Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 32 10
Μασατζίδικα
52812
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
η επισκεψη στο καταστημα ειναι πιο παλια αλλα ειπα να πω κι εγω τις εντυπωσεις μου απο τη συναντηση μου με την ΙΛΙΑΝΝΑ. η ιλιαννα για μενα ειναι η κοπελλα της διπλανης πορτας. εχουμε κανει συνεδρια 2 φορες μαζι και η μια ηταν καλυτερη απο την αλλη. τωρα αναφερομαι στη δευτερη φορα που ξεκινησε με μασαζακι δυνατο απο την πλατη με πιεσεις ακομα και με τους αγκωνες συνεχισε στη μεση και τελειωσε με χερια και ποδια - πατουσες. μετα το χειρομασαζ ξεκινησε ενα αισθησιακο body to body που ομως μολις γυρισα ανασκελα δεν κρατηθηκα και τελειωσα. δεν πειραζει λεει η ιλιαννα κι αφου με σκουπισε ξεκινησε μια καταπληκτικη ακαποτη πιπα που λιγες κατεχουν στο χωρο. το πιπιλισμα στα αρχιδια ηταν για τρελλη καβλα και μαζι με τις φωνουλες της ημουν ξανα ετοιμος για δραση σε χρονο dt. περασμα του σκουφου και η ιλιαννα ανεβαινει πανω μου ενω εγω παιζω με τα μικρα αλλα ομορφα βυζακια της. σε λιγο αλλαζουμε σε ιεραποστολικο κι υστερα σε πισωκολλητο οπου και κατεθεσα για δευτερη φορα. καναμε μπανακι λιγη κουβεντουλα και αποχωρηση με υποσχεση να τα ξαναπουμε. για μενα ειναι η καλυτερη παρουσια στο μαγαζι και θα τα ξαναπουμε σιγουρα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 13, 2012
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας