Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 32 10
Μασατζίδικα 52685
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ειμαι πελατης του μαγαζιου και πηγα να δω αν εχουν αλλαξει τα κοριτσια οποτε και πεφτω στην Νικολ..
κοντουλα καστανοξανθη με πρασινα ματια και προστυχη φατσα...μιλαω με την Ηλιανα(καθως την εμπιστευομαι στην κριση της μου εχει δωσει πολυ καλα στανταρακια) και περναω μεσα..

η κοπελα ειναι αλβανιδα...και το λεω γιατι καποιοι διαβασα την λενε για Ιταλιδα...αλβανιδα ειναι..

την λεω 60 ευρω 30 λεπτα γιατι δεν σε ξερω...και μου απανταει "δεν ξερω πως να κανω μασαζ για 30 λεπτα δεν εχω κανει ποτε..δουλευα στουρναρη και εκει μονο 1 ωρα εκανα"

την λεω "κανε τωρα 30 και αν εισαι καλη την επομενη θα εχεις 80"

και χαμογελαει..μου λεει "αν ειμαι καλη?απο οτι λενε ειναι σουπερ"

ξεκιναει ρε παιδια ενα μασαζ....η ηλιανα μοιαζει παιδακι μπροστα της...
στο 10 λεπτο ελιωσα....τα πεταει ολα και ανεβαινει για body to body (το βυζι 4αρι φυσικο και για το μεγεθος του φοβερο)..τι βυζαρες ητανε αυτες με τρελανε...επειτα αρχιζει να χαιδευει την πουτσα και γυρναω...μου λεει..."μασαζ στην πουτσα σου εχουνε κανει ποτε?" λεω ναι...μου λεει "οχι ομως αυτο που θα σου κανω εγω"

και ξεκιναει ενα μασαζ απιστευτο...μου ειχε γινει ακοντιο...παει να γλυψει την σταματαω και βαζει σκουφακι...εδω εχω να πω οτι η πιπα ητανε η καλυτερη πιπα(μαζι με την πιπα της Σονιας,μια κοπελα που τελευταια δουλευε στο studio 12) που μου εχουνε παρει....την σταματησα 3 φορες γιατι θα εχυνα...
επειτα απο ωρα μου λεει...τελειωσε ο χρονος σου τι κανουμε??και ειχανε οντως περασει 35 λεπτα....οποτε τη λεω "σε γαμαω μπαμ μπαμ να τελειωνουμε" μου λεει οκ.....αλλα πρωτα θα σε γλυψω και αλλο...μου κανει αλλα τουλαχιστον 10 λεπτα πιπα...αρχιδια μπουτια πουτσα τα ειχε γλυψει ολα....το γαμησι να πω οτι δεν ητανε και τοσο καλο αλλα μετα απο τετοια πιπα χυνεις αμεσως..γενικα τελεια θα ξαναπαω
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 07, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
john255
Μέλος
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
294
Πόντοι:
31
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαρτίου, 2013
Ενσταση φίλε μου. Το μασάζ της Ηλιάνας πέρα απο ερωτικό είναι πραγματικό μασάζ . Με χέρια και τέχνη όχι με βυζιά και προστυχόλογα.
30 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

επειδη εχω παει πολλες φορες με ηλιανα σου λεω να δοκιμασεις αυτη...ειναι πολυ καλυτερη στο μασαζ...ξερει φοβερες τεχνικες..
31 Μαρτίου, 2013
οταν λες αυτη εννοεις την αλβανιδα νικολ ? Μαλλον μπερδευεις τα μασατζιδικα φιλε μου . Η νικολ εκανε λιγες ημερες αρπαχτη και εφυγε εδω και ενα μηνα περιπου. Φιανεται οτι σου επεσε το λαχειο και σουκανε μασαζ .... το αλβανακι.
04 Απριλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ελεγα να απεχω απο την συζήτηση αλλα ναμαι πάλι . Γενικα οι συγκρισεις πρεπει να αποφευγονται . Μια μαγειρισα φτιαχνει καλό στιφαδο , μια αλλη καλο κοτοπουλο κοκκινιστο ,δεν μπορει να συγκρινεις πια ειναι η καλυτερη, και οι 2 καλες ειναι αναλογα τα γουστα ,εκαστος στο ειδος του (και ο λουμίδης στους καφέδες) .

Στο σχόλιο περι Αλβανίας εχω να πω , δε πα να ειναι η κοπελα απο την Αλβανία , την Ρουμανια , την Ουγγαρία , την Πιτσαρια ή την Σφουγγαρία (αναφορα στην ταινία http://www.youtube.com/watch?v=-DvHDa9drX8) αν περασεις καλά who cares!!!!
05 Απριλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι αυτη λεω.μου ειπε και τοτε οτι θα φυγει...προχθες μιλησα με μια φιλη της και μου ειπε οτι πηγε στη συγγρου η νικολ.δεν ρωτησα που ακριβως γιατι δεν με ενδιαφερει αλλα οποιος ειναι κοντα αξιζει μια δοκιμη...δεν συγκρινω φιλε μου κανεναν..προσωπικη αποψη ειναι οχι συγκριση
(Updated: 08 Απριλίου, 2013) 06 Απριλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Χμμμ;Χμμμ;
την ημερα που πηρες την Νικόλ μόλις ειχε πάει στο μαγαζί και ηδη θα εφευγε??? Χμμμ; . Τσαμπα η διαφημιση που της εκαναν στο νήμα .
Συγκρινες πάντως . Αλλο ειναι να πεις οτι ο Σαλπιγγιδης ειναι μεγαλός παιχτης και αλλο να πεις οτι ο Σαλπιγγιδης ειναι καλυτερος από τον Μήτρογλου . Το πρωτο ειναι απόψη το 2ο σύγκριση .
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6