Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 56 10
Μασατζίδικα 50102
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τεστ του νέου αίματος.
Μπορεί στο thread να διαφημίστηκε σαν νέα στο χώρο. Μπορεί η κυρία στην υποδοχή να μου υπόδειξε ότι δεν μιλάει καλά ελληνικά και ότι δεν γνωρίζει Αγγλικά. Εγώ πάντως πέρασα από τις ωραιότερες συνεδρίες μου σε masageri.
Περί το 1.70, Κοκκινομάλλα, Λευκή Επιδερμίδα, Χρώμα ματιών δε θυμάμαι (ανοιχτόχρωμα πάντως), ένα υπέροχο χαμόγελο και μια διάθεση που σε ανέβαζε.
Βερόνικα από Ρουμανία.
Με το που μπήκαμε στο δωμάτιο μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο και εξαφανίστηκε για να φέρει το αναψυκτικό. Μετά το ντους την περίμενα στο λαδοκρέββατο, μπρούμητα, γυμνός. Αμέσως, ξεκίνησε στο άπλωμα του λαδιού. Εντάξει, αυτό δεν το κατείχε… Αλλά και εγώ δεν ήμουνα εκεί γι’ αυτό το λόγο.
Πολύ σύντομα γύρισα ανάσκελα και κάθισα στην άκρη του λαδοκρέβατου. Με άρχισε σε κάτι εκπληκτικά γλωσσόφιλα, που με έφτιαξαν τρελά. Το χαμόγελο και η διάθεσή της συνέβαλε τρομερά στην ατμόσφαιρα που φτιάχτηκε γύρω μας και στη χημεία μεταξύ μας. Σαν να την ήξερα από πάντα. Αυτό αναζητώ… Όμορφες στιγμές, έστω και αποσπασματικά, να γεμίσουν τα κενά (απωθημένα κατ’ άλλους) που έχω συσσωρεύσει. Και αυτό μου δόθηκε απλόχερα σε εκείνη τη συνεδρία.
Υπέροχο νεανικό κορμάκι, στητό μεσαίου μεγέθους στήθος, σκληρή ολοστρόγγυλη ρόγα, βλέμμα ηδονικότατο κατά την πράξη και πάντα διαθέσιμη να πραγματοποιήσει ό,τι της ζητούσα. Και το στοματικό το κατείχε.
Το μουνάκι της ροδαλό, ξεχώριζε σαν τριαντάφυλλο από τη λευκή της επιδερμίδα. Μοσχοβολούσε κι αυτό, όπως όλο της το κορμί.
Νομίζω ότι πρόκειται για μια πραγματικά αξιόλογη νέα είσοδο στο χώρο… (αν πρόκειται για νέα, κάποιοι μπορεί να με διαψεύσουν σε αυτό).
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 29, 2012
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Μέλος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Οκτωβρίου, 2012
Tην γάμησες? Δεν ανέφερες σχετικά σχόλια. Για πες περισσότερα αμα θέλεις φίλε. Ενδιαφέρον κορίτσι ακούγεται, μήπως και την επισκευθώ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1