Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 19 10
Μασατζίδικα 26553
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το συγκεκριμενο ιδρυμα το εχω ξαναεπισκεφθει σε προηγουμενη μου αφιξη στην Αθηνα..Πεντακαθαρο, διακριτικο , με κοριτσια πανω απο τον μεσο ορο και στο τιμονι την Κα Βετα, που αυτο απο μονο του λεει πολλα..Παρελασαν 6-7 λαδοκορες και τελικα επελεξα την Χχχχχ (το ονομα της δεν το αναφερω για λογους που θα καταλαβετε παρακατω)..Εκανα ντουσακι στην διαστημικη ντουσιερα (πολλα κουμπακια και φωτακια), και ηρθε η κορασις..μασαζ αξιοπρεπεστατο θα ελεγα, με πολλα περιθωρια βελτιωσης..ερωτηση εαν ηθελα με κρεμα η με λαδι χωρις αρωματικα (καρυδα)..λεω καλο σημαδι αυτο σκεφτονται και ενεργουν διακριτικα...στο part two τωρα, μολις γυρισα ανασκελα, μετα απο τα απαραιτητα προκαταρκτικα , η κυρια αρχισε να παιζει με τον babi και τα αδελφια του, με μαλαξεις και με γλωσσα στον κορμο , και ξαφνικα χωρις να ρωτησει τον βουταει και ξεκινα το ακαποτο..προλαβα και την απομακρυνα και συνεχισε με φιλακια στον κορμο και γυρω-γυρω και ενω περιμενα να μου φορεσει το προφυλακτικο, τον ξαναβουταει στο στομα της και αρχιζει το ακαποτο παλι...Εκει τα πηρα και με μια ομολογουμενως βιαια κινηση την απομακρυνα , και τοτε εβαλε το προφυλακτικο και ξεκινησε το μεροκαματο...αλλαγη 2-3 στασεων, ενεργη και αληθοφανη συμμετοχη, και ολα καλα και ωραια...ντουσακι μπροστα μου με την δικη της πετσετα και that's all..Στο δια ταυτα, ειδικα αυτο τον καιρο που ακουγονται τοσα περι aids κλπ, δεν θα επρεπε τουλαχιστον να κρατουν τα προσχηματα εστω ρωτωντας? σε παρατηρηση μου εκεινη μου ειπε οτι εχει υγιειονομικα χαρτια που αποδεικνυουν οτι ειναι υγιης (χωρις αυτο να σημαινει κατι διοτι τα χαρτια εχουν ημερομηνια τουλαχιστον 20 ημερων)..και ετσι να ειναι (που δεν εχω λογους να αμφιβαλλω), ξερει τι μερος του λογου ειναι ο καθενας και πλακωνεται στα ακαποτα? τελος παντων επειδη δεν θελω να την καψω με μια αρνητικη κριτικη, γι αυτο δεν αναφερω το ονομα της...απλα οποιος θελει να προσεχει τον εαυτο του και την υγεια του το πραττει...ολοι οι αλλοι απλα ας προσεχαν...
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 28, 2012
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
athal
Ανώτερος
Εγγραφή:
4 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
4.209
Πόντοι:
6.555
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Μαΐου, 2012
Ρε αδερφέ, τι θα πει, δεν θέλεις να την κάψεις;
Με το ζόρι ακάποτο πρώτη φορά το ακούω.
Ότι χαρτιά και να μου δείξει , με αυτή τη συμπεριφορά, δεν μπορώ να εμπιστευτώ τίποτα.
Αν θέλει να παίξει το κεφάλι της με τα ακάποτα, δικαίωμα της, με το δικό μας το κεφάλι όμως δεν μπορεί να παίζει.
Νομίζω πρέπει να αναφέρεις όνομα να ξέρουμε
08 Μαΐου, 2012
ο σκοπός της κριτικής είναι να βοηθήσουμε...
ποίο το νόημα αν δεν αναφέρεις όνομα Χμμμ;Χμμμ;
08 Μαΐου, 2012
ΤΕΛΕΙΩΣ λάθος λογική... δεν θες να την "κάψεις"...
Όταν μιλάμε για θέματα υγείας, δεν νομίζω ότι χωράνε συμβιβασμοί.
Τέσπα...
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
09 Μαΐου, 2012
Λοιπόν,
1ον Αν πιστέυεις ότι με ακα θα πάθεις τίποτα τότε τα φιλιά θα σου έκαναν το ίδιο. Δεν είναι ο πούτσος σου το θέμα αλλά τα σάλια σε αυτή την περίπτωση.
2ον αν δεν θέλεις ακα το λες ακόμα κ με την πρώτη. Μπορεί η κοπέλα να νόμιζε πως γουστάρεις άγριες καταστάσεις.
3ον Με ακα δεν κολάς τπτ. Έχει αποδειχτεί πως το σάλιο δεν μεταφέρει σεξουαλκώς μεταδιδόμενα νοσήματα.
4ον Όλοι αυτοί που βλέπετε στην τηλεώραση κ στο ίντερνετ ότι κόλησαν κάτι είναι γιατί έκαναν ακα μπριζολάρισμα.

Ντιπ μαλάκες δηλαδή.
που μετά δεν ξέρουν ούτε αυτοί που τα έχουν μεταφέρει (σε δικά τους πρόσωπα και δεν ξέρω και γω που αλλού).
17 Μαΐου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

φιλε μου προς ενημερωση σου και μονο, απο ακα δυστυχως εχω παθει βαλανοποσθιτιδα απο μια ρωσιδα πριν απο καποια χρονια στην φραντζη. αντιβιωση ισχυρη για 1 μηνα, αλοιφες (2) πρωι-βραδυ και φαρμακευτικο αφρολουτρο (αντισηπτικο-αντιμυκητιακο). και φυσικα αποχη απο σεξ (ουτε με προφυλακτικο) για να μην ερεθιζεται η βαλανος..ουτε μαλακια βεβαια..χωρια που επρεπε να τα υποστει ολα αυτα το ετερον ημισυ...για βαλτα στην ζυγαρια..αξιζει να περασει καποιος ολα αυτα για λιγες στιγμες ηδονης? εγω ειμαι αρνητικος..τωρα αλλοι δεν ξερω..περι ορεξεως..
σιγουρα δεν κολλας σμν , αλλα και αυτα τα παραπλευρα ειναι επιζημια και οδυνηρα.
17 Μαΐου, 2012
παλικαρια η βλενορροια κολαει πολυ ευκολα με το στοματικο και πιο δυσκολα αλλα κολαει και αυτην με το στοματικο και η συφφιλη αλλα και αλλα αφροδισια νοσηματα. μην παιζεται με την υγεια σας
17 Μαΐου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Η βαλανοποσθίτιδα είναι φλεγμονή. Μπορεί ενδεχομένως να αποτελεί σύμπτωμα αφροδίσιου νοσήματος, αλλά μπορεί να πάθεις σχετικά εύκολα, χωρίς ΚΑΝ σεξουαλική επαφή (ελλιπής καθαριότητα - κυρίως λόγω του γνωστού σμήγματος του πέους). Και το λιπαντικό του προφυλακτικού μπορεί να ερεθίσει την πόσθη ή τη βάλανο, με την τριβή και να προκαλέσει βαλανοποσθίτιδα. Στην δική μου περίπτωση (στοματικό με προφυλακτικό), ο γιατρός γενικά μού σύστησε, εκτός φυσικά της θεραπείας: Σχολαστική καθαριότητα στο ντους με χλιαρό νερό και μαλακό σαπούνι που θα ξεπλυθεί καλά, μετά από κάθε εκσπερμάτιση. Ακόμα και μετά τη solo εκσπερμάτιση!
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7