Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785350
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Σήμερα το μεσημεράκι είχα όρεξη για κανά μασαζάκι και πέρασα από το Σ29. Από προηγούμενες συνεδρίες ήξερα ότι οι κοπέλες που προτιμώ τακτικά δεν θα ήταν διαθέσιμες οπότε είπα να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό.

Αφού πέρασε η γνωστή παρέλαση που μέχρι να περάσει η τελευταία έχεις ξεχάσει ποια είδες πρώτη το ενδιαφέρον μου κέντρισε μία μικρούλα κανονικού αναστήματος που έδειχνε λίγο έξω από τα νερά της. Ρώτησα διακριτικά την Μόνικα που εκτελούσε σεριφικά καθήκοντα αν ήξερε κάτι για την κοπέλα και μου είπε ότι δούλευε παλιότερα στης Ζάνας (προ 3τίας+).

Είπα λοιπόν να κάνω το κασκαντεριλίκι και δεν το μετάνιωσα. Η κοπέλα είναι σχετικά μικρή (24-25 την κάνω), βαμμένη ξανθιά, με στήθος 80% σιλικόνη και με καλό σωματάκι. Δήλωσε εξ Σερβίας (Κόσσοβο) ορμώμενη. Τα ελληνικά της αρκετά καλά.

Στο μασάζ πρέπει να είναι αρκετά σκουριασμένη (μου είπε ότι σήμερα ξανά άρχισε το επάγγελμα - μετά από μια τριετία) γιατί δεν τα κατάφερνε πολύ καλά αλλά κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες (πιστεύω ότι στο μέλλον θα υπάρξει βελτίωση). Στο δεύτερο μέρος αποδείχτηκε πολύ καυλιάρα και θερμή. Μετά από μία καλή πίπα προχωρήσαμε σε κανονικό σεξ όπου μετά από 2 στάσεις επήλθε η ολοκλήρωση.

Γενικά η κοπέλα μου άφησε καλή εντύπωση γιατί ήταν (α) ευδιάθετη και (β) φιλότιμη σε αυτό που έκανε. Πιθανότατα αν την ξαναπετύχω θα ξαναδοκιμάσω για να βγάλω ασφαλέστερο συμπέρασμα
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 29, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Αλεξία
Μέλος
Εγγραφή:
9 Απρ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
43
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιουλίου, 2013
αυτο ρε αδερφε το 80% σιλικονη με μπερδεψε λιγο... δεν εισαι 100% σιγουρος η ειχε βαλει 80% και ελειπε αλλο 20% ?
01 Ιουλίου, 2013
ε αδελφέ, και σιλικόνη να βάλει το περίβλημα εξακολουθεί να είναι "μαμά" οπότε κανένα φτιαχτό βυζί δεν είναι 100% σιλικόνη. Για να σου απαντήσω, ναι η αίσθηση, το μέγεθος και το σχήμα σε σχέση με το σωματότυπο κάνουν μπαμ ότι πρόκειται για επέμβαση (δεν έψαξα για ουλές για να σου απαντήσω με βεβαιότητα...).
31 Αυγούστου, 2013
Αρχηγέ δεν είναι η Αλέξια αυτή που πήγες μια και αυτή είναι μελαχροινή και χωρίς σιλικόνη... Εκτός αν υπάρχει και άλλη με το ίδιο όνομα (χλωμό..)
04 Σεπτεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μεγάλε, άλλη ήταν και δεν την έχω ξαναπετύχει από τότε... Μάλλον σταμάτησε και το όνομα - φανέλα το πήρε η καινούργια...
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4