Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 59 10
Προβεβλημένη
Μασατζίδικα 142546
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στο συγκεκριμένο κατάστημα, βασικά για αλλού ξεκίνησα και αλλού βρέθηκα ήταν πρακτικά τυχαία η επιλογή. Στην υποδοχή η σερίφισα ήταν πολύ φιλική και πέραν των τυπικών ερωτήσεων (που απάντησα με ειλικρίνεια και φιλικά) δεν μπορώ να πω πως με "ανέκριναν", κάτι που αλλού συνηθίζεται και όταν συμβαίνει είναι αρκετά αποθαρρυντικό για την συνέχεια.
Ανακοινώθηκαν 4 προγράμματα: 60Ε για 30', 80Ε για 45' και 100Ε για 60', εδώ είναι που λέμε ο χρόνος είναι χρήμα. Επίσης διπλό 30' στα 100Ε. Η σερίφισα διευκρίνισε ότι όλα τα προγράμματα είναι με μασάζ και «ολοκλήρωση», δεν ζήτησα διευκρινήσεις, καταλαβαινόμαστε. Ήταν 4 κοπέλες συνολικά, μαζί με την σερίφισα που εργαζόταν επίσης, οι δύο γύρω στα 25 και οι άλλες 2 γύρω στα 35. Όλες πρακτικά ήταν επιλέξιμες, και όλες ήταν σέξι (=πολύ ξέκολα) «ντυμένες». Επέλεξα Σοφία, ξανθιά-καστανή κατσαρομάλλα, 25άρα, Πολωνέζα, παίρνοντας το βασικό πρόγραμμα γνωριμίας των 60. Να σημειώσω ότι διαβάζοντας τώρα τις κριτικές υπάρχει ήδη μια Σοφία, αλλά προφανώς είναι συνωνυμία, ετούτη δεν έχει σχέση με την παλιά Σοφία. Για τις άλλες ονόματα δεν συγκράτησα.
Η Σοφία μιλά πολύ καλά ελληνικά και ήταν εξαρχής φιλική. Την πήρα με το καλό σε χαλαρή ευχάριστη συζήτηση κατά την διάρκεια του μασάζ, και έσπασε ο πάγος εύκολα. Το μασάζ της πρακτικά μέτριο προς καλό, πάνω από την βάση αλλά όχι και κάτι το ιδιαίτερο. Στο 15λεπτο άρχισε τα γνωστά «γρατσουνίσματα» και λαμβάνοντας το μήνυμα γύρισα ανάσκελα για… τα περαιτέρω. Η κοπέλα γδύθηκε και έτσι απόλαυσα το οπτικά πολύ καλό κορμί της. Είναι μέτριου αναστήματος+, γύρω στο 1.65 με 1.68 καθαρό. Έχει ωραία στήθη 2αρια+ λίγο μαλακά αλλά πρακτικά στο ύψος τους, και ωραίο ποπάκι, άντε ένα νούμερο μεγαλύτερο από το βέλτιστο αισθητικά, αλλά σφιχτό. Συνολικά δεν έχει μοντελέ σώμα, άντε να είναι 55 και κάτι κιλά. Επίσης μου άρεσε πολύ η καθαρή λευκή και άτριχη επιδερμίδα της. Τέλος η κοπέλα ήταν πεντακάθαρη παντού και ελαφρά αρωματισμένη. Προσωπικά τέτοιος σωματότυπος μου αρέσει, δηλαδή το +5 κιλά από το βέλτιστο για να είναι εμφανώς θηλυκό το κορμί. Ο αγώνας ξεκίνησε λοιπόν με τους καλύτερους οιωνούς.
Ξεκινήσαμε με αμοιβαία χάδια και φιλιά στο σώμα για ανόρθωση, και μετά με μια μέτρια πίπα με προφύλαξη. Στην συνέχεια αγώνας με πολύ καλή συμμετοχή από πλευράς της. Η Σοφία έχει πολύ καλοσχηματισμένο (μικρό) νεανικό νινάκι το οποίο και περιποιήθηκα δεόντως, μάλιστα μετά και από προτροπή της για αρκετή ώρα. Η κοπέλα το απολάμβανε μπορώ να πω. Ολοκληρώσαμε με ένα «ταυτόχρονο» οργασμό κάτι που άσχετα από το αν ήταν πραγματικός ή όχι με έκανε να νοιώσω όμορφα. Χωρίς βιασύνες με σκούπισε, έκανα ξανά το μπάνιο μου, έδωσα το δωράκι, και αποχώρησα χαμογελαστός. Συνολικά με τα μπάνια πρέπει να έμεινα 35 λεπτά στο κατάστημα.
Όσον αφορά τον χώρο είναι τυπικός για τέτοια καταστήματα, αλλά προς τα πάνω γιατί είχε και καλό καναπέ και γενικά ευρυχωρία. Μπάνιο έχει κανονικό κοινόχρηστο που το προτιμώ γιατί οι ντουζιέρες μέσα στο δωμάτιο δεν είναι και ότι καλύτερο, και δημιουργούν και ενοχλητική υγρασία.
Συνολικά μια πολύ αξιόλογη εμπειρία, το κατάστημα πέρασε το πρώτο τεστ με επιτυχία.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 31, 2013
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.458
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού