Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 32 10
Μασατζίδικα 97619
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μπηκα και εγω στον πειρασμο να δοκιμασω την τεχνικη του nuru στο συγκεκριμενο χωρο απο τα χερια της Ναταλι , ετσι γιατι μου αρεσε το πονηρο μουτρακι. Ημουν μεταξυ Τζουλιας και Ναταλι κ αυτο λογω αναλογιων. Το συγκεκριμενο ειδος μασαζ θελει σχετικα μικρη σε αναλογιες παρτενερ , γι αυτο και οι ασιατισες ειναι μανουλες,...;-)

Ο χωρος πολυ καθαρος, καφεδακι στην υποδοχη με πολλη ευγενεια, ντους στο δωματιο , διαστημικο οπως προανεφερε καποιος, και επιτελους και ενα μεγεθος πετσετας που χαιρεσαι να σκουπιστεις και να τυλιχτεις.

Στα της υπηρεσιας, το προσφερομενο μασαζ πολυ καλο , αισθησιακο αλλα μπηκα στον πειρασμο να το συγκρινω με αυτο που ειχα βιωσει απο ασιατισα στο εξωτερικο οποτε δεν μοορω να δωσω 10.
Παρολα αυτα καταφερε να μου διεγειρει τις αισθησεις και να φτασω στο επιθυμητο αποτελεσμα , οχι με μπριζολιασμα αλλα με εναλλακτικο τροπο.
Με χαλασε το σεντονακι αναμεσα στο στρωμα και το σωμα μου, καθως πρωτον δεν μπορει να σταθει στη θεση του οποτε εχεις μια ανασφαλεια για την καθαριοτητα του στρωματος. Κανονικα θα πρεπε η επαφη να ειναι απευθειας με το στρωμα αλλα καταλαβαινω τον λογο υπαρξης του σεντονιου. Ψαχνοντας στο διαδυκτιο ειδα οτι το κοστος ενος ειδικου τετοιου στρωματος ειναι στα 100 δολλαρια λιγοτερο δηλαδη απο 100 ευρω. Θα μπορουσαν λοιπον να εχουν παραπανω στρωματα και να απολυμαινουν και να χρησιμοποιουν εναλλαξ.

Επισης οσον αφορα την τιμη και λογω των παραπανω καθως και της ποσοτητας nuru gel που χρησιμοιειται αλλα και γενικως του ολου σερβις θεωρω οτι ειναι σε λογικα πλαισια αλλα θα μοορουσε να μειωθει ελαφρως. Πιστευω αυτο θα το πετυχει ο ανταγωνισμος, αν δηλαδη αρχισει να προσφερεται και απο αλλα μαγαζια.

Το θεωρω λοιπον μια πολυτελεια στους καιρους που διανυουμε αλλα αξιζει μια στο τοσο για να αιθανθει κανεις ομορφα.

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 03, 2012
Κόστος συνάντησης
150
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
N
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού