Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785367
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Την έπαθα σαν πρωτάρης! Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!

Πέρασα από τον χώρο και αφού δεν βρήκα τα στανταράκια μου διαθέσιμα είπα να το παίξω κασκαντέρ (ταρζάν και τσίτα που έλεγε και ο Πανούσης). Το ενδιαφέρον μου το τράβηξε μια πιπινομελαχρινούλα ονόματι Τζένη. Μου είπε ότι έχει λίγες μόνο μέρες στο μαγαζί. Η καταγωγή της από Αλβανία αλλά μιλάει καλά ελληνικά. Δούλευε μου είπε στο Λυκαβηττού παλιότερα.

Στο μασάζ ήταν ανεκτή και αρκετά ομιλητική αλλά εκεί που μου το χάλασε τελείως ήταν στο δεύτερο γύρο. Οι υπηρεσίες της ήταν σε χειρότερο επίπεδο από μπουρδέλο στο Μεταξουργείο ΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμόςΘυμός. Πήγα να την χαϊδέψω λίγο, άρχισε τα μη το ένα μη το άλλο. Κακά ξεμπερδέματα θα έχουμε σκέφτηκα και είχα δίκιο. Αφού μου τον έπαιξε για καμιά 30αριά σεκόντια μου αρχίζει μια χάλια πίπα με προφυλακτικό. Μετά ανέβηκε Cowgirl που κουνιότανε πάνω κάτω 0,5 cm. Αφού είδα ότι έτσι δεν βγάζουμε άκρη και ότι η κοπέλα μάλλον καίει μαζούτ, της πρότεινα να αλλάξουμε στάση και η μικρή θεούλα κατεβαίνει και αρχίζει να μου τον παίζει ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία. Τα είχα πάρει με την πάρτη της και δεν ήθελα να την βλέπω άλλο οπότε τελείωσα (μου παραπονέθηκε μάλιστα η κυρία ότι ήμουν κουραστικός πελάτης γιατί δεν τέλειωσα στον χρόνο dt2 που ήθελε).

Η κοπέλα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να σταθεί δίπλα στο υπόλοιπο μαγαζί. Εγώ το 80άρι το έκλαψα αλλά ήξερα ότι έκανα κασκαντεριλίκι. Ζάνα αν το διαβάζεις η κοπέλα αν και όμορφη στην παρούσα φάση σου κάνει ζημιά στο μαγαζί γιατί δεν μπορεί να προσφέρει το επίπεδο υπηρεσιών που περιμένουμε. Αν ήθελα να τον παίξω απλά, θα καθόμουνα σπίτι μου και θα μου την έπαιζε η χούφτα μου που όπως και να το κάνουμε έχει πάρει PhD στη μαλακία.
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Μέλος
Εγγραφή:
9 Απρ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
43
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαΐου, 2013
Γλαφυρὸς καὶ μὲ πνεῦμα. Εὖγε Χαμόγελο .

Πάντως βαρὺ πετρέλαιον καταναλώνουσι αἱ μεγαλύτεραι μηχαναί!
B
bakalhs
24 Μαΐου, 2013
Αγαπητέ,

Εις την ποντοπόρον ναυτιλία, αι κινητήραι κατά την διάρκεια του ταξιδίου όντως κάνουν καύση του επονομαζόμενου "μαζούτ" διότι είναι καταφανώς φτηνότερο από το κανονικόν πετρέλαιον το μετονομαζόμενον και Diesel. Κατά την καύση του "μαζούτ" ο κινητήρας λειτουργεί αργά και σε χαμηλότατες στροφές. Εισερχόμενον το πλοίον εν τοις λιμένας λόγω της ανάγκης για μεγαλύτερην ταχύτηταν αι μηχανικοί αλλάζουσι το καύσιμον σε diesel που καθιστά το πλοίον ποιο εύστροφον και εύκολον στον χειρισμό.

Εκ των ανωτέρω εχώμεν δύο δημώδεις εκφράσεις 1) καίει μαζούτ: ήτοι ο εγκέφαλος του εν λόγω υποκείμενου λειτουργεί σε χαμηλές στροφές και 2) το γύρισε στο diesel: αναφέρεται σε άνήρ που εγκατέλειψε τα αντρίκια πράγματα και πλέον μόνο ως κύναιδος μπορεί να χαρακτηριστεί.
24 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σωστόςςς!
B
bakalhs
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3