Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 56 10
Μασατζίδικα 50109
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Λίζα. Πρόκειται για νέα άφιξη στο κατάστημα (άσχετη με την παλαιά Λίζα). Είναι μόλις μερικές εβδομάδες στην Ελλάδα και δεν γνωρίζει λέξη ελληνικά ή αγγλικά. Μιλά μόνον ρουμάνικα και ιταλικά, οπότε η (υποτυπώδης) συνεννόηση έγινε αφού επιστράτευσα τα ελάχιστα/βασικά ιταλικά μου. Προφανώς βρίσκετε στην χώρα μας και στο χώρο από ανάγκη. Προς τιμήν της η Κατερίνα με ενημέρωσε εξ αρχής για την προβληματική επικοινωνία, αλλά πήρα το ρίσκο μου.
Εμφανισιακά είναι μια μινιόν ξανθιά κοπελίτσα (κάτω από 1.60 στο ύψος) αλλά αυτό εμένα δεν με χαλάει, ανά περίπτωση το θεωρώ και προσόν γιατί κάνει την κοπέλα πολύ βολική σε εναλλαγές στάσεων κλπ. Δήλωσε 21 και τόσο πρέπει να είναι. Πάντως λόγο σωματότυπου μικροδείχνει. Έχει ξανθά ίσια βαμμένα μαλλιά, καθαρό/συμπαθητικό πρόσωπο, έχει καλό στήθος (1.5 με 2) και γενικά καλό κορμάκι αν και είναι γενικά αρκετά χαλαρή για την ηλικία της. Έχει και ένα tattoo tribal στην μέση πίσω, και δύο άλλα στις γάμπες. Μερικές άλλες ατέλειες δεν είναι ουσιαστικές. Συνολικά έχει ένα αξιόλογο μινιόν κορμί.
Στο μασάζ προσπαθεί αλλά η έλλειψη γνώσεων και εμπειρίας είναι εμφανής. Μέτρια πράγματα δηλαδή. Στο δεύτερο μέρος είναι αξιοπρεπής, όχι κάτι το εξαιρετικό αλλά πάνω από τον μέσο όρο του χώρου. Βοηθά και το βολικό κορμάκι της. Πίπα με σκουφί μέτρια. Φιλιά στην αρχή τα απέφευγε αλλά μετά από λίγο ζεστάθηκε και ανταποκρίθηκε αρκετά καλά (μείον το τσιγάρο). Γενικά βολική και εργατική. Θα την αδικούσα αν έγραφα κάποιο ουσιαστικό παράπονο. Προσοχή μόνον στο ότι γενικά ανεβάζει στροφές εύκολα και σε συνδυασμό με το ωραίο νεανικό κορμί της (που χαίρεσαι να χουφτώνεις) μπορεί να μας φέρει εύκολα στην ολοκλήρωση. Πρέπει λοιπόν τον ρυθμό να τον καθορίζουμε εμείς, η κοπέλα πάντως προσαρμόζεται. Αυτά για την Λίζα που εύχομαι να διατηρήσει τα θετικά της στοιχεία και να βελτιώσει όσες αδυναμίες έχει, είναι νέα σε όλα άλλωστε. Συνολικά έμεινα κοντά στα 40 λεπτά.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 13, 2012
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.458
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Δεκεμβρίου, 2012
ωραίο ζυμαράκι........πολύ ωραίο κορμί ειδικά όταν φοράει και τα τακούνια...βέβαια χάνει για μένα αρκετά στο πρόσωπο.....
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1