Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785485
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Χαιρετώ σας,
πρώτη φορά επισκέφτομαι παρεμφερές κέντρο υπηρεσίων "ευεξίας" και θα ήθελα να μεταφέρω την εμπειρία για να συγκρίνετε ή να σχολιάσετε.
Επίσκεψη στο χώρο το μεσημέρι κατα τις 12:30. Η είσοδος κατά το ήμισυ διακριτική καθώς στο κτίριο βρίσκεται κέντρο αιματολογικών κ.α. εξετάσεων και υπάρχει πολυκοσμία. Και στην είσοδο και κατά την έξοδο από την πόρτα του καταστήματος ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με κόσμο που ήρθε για εξετάσεις. Νο προμπλέμο όμως, ημέρα της γυναίκας σήμερα και ήθελα να το γιορτάσω διαφορετικά.
Στη ρεσεψιόν με υποδέχθηκε η Ελένη, μου μίλησε για τα διαθέσιμα προγράμματα και μου προσέφερε κάτι να πιω - καφέ, αναψυκτικό, ουισκάκι κ.λ.π.
Κατά την πασαρέλα των κοριτσιών προτίμησα τη Ζωή, νεαρή κοπέλα (25 χρονών κατά τα λεγόμενά της) από Ρουμανία, με μακρύ μαύρο μαλλί, όμορφο πρόσωπο και ωραίο κορμί (στήθος κανονικό). 'Ηταν μάλιστα η πρώτη μέρα που ξεκινούσε στο μαγαζί - δε γνωρίζει ελληνικά και όλες οι στιχομυθίες έγιναν στα αγγλικά. Στη συνέχεια έμαθα ότι έχει δουλέψει 3 χρόνια σε μασάζ στη Ρουμανία και από λίγο στη Μάλαγα και στη Στοκχόλμη. Ήταν η δεύτερή της φορά στην Ελλάδα, πριν ένα χρόνο δούλεψε για κανά μήνα σε αντίστοιχο μαγαζί στο Σύνταγμα (αγνώστων λοιπών στοιχείων)
Καθώς όλα τα δωμάτια ήταν γεμάτα, περιμέναμε αρκετή ώρα στο χολ με προκαταρτική κουβεντούλα, αλλά καθώς επισκέφτηκε το χώρο και άλλος συναγωνιστής, με μεταφέρανε στην κουζίνα με τα άλλα τα κορίτσια, όπου ήταν όλες ευγενικές. Τελικά άδειασε ένας χώρος και ξεκινήσαμε την "ευεξία"
Μπάνιο, ξαπλώνω, γδύνεται η Ζωή (φοβερό κορμί είπαμε) και ξεκινάει μασάζ μισή ώρα, χαλαρωτικό. Η κοπέλα το έχει.
Γυρνάω ανάσκελα, όπου χωρίς πολλά πολλά ξεκινάει πιπά ακά. Αργή, ρουφηχτή, ντιπ θρόουτ. Η κοπέλα το έχει και αυτό.
Δεν χρειαζόμουν πολλά πολλά (λίγο με τα στήθια της, λίγο με την κλειτορίδα, λίγο το στενό μουνί , η ροδέλα στα ΔΕΝ) μου περνάει το προφυλακτικό και ανεβαίνει πάνω μου. Αλλαγή στάσης στο όρθιο, αλλαγή στάσης στο όρθιος εγώ ,ξαπλωμένη αυτή, παίζοντας την κλειτορίδα της.
Πέραν λοιπόν του μην-αγγίζετε κουλουριού, ό,τι ήθελα η κοπέλα είχε διάθεση να το κάνει.
Και λέω ότι απλά είχε διάθεση, γιατί από τη μία η πρώτη μου φορά σε τέτοιο ίδρυμα και το σχετικό άγχος, από την άλλη η έλλειψη συνήθειας στο προφυλακτικό, ο μικρός εσοτέρικ δεν είχε και πολλά κέφια και δεν κάναμε και πολλά. Βγάζω λοιπόν το προφυλακτικό και η κοπέλα γονατίζει και συνεχίζει με πίπα και μαλακία. Σε 2 λεπτά είχα τελειώσει στο στήθος της.
Η όλη διαδικασία έφερνε προς GFE.

Το συμπέρασμα; Δεν ξέρω ακριβώς. Ήταν κάτι καινούργιο για μένα και η τελική γεύση δεν είναι ξεκάθαρη. Χωρίς να έχω κάτι αρνητικό να προσάψω (και γιατί άλλωστε; η κοπέλα ήταν γκομενάρα και η διάθεσή της ότι έπρεπε) δεν τρελλάθηκα. Μάλλον έφταιγε η ψυχολογία μου.

Για τους γνώστες λοιπόν του θέματος, θα πάτε και θα περάσετε σούπερ.
Οι άβγαλτοι και κουμπωμένοι, πρώτα πιείτε το ουισκάκι που προσφέρουν και μετά όλα τα άλλα.
Αυτά και να είστε καλά.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 08, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ζωή
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
8 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού