Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 6 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 5887
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
...Έχοντας πάρει κάτι αναδρομικά απ τη δουλειά και μετά από αρκετά μεγάλη αποχή απ τα μασατζίδικα...είχα όρεξη να γαμήσω κώλο...μεγάλο κώλο...κατευθύνηκα λοιπόν προς το μαγαζί αυτό, όπου 2 μέρες πριν σε αναγνωριστική είχα σταμπάρει τη Βίκη...Η Βίκη είναι ένα 45+ milf, ψηλή, αλόγα με χοντρά μπούτια και μεγάλη, σφιχτή, τουρλωτή κωλάρα...πρόστυχη φάτσα με 2-3 στραβά δόντια...μου φάνηκε γνωστή αλλά δε μπορούσα να θυμηθώ πού την είχα δει (λόγω αρχικών σταδίων Alzheimer)...Ξεκινήσαμε με μασάζ το οποίο ήταν μάλλον μάπα, αλλά αυτό δε με πείραξε...το μυαλό μου ήταν στην κωλάρα της...άρχισα να της τη χαϊδεύω και να τη μουνοδαχτυλιάζω...με μια απότομη κίνηση γδύθηκε και άρχισε να μου τον τσιμπουκώνει άγρια...καυλωμένος την ξάπλωσα και της έκανα ένα γλυφομούνι σπέσιαλ ενώ παράλληλα της έβαζα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα, το οποίο δέχτηκε ευχαρίστως...ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό και στη συνέχεια πισωκολητό στο οποίο μου κουνούσε προκλητικά την κωλάρα της..."Τι θέλεις να την κάνεις την κωλάρα μου, αγόρι μου"? ρωτούσε προκλητικά..."Να την ξεσκίσω" της απάντησα και συμφωνήσαμε στα +20...Την ξάπλωσα ιεραποστολικά και της τον έχωσα στον κώλο...Με παρότρυνε να τη γαμάω δυνατά...η αίσθηση της σφιχτής σούφρας της ήταν απίθανη...τη γύρισα πισωκολητά και μετά από λίγο ήρθε το τέλος...της τάχυσα όλα πάνω στα υπέροχα κωλομάγουλα που κουνούσε προκλητικά...και της τα πασάλειψα...
Φεύγοντας ξελαμπικαρισμένος, σα να θυμήθηκα πού την είχα ξαναγαμήσει...Νομίζω πως είναι η Βερόνικα απ το Σολ 54...Ναι..αυτή η φραγκοφόνισα..αλλά δεν είμαι σίγουρος..παρακαλώ κάποιον συναγωνιστή να με επιβεβαιώσει ή να με διαψεύσει..το 80αρι πάντως δεν το μετάνιωσα...αν και είναι πολύ...για τους δύσκολους καιρούς..
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
  • Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας
Βίκυ