Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 56 10
Μασατζίδικα 50101
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πριν ένα μήνα, πάνω-κάτω, έκανα το δεύτερο πέρασμά μου από το ίδρυμα (η αναγραφόμενη ημερομηνία ενδεικτική).
Τα προσφερθέντα νιάτα δεν με ενέπνευσαν, και έτσι, παρ’ ότι δεν είμαι μιλφάκιας, είπα να δοκιμάσω τα θέλγητρα της Μάγιας, για την οποία είχα δει στο thread καλά σχόλια, αν και όχι αρκούντως λεπτομερή ή τεκμηριωμένα.

Η Μάγια είναι μια ώριμη πλέον γυναίκα (δεν θα διακινδυνεύσω να την προσδιορίσω ηλικιακά, για να μη κάνω κάποιο αθέλητο λάθος) με κομψή σιλουέτα. Η συμπεριφορά της υπήρξε μάλλον τυπική καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας, χωρίς ιδιαίτερες εγκαρδιότητες.

Το μασάζ ήταν αρκετά καλό, σίγουρα καλύτερο από τον μέσο όρο που έχω απολαύσει στα ανάλογα ιδρύματα ή εκείνο που είχα λάβει από την ομόσταυλη Κατερίνα. Ενδιαφέρον παρουσίασε επίσης τόσο η αισθησιακή μετάβαση από το μασάζ στο δεύτερο μέρος του προγράμματος, όσο και η επίδοσή της στα πνευστά, με επιδόσεις που συμβαδίζουν με την τεκμαρτή εμπειρία της θεραπεύτριας.

Τα αποκαλυπτήρια φανέρωσαν ένα μάλλον μικρό (αλλά όχι υπερβολικά) στήθος, που ανθίσταται ακόμη στις δυνάμεις της βαρύτητας, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για τους γλουτούς και τους μηρούς της, η εικόνα και αίσθηση στην αφή των οποίων μαρτυρούν το πέρασμα του πανδαμάτορος χρόνου. Οφείλω να επισημάνω την ύπαρξη λίαν ευδιάκριτης και μεγάλης κάθετης ουλής στο υπογάστριό της (από αφαλό μέχρι εφηβαίο). Το προφανές αισθητικό «θέμα» δεν με άφησε ανεπηρέαστο και "έκοψε" έναν πόντο από τον βαθμό που έβαλα στην εμφάνιση. Κατόπιν τούτου, το κυρίως πιάτο εξελίχθηκε σε τυπικά πλαίσια: δεν απογοήτευσε, αλλά ασφαλώς δεν ενθουσίασε. Συνολικός χρόνος μασάζ και αγώνος περί το τριακονταπεντάλεπτο.

Συνοπτικά, μια συνεδρία, στην οποία δεν αρμόζουν διθύραμβοι, αλλά ούτε και κλαυθμοί.

Σημ.: Απο τις υπηρεσίες άφησα εκτός την πίπα (η οποία ασφαλώς υπήρξε), γιατί δεν θυμάμαι πια αν ήταν με ή άνευ προφύλαξης.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 01, 2012
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Μάγια
SinBarr
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
193
Πόντοι:
5.775
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαρτίου, 2012
δεν θυμάσαι αν η πίπα ήταν με ή άνευ Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
28 Μαρτίου, 2012
Ναι, συναγωνιστή μου! Γεράματα... Δεν θυμάμαι, ένα μήνα μετά, αν η πίπα έγινε με σκούφο ή γυμνή.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2