Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785370
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επίσκεψη πρωϊνή στο μαγαζί με τις πολλές και ωραίες υπάρξεις. Σήμερα διάλεξα τη Ζάρα (ή Σάρα? σορρυ δεν άκουσα καλά στην υποδοχή) μια όμορφη μελαχρινή νεαρά με αρκετά όμορφο σώμα με καλές αναλογίες και τα απαραίτητα πιασίματα. Πήρα το άνετο πρόγραμμα των 80 Ευρώ για μια ώρα και απόλαυσα στην αρχή ένα καλό μασάζ, με αποκορύφωμα όταν ξάπλωσε πάνω μου και με τα πόδια της με "πάταγε" από την πλάτη ως τις πατούσες... Η συνέχεια ήταν εξίσου καλή με μια πολύ καλή σε αίσθηση ρουφηχτή πίπα με αργούς ρυθμούς (όπως της ζήτησα) στην οποία και τελείωσα μιας και ήμουν πολύ "φορτωμένος" και δεν ήθελα κάτι περισσότερο. Τελικά, έφυγα πολύ ευχαριστημένος και χαλαρωμένος, όπως είναι και το ζητούμενο.
Σε σύγκριση με ένα στούντιο, στο οποίο θα έδινα 50 Ευρώ για 5-10 λεπτά το πολύ (λόγω φορτώματος), νομίζω το value for money είναι ασύγκριτο. Και υπάρχει και πιο οικονομικό πρόγραμμα στα 60 Ευρώ για μισή ωρα!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 28, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ζάρα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
29 Αυγ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιανουαρίου, 2013
Τα στούντιο με τις τιμές αυτές που έχουν και προπάντων με τις υπηρεσίες που προσφέρουν, αποδεικνύουν την αισχροκέρδεια τους. Πράγματι ms5xm, μου κίνησες το ενδιαφέρον να επισκεφτώ το χώρο αυτό. Για μισή ώρα 60 ευρώ και τόσες υπηρεσίες, τα χρήματα που έδωσες είναι αρκετά καλά.Χαμόγελο
29 Ιανουαρίου, 2013
Μασαζ και πίπα 80€ και το θεωρεις VFM Χμμμ;Χμμμ;Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!

Ισως η κοπέλα να λέγεται Ζάρα απο το βυζάρα αλλα πιθανότατα λέγεται Σαρα .

Υπερβολικό το 9 αλλα δεν φταις εσυ αλλα οι admin που σε αφηνουν να το βάλεις.
09 Φεβρουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

sorry για το late response, δεν μπαίνω καθημερινά...
VFM είναι τα 80 Ευρώ για μια ώρα, με σχετικά καλό μασάζ, σεξ και ελεύθερο στοματικό, πάντα σε σχέση με ένα στούντιο που ζητάνε 80-100 Ευρώ για αντίστοιχο πρόγραμμα, όμως για όσο αντέξεις (ας πούμε μέσο όρο 20 λεπτά). Υπάρχουν επίσης περισσότερες κοπέλες να διαλέξεις, ανάλογα με τα κέφια, όπως επίσης μπορείς να πάρεις τα ίδια για μισή ώρα και 60 Ευρώ. Άρα ναι είναι VFM.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3