Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785607
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Θελω να πω οτι ειναι η πρωτη φορα που πηγαινω σε studio or massage και δεν καταλαβαινω και τις διαφορες,ο λογος που πηγα ειναι οτι ημουν σε αποστολη ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ μιας παληας κοπελλας η οποια κατα καποιες πληροφοριες βρισκεται σε καποιο τετοιο μαγαζι και ισωςΧμμμ;στο συγκεκριμενο αλλα μαλλον οχι!! Με το που φτανεις στην Στουρναρη απεξω ειναι γεματο Σενεγαλεζους μαλλον που πουλανε οτι μαλακιαΜαλακίασου ερχεται στο μυαλο!!Με το που ανεβαινω στον 2ο μου ανοιγει μια καραμιλφαρα με πλατινε μαλλι μετα εμαθα οτι την λενε Ζανα και ειναι ΘΡΥΛΛΟΣ σ αυτα τα μαγαζια ,σε κοβει απο την κορυφη μεχρι τα νυχια μου θυμισε πρακτορα της KGBΚουλμε τυπικη ερωτηση εχεις ξαναρθει εδω?? της απαντησα γιατι θα επρεπε?? της ειπα και μαλλον δεν της αρεσεΛύπη! Με ρωτησε αν θελω να δω τα κοριτσια με μεταφερανε απο και απο εκει γιατι γινοτανε χαμος απο κοσμο που εμπαινεΧμμμ;!!Χαμος γινοτανε Κεφάλι σε τοίχο!!ΣΕ λιγο αρχισε η παρελαση απο καποα μιλφ καποια νταρντανοειδη και στο τελος μια Ελληνιδα που εμοιαζε με 18 χρονο με το ονομα Δαναη,εδω ειμαστε ειπα θα την παρω αυτη για να μαθω και πραγματα για την αποστολη μου!!Εμαθα οτι το προσωπο που εψαχνα δεν δουλευει ΕΚΕΙΛύπη Τωρα οι υπηρεσιες λυπαμαι για ολες τις καλες κριτικες μερικες μαλιστα ειναι αποθεωτικες αλλα μου θυμιζει το ρητο ολα παιζουν αλλα δεν παιζει τιποτα!Κατι σαν φιλι κατι σαν ακαποτο ,CIF and CIM δεν παιζει!!Τελος παντων ισως καποια αλλη κοπελλα η ενα αλλο μαγαζι να προσφερει περισσοτερα αλλα πρεπει να πω οτι η ΟΡΓΑνΩΣΗ και η KGB στην πορτα ητανε εντυπωσιακες σε επαγγελματισμο!!Γι αυτο αλλωστε και δουλευουν τοσο πολυ!!Στο τελος η Ζανα με ρωτησε περασες καλα?? ΤΕΛΕΙΑ της ειπα για να μην θαψω την μικρη!!Γνωμη μου οτι αΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΑ ΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΟ!!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 21, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
Όνομα κοπέλας
Δαναη
tapas
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
30
Πόντοι:
1.992
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Απριλίου, 2013
Οταν λες ολοκληρομενο πακετο..δλδ τι αλλο θελεις που δεν μπορεσες να το βρεις?
01 Απριλίου, 2013
Συγγνώμη, αλλά αν κατάλαβα καλά εσύ με 80Ε πήρες μόνο handjob, ενώ ο john255 που έγραψε κριτική πριν από 'σένα με το ίδιο ποσό πήρε και σεξ;
01 Απριλίου, 2013
...ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ...ΔΕ ΡΩΤΑΓΕΣ??
02 Απριλίου, 2013
Φίλε από ότι κατάλαβα ήταν η πρώτη σου φορά σε μασατζίδικο;

Έκανες δύο μεγάλα λαθάκια για πρωτάρης
1) ήρθες σε κόντρα με την σερίφισα στην είσοδο (στις σερίφισες μιλάμε σχετικά ευγενικά και λίγο ανοιχτά -χωρίς να λέμε για το site -γιατί αλλιώς κινδυνεύουμε να φάμε πόρτα)
2) διάλεξες πιπίνι σε μασατζίδικο (οι μικρές γενικά δίνουν πολύ λιγότερες υπηρεσίες από τις λίγο μεγαλύτερες - αν αντέχεις στα GILF πέρνα με την Λία και αν μου πεις ότι σου έκανε μόνο κάτι σαν πίπα, ομολόγουμένως θα παραξενευτώ)

Γενικά όμως διάβαζε και το thread του μαγαζιού, την κοπέλα (Δανάη) την έθαψα εκεί μόλις πριν από μία εβδομάδα.
02 Απριλίου, 2013
Δηλαδή tapas παίρνεις σβάρνα τα μασατζίδικα δοκιμάζοντας (συγνώμη ανακρίνοντας ήθελα να πω) τις κοπέλες γιατί και καλά έχεις "αποστολή" και αναζητάς μια παλιά κοπέλα; Και στο τέλος μας γράφεις και το τι θα ήθελες από τα καταστήματα! Μα αυτό είναι εκτός αποστολής, δεν είναι;
Ωραίος πάντως! μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι... Αναμένουμε την συνέχεια... Από μένα +.
02 Απριλίου, 2013
Νταξ , μην τους βαζεις και ιδεες να το ακριβυνουν , η καλτσα μπαινει στο συρτάρι και με τα 80€. Κατα τα αλλα δεν πας σε ενα καταστημα να αρχισεις να ρωτας για μια αλλη ασχετη που εχει παει σε ενα απο τα 200 μασατζιδικα της Αθηνας .

http://www.youtube.com/watch?v=uni6MhgaDzs
02 Απριλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αγαπητε οχι ηδη σταματησα το ψαξιμο, αλλα πραγματικα ηταν ωραια εμπειρια!!Παντως τους βγαζω το καπελλο μου που δουλευουν ετσι!!Το αποτελεσμα μετραει παντα!!
12 Απριλίου, 2013
το μαγαζι ξερει τι δινει, εσυ φιλε μου δεν ηξερες τι να ζητησεις μαλλον!
γενικα τα κοριτσια των μασαζ ειναι προσεχτικα πολυ. σωστη η παρατηρηση
πιο κατω οτι την πορτα την σεβομαστε απο κει περνουν εντολες εκατερωθεν.
δεν πειραζει next time,.....
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8