Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 5 10
Μασατζίδικα 49956
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρόσφατα πέρασα για πρώτη φορά από το νέο αυτό ίδρυμα και παραθέτω την εμπειρία μου.

Κατ’ αρχάς, οφείλω και εγώ μία ιδιαίτερη μνεία στη διευθύνουσα το ίδρυμα. Πρόκειται περί ντελικάτου και σαφώς εμφανίσιμου milf με κομψούς τρόπους. Τη συμπεριφορά της θα την χαρακτήριζα απροσδόκητα (και αιφνιδιαστικά) οικεία. Όλα αυτά καθιστούν την προοπτική διεξαγωγής μιας συνεδρίας μαζί της λίαν ενδιαφέρουσα, όμως το γεγονός ότι συναγωνιστής astari51 συνάντησε σθεναρή αντίσταση με απέτρεψε από το να κάνω κρούση. Επιπλέον, επιδεικνύει ιδιαίτερο ζήλο στον τομέα του quality control των παρεχομένων υπηρεσιών.

Μου παρουσιάστηκαν τέσσερις θεραπεύτριες: η Αλεξάνδρα και η Ρία (αν συγκράτησα καλά το όνομά της), μελαχροινά (περισσότερο η πρώτη, λιγότερο η δεύτερη) και λεπτοκαμωμένα πιπίνια, η Μόνικα, νεαρή ξανθή και κάπως πιο «δεμένη», και η Καίτη, μελαχροινό, μπαρουτοκαπνισμένο και πολλά υποσχόμενο milf. Θα μπορούσα να πω ότι όλες τους ήταν –κατά το μάλλον ή ήττον- επιλέξιμες.

Η επιλογή μου υπήρξε η Ρία. Ευχάριστη και όσο πρέπει ομιλητική, όμορφο, λεπτό, νεανικό κορμί, μικρό στηθάκι, μασάζ κοντά στα συνηθισμένα στάνταρ των παρομοίων ιδρυμάτων, πνευστά με σκούφο. Ατυχώς, το κυρίως πιάτο είχε διάρκεια μικρότερη της από εμένα επιθυμητής (ας όψεται η προηγηθείσα ολιγοήμερη αποχή μου από τις αθλοπαιδιές), έτσι δεν μπόρεσα να σχηματίσω ασφαλή και ολοκληρωμένη εικόνα της επίδοσης της θεραπεύτριας. Για όσο διήρκεσε, πάντως, η συμμετοχή υπήρξε ικανοποιητική. Απουσιάζει, βέβαια, όπως είναι φυσικό –λόγω νεαρής ηλικίας-, η «μεστότητα» που διαθέτουν πιο έμπειρες –και συνειδητοποιημένες- θεραπεύτριες.

Δεν με ενθουσίασαν –κάθε άλλο- οι υποδομές του ιδρύματος, οι οποίες είναι οριακά αποδεκτές. Με έμπασαν κατ’ ευθείαν σε δωμάτιο, δεν γνωρίζω αν υπάρχει καν σαλονάκι. Το δωμάτιο είχε τα απολύτως βασικά (μασαζοκρέβατο, καρέκλα, τραπεζάκι, κρεμάστρα τοίχου, κλιματιστικό και ένα μικρό επιπλάκι για τα λάδια και λοιπά σύνεργα εντριβής). Το λουτρό κοινό, αλλά σε καλή κατάσταση.

Κόστος συνεδρίας € 60 για υπερπλήρη 45 λεπτά. Το τελικό πρόσημο είναι θετικό και κατά πάσα πιθανότητα θα επανέλθω για δειγματισμό και άλλης θεραπεύτριας…
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ρία
SinBarr
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
193
Πόντοι:
5.775
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού