Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 56 10
Μασατζίδικα 50122
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Στην υποδοχή ήταν η Κατερίνα (αρκετά αξιόλογη κοπέλα) και το ρόστερ μεγάλο και καλό. Αν εξαιρέσω την Ναταλία που λόγω στυλ και ηλικίας δεν είναι του γούστου μου, όλες οι άλλες κοπέλες ήταν αξιόλογες, εμφανίσιμες και επιλέξιμες. Διάλεξα την Βερόνικα ένεκα των πιο κάτω κριτικών (νάναι καλά τα παιδιά), παρά το γεγονός ότι στο σαλόνι δεν είναι εντυπωσιακή ως παρουσία, μάλλον ουδέτερη θα την χαρακτήριζα. Ο χώρος γενικά είναι αρκετά καλός και καθαρός. Το δωμάτιο μεγάλο και άνετο με ντουζιέρα και καναπέ. Γενικά από υποδομές το κατάστημα στέκει μια χαρά στο χώρο.
Η Βερόνικα τώρα είναι μια εμφανίσιμη κοπέλα, κοκκινομάλλα, κοντά στο 1.70, με ολόλευκη επιδερμίδα, ωραίο στήθος 2άρι νεανικό, πεντακάθαρη, χαμογελαστή και ευχάριστη. Μόνο μείον ότι έχει κοιλίτσα και δεν έχει θηλυκή μέση. Δεν είναι κατηγορίας Barbie αλλά είναι συμπαθητική κοπέλα. Μιλάει λίγα ελληνικά και δήλωσε Ρουμάνα 21 χρονών.
Στο μασάζ δεν το έχει. Τρίβει εντελώς άτσαλα και είναι προφανές ότι δεν την έχουν καν διδάξει (έστω και πρόχειρα) τι εστί μασάζ. Στο τέταρτο σφύριξα λήξη πρώτου μέρους και γύρισα ανάσκελα. Η κοπέλα μάλλον χάρηκε γιατί αναγνωρίζει την κατάσταση και ξέρει τις δυνατότητές της. Στο δεύτερο μέρος είχαμε όμως μια πολύ πετυχημένη συνεδρία. Όλα φυσικά με προφυλάξεις. Η κοπέλα είναι πολύ φυσική και δεκτική και αξιοπρεπέστατη στο σέρβις. Δεν έχει νόημα να μπω σε λεπτομέρειες μιας και όσα έχουν γράψει οι φίλοι πιο κάτω ισχύουν στο ακέραιο. Στο θέμα σέρβις είναι μπροστά σε σχέση με τα αναμενόμενα στο χώρο. Αν και λίγο σκωτσέζικο ντους η Βερόνικα για εργαζόμενη σε μασάζ, συνολικά για μένα ήταν μια πολύ καλή και VFM συνεδρία.
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 27, 2012
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.510
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού