Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 157 10
Μασατζίδικα 323505
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Βρισκομενος Αθηνα αποφασισα να κανω το κασκαντεριλικι και να τσεκαρω το μερος. Με υποδεχεται η ιδια η Μαριαννα κυριακη πρωι. Μου λεει το προγραμμα μασαζ και σεξ 70 ευρω και μου λεει περιμενε να φερω τις κοπελες, εχουμε μονο 2 γιατι ειναι κυριακη. Εμφανιζονται δυο πιπινια το πολυ 20 ετων μια κοκκινομαλλα καυλιτσα και μια καστανομαλλα βυζαρου 4αρι φυσικο βυζι και φατσα πορνοσταρ.
Μου λεει η Μαριαννα ποια θες? Λεω με σενα γουσταρω φαση.
Δεν κανω μασαζ μου λεει?
Σεξ κανεις της λεω
ναι αμε

Εκλεισε λοιπον το ντιλ στο 70αρι μπαινω κανω ντουζ και τη φωναζω στο δωματιο.
Τρελο σεξ μασιν η γκομενα αν και αβυζη εχει πατο 10 με τονο και ξεσκιζεται με μανια. Παραλληλα ηθελε να της χαστουκιζω τα κωλομερια καθως τη γαμουσα. Πρωτη φορα πιπα με προφυλακτικο, στη συνεχεια πισωκολλητο στα ορθια και τελος ιεραποστολικα οπου μετα απο απαιτηση της πηρε τα φλοκια στο στομα και τα καταπιε!!
Διαρκεια περιπου 20 λεπτα.
Καθως ντυνοταν της ζητησα και δευτερο γυρο με +30 και δεχτηκε. Εκει επεσε τρελο ξεσκισμα. Πιπα χωρις καποτα στη συνεχεια με καβαλησε cowgirl και reverse cowgirl οπου ξεσκιστηκε με λυσσα. Στη συνεχεια παλι στα 4 στα ορθια οπου τη σφυροκοπησα για κανα 10λεπτο σε φουλ ενταση. Οπως ημουν μεσα στην καυλα παροτι το κανω πολυ σπανια και μεχρι προτινος ποτε με επαγγελματια της ζητησα να της σκισω το κωλοτρυπιδι. Οπως ηταν μεσα στην καυλα και αυτη δεχτηκε και την ξεπατωσα παλι σε φουλ ενταση, Μιλαμε για το πιο ζωωδες σεξ που εχω κανει.

Δευτερη καταθεση παλι στο στομα παλι τα ηπιε. Στη συνεχεια μου εφερε κρυο τσαι ηρθαν και οι αλλες δυο καυλιτσες και παθαν πλακα που ειχα τελειωσει δυο φορες και δε μου ειχε πεσει. Καυλαντισαμε λιγο γελασαμε τις πληρωσα και την εκανα.

ΕΠΙΚΗ ΦΑΣΗ!
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 28, 2013
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
skieros
Σεβαστός
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
1.305
Πόντοι:
1.720
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού