Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 56 10
Μασατζίδικα 50101
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πολύς ντόρος εσχάτως για την «ολική επαναφορά» του εν λόγω καταστήματος, οπότε, μόλις χτύπησε το καμπανάκι (ή, μάλλον, τα «καμπανάκια» :p ) της libido μου, είπα να αποκτήσω προσωπική άποψη. Η αναφερόμενη ημερομηνία επίσκεψης ενδεικτική ;)

Η τοποθεσία του ιδρύματος είναι λιγάκι «θέμα», ιδιαίτερα για εκείνους που, όπως ο γράφων, δεν έχει «γράψει» χιλιόμετρα στην ένδοξη Φυλής. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται σε καλό επίπεδο, όχι τόσο ανεβασμένο όσο είχα οδηγηθεί να πιστεύω, διαβάζοντας προηγούμενες κριτικές. Για παράδειγμα, δεν αγγίζει σε καμμία περίπτωση το επίπεδο του Δεριγνύ 14 (το οποίο πάντως δεν έχω επισκεφθεί εδώ και 1,5 έτος). Ο διάκοσμος είναι πιο minimal από το συνηθισμένο, βοηθώντας στο να σχηματιστεί μια εντύπωση πιο «μοντέρνου» και «φρέσκου». Στα θετικά η ύπαρξη ευρύχωρης καμπίνας ντους εντός του δωματίου, στα αρνητικά το στενό μασαζοκρέβατο και η έλλειψη καναπέ.

Υποδοχή από τη Μάγια, για τους λάτρεις των… ωριμότερων απολαύσεων ;) Παρήλασαν μία νεαρή μαυρομαλλούσα μετρίων διαστάσεων και άλλη μία, «ιδιαιτέρως τροφαντή», για να το θέσω πολύ κομψά (δυστυχώς δεν συγκράτησα ονόματα). Εγώ όμως επέλεξα την Κατερίνα, ένα νεαρό κορίτσι κανονικού αναστήματος με κοντά μαλλιά, βαμμένα ξανθά. Σωματάκι ΟΚ, με «θέμα» σε μηρούς και γλουτούς, το οποίο θα πρέπει να ελέγξει.

Το μασάζ δεν με ικανοποίησε. Προφανώς δεν υπάρχει τεχνική γνώση του αντικειμένου, και το αποτέλεσμα ήταν φτωχό. Με το γύρισμα σε… ύπτια θέση, τα πράγματα βελτιώθηκαν. Το στοματικό ήταν φιλότιμο, με ποικίλματα επί του «αντικειμένου», η ανταπόκριση στην εκ μέρους μου ανταπόδοση θετική και η συμμετοχή στο –τεσσάρων σύντομων πράξεων- κυρίως θέμα ικανοποιητική. Το πέρας των εργασιών επήλθε στο 35λεπτο περίπου.

Να προσθέσω ότι ενώ αρχικά το κλίμα ήταν μάλλον συγκρατημένο – τυπικό, μετά το πέρας της συνεδρίας τα πράγματα άλλαξαν άρδην επί το θερμότερον, και ερωτήθηκα επανειλημμένα –τρις- αν έμεινα ικανοποιημένος από την επίσκεψη.

Για το τέλος, μία παρατήρηση: σέβομαι απόλυτα την άποψη των προηγουμένων κριτικών που αφορούν την Κατερίνα, αλλά το 9άρι στην εμφάνιση το θεωρώ επιεικώς υπερβολικό: όσο καλά και αν περνάμε σε μία συνεδρία, δεν θα πρέπει να δημιουργούμε την προσδοκία σε όσους βασιστούν στα γραφόμενά μας ότι θα συναντήσουν κάποια εξαιρετική καλλονή…
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 23, 2012
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
SinBarr
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
193
Πόντοι:
5.775
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Φεβρουαρίου, 2012
η απορια μου ειναι η εξης.αλλοι γραφουν για 45λεπτο αλλοι για 30λεπτο.τελικα ρε παιδια τι ισχυει? για να ξερουμε αν συμφερει η οχι δηλαδη..60 ευρα ειναι αυτα..
01 Φεβρουαρίου, 2012
Φίλε μου, στο 35' περίπου το έβαλα το γκολ, όπως γράφω (ξαφνικός θάνατος! Γλώσσα ).

Δεν θα με έδιωχνε κιόλας, αν το "τραβούσα" περισσότερο!...
21 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

και γω φιλε στα 35 λεπτα τελειωσα αλλα δεν εφταιγγε η κοπέλα. Αμα περνας καλα . και εισια κααι χαλαρωμένος ειναι λογικο να μην αντεξεις και παρπαανω.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3