Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 32 10
Μασατζίδικα 52812
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι , η επίσκεψη ήταν στοχευμένη γιατί σήμερα δεν είχα πολύ όρεξη για σεξ αλλά ανάγκη από ένα πολύ καλό μασάζ , μου το ζητούσε το κορμί μου.....
Η Ηλιανά είναι απο την Βουλγαρία ξανθιά 40 χρονών με κανονικό σφιχτό σώμα και μεσαίο στητό στήθος , πέρασα στο μεγάλο δωμάτιο έκανα το μπανάκι μου και την περίμενα , μιλάγαμε για διάφορα μίας και την έχω γνωρίσει και
έχω ξαναπεράσει μαζί της , ξάπλωσα στο κρεβάτι έκανε μπανάκι και ήρθε , άρχισε το μασάζ απο τα πόδια πολύ δυνατό αλλά συνάμα στο τέλος πολύ χαλαρωτικό , μετά όλο και πιο πάνω μέχρι τον λαιμό , στο μασάζ το έχει , της έκανα και γώ για κανα 5λέπτο(ελπίζω να ήταν καλό)γύρισα αλλά δεν είχα και πολύ όρεξη άσε που μετά απο σχεδόν μιά ώρα μασάζ είχα γίνει αλοιφή....η φάση μαζί της είναι πολύ gfe με πολλά γλωσσόφιλα και πολλές αγκαλιές...
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 18, 2012
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ηλιάνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Οκτωβρίου, 2012
Συγγνωμη ρε φιλαράκο. Λες ότι σου έκανε μόνο μασάζ γιατί δεν γούσταρες σεξ όπως και άλλες φορές . Την πίπα , την μαλακία και τα γλωσσόφιλα με ποιόν τα έκανες ? Με την Περιστέρα ?. Μην τρελλαθούμε ρε γαμώτο.
19 Οκτωβρίου, 2012
καλά ρε τι δεν κατάλαβες...δεν κάναμε σεξ , δηλαδή να στο πώ πιο αναλυτικά γιατί δεν θα ξέρεις από αυτά δεν υπήρξε γαμήσι κοινώς....
κατάλαβες κοκορίκο?????
19 Οκτωβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ενταξει ρε νεοσμυρνιωτη καταλαβα. Ησουν αδιαθετος
19 Οκτωβρίου, 2012
έλα ρε κοκορίκο!!!Κουλ
"τι δεν καταλαβαίνεις, τί δεν καταλαβαίνεις????!!!"Μεγάλο χαμόγελο
ο Πυρφόρος-αγαπούλης νέας σμύρνης (ναι αυτός που παει και συστήνεται με το νικ του στις μασατζούδες και υπόσχεται να τους ανεβάσει καλή κριτική) έσκασε 80 ευρώ για να του πιάσει το πουλί η μασατζού και να τον φιλήσει.
Πάλι διαφήμισε το μαγαζί και έβγαλε γκόμενα...Γλώσσα
W
whois
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4