάση από το στοματικό.Με αργούς ρυθμούς αλλά και με αληθοφανείς αναστεναγμούς πέρασαν κάποια λεπτά.Συνέχεια σε πισωκολλητό όπου η Εύα είχε άψογη συμμετοχή αλλά και ωραίο στήσιμο.Τελευταία στάση στη συνάντησή μας το ιεραποστολικό όπου με γρήγορους ρυθμούς αλλά και γλωσσόφιλα μας βρήκε το τέλος...

Χωρίς ίχνος βιασύνης όπως συνηθίζεται στα εν λόγω καταστήματα καθίσαμε και μιλήσαμε για λίγο.Με ένα πεταχτό φιλί έφυγε από το δωμάτιο λέγοντας μου με περιμένει στην έξοδο.Πράγματι μόλις ντύθηκα με περίμενε απ'έξω για να με συνοδεύσει μέχρι έξω όπου και την αποχαιρέτησα,ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το μέλλον.

Συμπερασματικά ακόμη μία πολύ καλή εμπειρία σε μασαζ αφήνοντας μου αρκετά θετικές εντυπώσεις.Μία κοπέλα που την θεωρώ άψογη επαγγελματία καθώς έκανε τα πάντα στο να με ευχαριστήσει και να περάσω καλά κοντά της.

Ατά για την συνάντησή μου με την Εύα,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 15, 2013
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας