Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 43 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 76983
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Όταν έλεγα τις προάλλες στον καλό μου φίλο το neasmirni ότι με πονάνε αφόρητα τα πόδια μου από το χορό και την ορθοστασία στο γάμο της αδερφής μου και ότι κανένα στουντιοκόριτσο δεν μπορεί να με χαλαρώσει, που να φανταζόμουν ότι άνοιγαν οι ασκοί του αιόλου...Μεγάλο χαμόγελο και τι εννοώ...η ατάκα του "εγώ ξέρω που θα σε πάω" έμεινε αναπάντητη από μένα μέχρι σήμερα το πρωί οπότε και με πήρε τηλέφωνο λέγοντας μου "λαγέ ετοιμάσου να χαλαρώσεις". Ο αρχικός μου δισταγμός κάμφθηκε όταν μου εξήγησε τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Και αυτό που ακολούθησε ήταν να βρεθούμε γύρω στης 13:00 να χτυπάμε το κουδούνι του DIAMOND'S SPA. Διακριτικός χώρος, σε στενό, σε όροφο πολυκατοικίας, με τίποτα να προδίδει την παρουσία τέτοιου χώρου(σε αντίθεση με τις φωτεινές πινακίδες των studio). Μας υποδέχθηκε μια εκ των μασαζοκορασσίδων(όνομα δεν συγκράτησα, σόρρυ) όπου και μας έβαλε να κάτσουμε μαζί με τον ευγενέστατο ιδιοκτήτη του καταστήματος στο γραφείο του. Εγκάρδια και ειλικρινής συζήτηση με τον ευγένεστατο κύριο για πολλά θέματα. Για να πω την αλήθεια μου, είχα προετοιμαστεί από την κριτική την προηγούμενη του neasmirni να περάσω με την Εύα, αλλά όταν είδα τη Μαργαρίτα "κατέβασα διακόπτες"που λένε...Μεγάλο χαμόγελο Μέσα στο αραχνούφαντο φορεματάκι της που άφηνε να φαίνεται το στρινγκάκι της κινούνταν σα νεράιδα μέσα στο χώρο. Πρόκειται για ένα πολύ γλυκό κορίτσι μεσαίου αναστήματος, γύρω στο 1.65, με κατσαρά μαλλιά μελαχροινή, με πανέμορφο πρόσωπο και εκφραστικά μάτια. Ωραίο κορμί με 2.5άρι φυσικό στήθος, ωραίο, σφριγηλό και καμπυλωτό κωλαράκι και σφιχτά πόδια με καταπληκτικά δαχτυλάκια με γαλλικό πεντικιούρ(ήδη είχα αρχίσει να κάνω ανώμαλες σκέψεις...Γλώσσα). Πήγαμε μαζί στο ευρύχωρο δωμάτιο, έκανα το ντουζάκι μου να χαλαρώσω, σφραγισμένα παντοφλάκια, πετσετούλα και μετά από λίγο έρχεται και η Μαργαρίτα που είχε φύγει για λίγο. Χαμηλώνει τα φώτα από το dimmer, το cd player να παίζει χαμηλά σωστή για την περίσταση μουσική και άρχισε η ερωτική ιεροτελεστία...

Γδύθηκε εντελώς και μου αποκαλύφθηκε ένα αψεγάδιαστο νεανικό σώμα, με στητό στήθος, τρομερά πόδια και πανέμορφος κωλαράκος καλοσχηματισμένος και σφριγηλός. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και κείνη με άλοιψε όλο με λάδι και άρχισε να μου κάνει μασάζ στα πόδια τόσο απαλό, τόσο αργό που όλες μου αισθήσεις είχαν ξυπνήσει από την ανατριχίλα...Αργά περάσματα από κάθε εκατοστό των μηρών μου, των τετρακεφάλων μου, στις πατούσες, με περιστροφές και κάποια τεντώματα. Η κοπέλα όπως μου εξομολογήθηκε έχει τελειώσει και σχολή φυσιοθεραπείας. Εν συνεχεία με καβάλησε(η αίσθηση του αιδοίου της πάνω στο κορμί μου, με "ξύπνησε")Ντροπήκαι επικεντρώθηκε στην πλάτη μου, στους ώμους μου. Με σωστές πιέσεις, με την ανάλογη δύναμη κατάφερε να με "τρελλάνει και να με ηρεμήσει" ταυτόχρονα. Κάπου εκεί τη σταμάτησα και της είπα ότι την περιμένει μια kinder έκπληξη...Γλώσσα Την ξαπλώνω μπρούμυτα και αρχίζω να την περιποιούμαι κ γω σε όλο της το κορμί λέγοντας της περιπαιχτικά "να δούμε ποιος θα πληρώσει ποιον"....Φαινεται ότι ξαφνιάστηκε ευχάριστα μιας και αφέθηκε πλήρως στα χέρια μου, με εμπιστεύθηκε και απολάμβανε με τη σειρά της τις πιέσεις μου, το τρίψιμο και κάποια πεταχτά φιλιά έδωσαν μια ζεστασιά στην ατμόσφαιρα. Ασχολήθηκα ιδιαίτερα με τα πόδια της και τα υπέροχα πατουσάκια της, η οποία η Μαργαρίτα σαν καλή μασέρ που είναι γνωρίζει την ιδιαίτερη σημασία τους και πόσο ερωτογενής ζώνη είναι... Η θέα του λαδωμένου της κορμιού, έτσι όπως γυάλιζε στο μισοσκόταδο ανέβαζε επικίνδυνα την εσωτερική μου θερμοκρασία, οπότε σταδιακά και ενώ συνέχιζα το μασάζ ανάσκελα, άρχισα να ασχολούμαι με τις ρώγες της, την κοιλιά της, τα χέρια της μέχρι που επικεντρώθηκα στο υπέροχο, περιποιημένο και μοσχομυριστό αιδοίο της. Το ότι μαζί με την κλειτορίδα και τα χειλάκια της παράλληλα έγλυφα και αρκετό λάδι που είχε παραμείνει στο δέρμα της, δε με ένοιαζε καθόλου μιας και είχα "ξεφύγει" εντελώς. Διακριτικοί αναστεναγμοί από μέρους της, απόλυτα αληθοφανείς, κουνούσε τη λεκάνη της,με έσφιγγε με τα πόδια της και όλα φάίνονταν ότι είχαν μπει στο σωστό δρόμο. Τραβήχτηκα από κοντά της, άρχισα να γλέιφω τα πέλματά της, τα πανέμορφα δαχτυλάκια της με το γαλλικό πεντικιούρ και κείνη σιγά σιγά τα κατέβασε και "αγκάλιασαν" το πέος μου και επιδόθηκε σε μια υπέροχη, αργή footjob, που και η αίσθηση του λαδιού την έκανε ακόμα πιο μοναδική.

Σειρά είχε η δική της περιποίηση , η οποία ξεκίνησε με μια πολύ ρομαντική ατάκα..."κάτσε λίγο μωρό μου γιατί θα ξεχάσουμε ποιος είναι ο πελάτης και ποιος ο επαγγελματίας.."Μεγάλο χαμόγελο Ξάπλωσα στο κρεβάτι και ξεκίνησε το ταξίδι στην υπέρτατη ηδονή. Το στοματικό της ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΥΠΕΡΟΧΟ, ΣΠΑΝΙΟ. Αργές κινήσεις, βυθίσματα του στόματός της κυκλικά, εκεί που νόμιζα ότι θα τον πάρει όλο στο στόμα της, απλά έφτυνε λίγο το κεφαλάκι του, τρομερή περιποίηση στη γύρω περιοχή, ρουφήγματα, κοπανούσε το πέος μου στη γλώσσα της, τόσο ερωτικά και παιχνιδιάρικα, που αν δεν ήθελα πραγματικά να γευτώ το θεσπέσιο κορμί της, παίζει και να την άφηνα να με "τελείωσει" έτσι...Συνέχεια να μου κάνει κοπλιμέντα και όλο να ανεβάζει ρυθμούς μέχρι που τα deepthroats πήγαιναν σύννεφο...Απομακρύνεται από μένα και ξαπλώνει αντίθετα προς εμένα και ένας δεύτερος γύρος απολαυστικότατης footjob έλαβε δράση...

Πέρασμα προφυλακτικού και σηκώνομαι από το μασαζοκρέβατο και κατευθύνομαι προς τη στρογγυλή καρέκλα, κάτι που τη χαροποίησε μιας και αυτή είχε το ίδιο στο μυαλό της όπως μου είπε. Ξεκίνημα με reverse cowgirl. Πάρα πολύ σφιχτός κόλπος, η αίσθηση ήταν απίστευτη, μπήκα αργά μέσα της και σιγά σιγά οι ρυθμοί ανέβηκαν. Είχα στα χέρια μου τα κωλομέρια της, σφιχτά έτσι που ήταν και τους έριξα ένα δυο μπατσάκια. Γύρισμα σε cowgirl όπου την είχα αγκαλιά, γλωσσοφιλιόμασταν, έγλειφα το στήθος της και οι αναστεναγμοί της είχαν γίνει ακόμα πιο έντονοι, επιζητώντας συνέχιση της ιεροτελεστίας στο μασαζοκρέβατο. Πάει και μου στήνεται στα 4 ορθια και μου έκανε νόημα να την πλησιάσω. Σηκώνει το ένα πόδι στο κρεβάτι και με αρπάζει από το πέος και μπήκα μέσα της. Φοβερό στήσιμο, τρομερή θέα σε αυτή τη στάση(αυτή η κοπέλα έχει κωλάρα!!Μεγάλο χαμόγελο) και δυνατά καρφώματα με δική της παρότρυνση! Γύρισμα σε ιεραποστολικό με κείνη στο κρεβάτι και μένα όρθιο να απολαμβάνω αργά και βασανιστικά κάθε διείσδυση που έκανα ενώ παράλληλα απολάμβανα τα πατουσάκια της και τα δαχτυάλακια της που μου τα προσέφερε απλόχερα!! Επειδή κουνιόταν έντονα το κρεβάτι, ανέβηκα κ γω πάνω του, οπότε συνεχίσαμε στην ίδια στασή αλλα με τα κορμιά μας ενωμένα και οι αναπνοές μας είχαν γίνει ένα...

Για τελειώμα της ζήτησα να ξαπλώσουμε στο φουσκωτό στρώμα που ήταν στο δωμάτιο και αφού έκατσε ανάμεσα στα πόδια μου, μου έφερε τα πατουσάκια της στο πρόσωπό μου και κείνη έβαλε λάδι στα χέρια της και άρχισε μια τρομερή και διαρκείας και συνάμα αργή κ ερωτική χειρομάλαξη η οποία σε συνδυασμό με τη θέα των δαχτύλων της, τα παιχνίδια της γλώσσας μου μαζί τους, με έφτασε σε έναν θεϊκο οργασμό αφήνοντας τα καυτά μου υγρά στα πατουσάκια της! Τόσο δυνατό οργασμό και τρέμουλο δε θυμάμαι να έχω ξαναζήσει και αυτό ήταν απόρροια της σωστής κλιμάκωσης της διαδικασίας...

Ήταν μια υπέροχη εμπειρία, με ένα κορίτσι που σίγουρα ταίριαξε και η χημεία μας, δεκτικότατη σε ό,τι της ζήτησα, τρομερά καταρτισμένη στην τέχνη του μασάζ αλλά και με φοβερή αίσθηση και ένστικτο της ερωτικής τέχνης. Κάτσαμε 1 ώρα και 10 λεπτά στο δωμάτιο με 80 ευρώ, δεν μας ενόχλησε κανένας και για αυτό το διάστημα κατάφερε να με "ταξιδέψει", και να μου χαρίσει σωματική και ψυχική ευεξία που τόσο χρειαζόμου. Σίγουρα θα ξαναεπισκεφθώ το μαγαζί, που αποτελεί θεωρώ πρότυπο λειτουργίας, αλλά και τη Μαργαριτα συγκεκριμένα!!

Αυτά από μένα! Σας εύχομαι τα καλύτερα!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 19, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Μαργαρίτα
lagonisian
Τιμημένος
284
Πόντοι:
26.470
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουνίου, 2013
Λοιπόν Λαγέ, για πες μας ποιό είναι τελικά το πραγματικό VFM...αυτό που έζησες σήμερα για μια ώρα και 10 λεπτά ή τα 10λεπτα και 20 λεπτα του παρελθόντος;

Γερο-μύστης

20 Ιουνίου, 2013
Εθνικοτητα της υπεροχης μαργαριτας?
20 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μη με τρολλάρεις κ συ τώρα...Λύπη νομίζω προκύπτει αβίαστα ποιο είναι το πραγματικο VFM....η σημερινή εμπειρία ξεπερνάει κατά πολύ ότι έχω ζήσει μέχρι τώρα...και έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου, να μην ξαναμιλήσω ελαφριά τη καρδία για vfm αν πραγματικά δεν το αξίζει...
20 Ιουνίου, 2013

να σου πω δε ρώτησα...αλλά μάλλον για βόρεια ήπειρο μου έκανε...Κουλ
25 Ιουνίου, 2013

"Διακριτικός χώρος, σε στενό, σε όροφο πολυκατοικίας," αγαπητέ λαγέ κάποιο λάθος κάνεις. Χμμμ;
μάλλον σε άλλο πήγες, δεν είναι ούτε στενό, αλλά δρόμος κανονικός (Εθνάρχου Μακαρίου) και δεν είναι πολυκατοικία, είναι μονοκατοικία. Μάλιστα σε συζήτηση με το αφεντικό που είχα, μου είπε πως δεν θέλει να ξαναπάει σε πολυκατοικία γιατί στο παρελθόν είχε προβλήματα
25 Ιουνίου, 2013
χαχαχαχα kerveras μην τον μαλώνεις ρε συ, μικρός είναι θα μάθει και θα καταφέρει να ξεχωρίζει τα πράγματα Μεγάλο χαμόγελο

απλά ήταν τόσο ζαλισμένος, μετά την συνεδρεία με την Μαργαρίτα, όπου μπέρδεψε δρόμους, ορόφους κλπ

Κουλ Κουλ
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6