Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 486 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 792169
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Πρωϊνή επίσκεψη στο Palais de Massage. Ανοίγει η Ζάνα, με αγκαλιές & φιλιά. Η Μόνικα φτιάχνει κάτι στο νέο δωμάτιο και σκέφτηκα αμέσως να φτιάξει και μένα. Η Μόνικα είναι μιά λεπτή γυναίκα (1,65-1,70μ), με μαύρα μακριά σπαστά μαλλιά, μικρό στήθος. Δεν είναι του απολυτου γούστου μου, αλλά σαφώς δεν με φήνει αδιάφορο σαν εμφανιση. Άλλωστε για τη δουλειά της δεν τίθεται θέμα όπως αποδείχθηκε σήμερα. Εν τω μεταξύ η Ελένη μπαινόβγαινε, και την άφησα για άλλη φορά. Κουβεντιάσαμε με τη Ζάνα και πήγα στο δωμάτιο με την Μόνικα που έκανε μιά στάση να τελειώσει τον καφέ της ενόσω θα έκανα ντουζ. Μασάζ χαλαρωτικό και ήσυχο. Καθόλου ψεύτικο όμως. Όλο το πρόγραμμα από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν πολύ καλό, εγώ δεν μπορούσα να φανταστώ με τίποτα κάτι τέτοιο καθώς είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο. Αυτό μόνο το ζεις, δεν περιγράφεται. Ήταν από τις πιό έντονες και πραγματικές εμπειρίες μου. Η κοπέλα αν και είναι πολύ ήρεμη είναι πολύ δυνατή σαν εμπειρία, εγώ θα την χαρακτήριζα «το ήσυχο ηφαίστειο». Συμμετείχε με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο και έδινε ενέργεια χωρίς φασαρίες και ψευτοβαβούρα. Είναι επίσης πολύ ευγενής, μιλήσαμε για πολλά πράγματα και με δική μου πρωτοβουλία. Στο μασαζ λόγω χρόνου και συνθηκών είναι εύκολες οι συζητήσεις. Γενικά μού έχουν τύχει στη ζωή μου θετικές εκπλήξεις –λίγες- και αυτή σήμερα ήταν μιά από αυτές. Τι να πώ! Μόνικα σ’ευχαριστώ πολύ και να είσαι πάντα καλά!

Τελευταίο αλλά όχι έσχατο, η Ζάνα από φιλοξενία και κεράσματα και πάλι άψογη. Πριν φύγω εκτός από τη Ζάνα κουβέντιασα λίγο και με τις άλλες κοπέλες: Σόνια (η .... computer-woman του ΣΤ29), Πάολα (άλλη μιά φορά μαζί της και θα την ... ερωτευτώ,... κουμπαρα θα είναι η Ζάνα), Χριστίνα, Βίκυ, Νικόλ (κεφάτη ήλθε) και φυσικά τη Μόνικα που στο τέλος με αποχαιρέτησε ευγενικά στην έξοδο.

ΥΓ. Εγώ γράφω αυτά που ζω και νιώθω, καταθέτω τη γνώμη μου και τα συμπεράσματα μου, αλλά ταυτόχρονα κάνω ρεπορταζ (που?, πότε?, τι?, πώς?). Μακάρι να μπορούσα να ήμουν πιό περιγραφικός & αναλυτικός. Τώρα κάποιοι ίσως μού την πουνε πάλι, αλλά τί να γίνει.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 05, 2012
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.191
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού