Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785693
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Βόλτα το απόγευμα από την αγαπημένη οδό Στουρνάρη με σκο΄πό να κάνουμε επίσκεψη στο Νο. 29 ώστε να φύγει καλά το έτος.
Πόρτα, η Ελένη. Πρώτη φορά την βλέπω τόσο πρόστοιχα ντυμένη και η αλήθεια είναι πως δεν είχα καλή άποψη για την εμφάνησή της όσες φορές την είχα δει αλλά μου άλλαξε γνώμη.
Παρούσες-ελεύθερες: Ελένη (προφανώς), Βίκυ, Πάολα και Σόνια. Και τα τέσσερα δωμάτια πιασμένα, αλλά για καλή μου τύχη ένα ελευθερωνόταν ένα εκείνη την στιγμή. Με χώσανε στην τουαλέτα για να βγει ο πρωηγούμενος συναγωνιστής. Προσορινά νόμιζα πως με ξέχασαν γιατί περίμενα κανα 3λεπτοΓλώσσα. Μπαίνω στο δωμάτιο και μπήκα για ντους, το οποίο είχε ένα προβληματάκι και δεν άδιαζε το νερό γρήγορα με αποτέλεσμα να πλημηρίζει. Μετά περίμενα και κανά 10λεπτο να έρθει η Σόνια. Άκουγα γενικά πολλές συζητήσεις μεταξύ των κοριτσιών. Δεν τσακονώντουσαν, αλλά μάλλον κάποια προβλήματα μάλλον είχαν να λύσουν στο μαγαζί και "τρέχανε"..
Μπαίνοντας μου ζήτησε συγνώμη για την καθυστέριση και ξεκίνησε για μασάζ. Με αποζημίωσε. Απολαυστικό, δυνατό με απαλές κινήσεις όμως, σε όλο το σώμα και χωρίς βιασίνη. Στο τέλος έκανε και ενα φοβερό b2b με το οποίο άρχισε να με απογειώνει για την συνέχεια (φιλάκια, τριψήματα και γλυψήματα στην πλάτη τον λεμό κτλ.).
Στα του σεξ ξεκίνησε με τα απαραίτητα προκαταρκτικά αλλά δεν την άφησα και πολύ καθώς το τούρμπο είχε ανοίξει και δεν κρατιόταν το εργαλείο.
Στάση στα 4, μετα ιεραποστολικό μέχρι που ένιωθα πως δεν άντεχα άλλο πριν την έκρηξη. με έβαλε ανάσκελα και μετά από αφαίρεση προφύλαξης και ενός άψογου στοματικού ήρθε το τέλος κατά το οποίο δεν προσπάθησε να αποφύγει από το στώμα της αν και μετά το ξεκίνημα της εκτόξευσης τραβίχτηκε.
Καθόλη την διάρκεια της πράξης ήταν ορεξάτη, με την κατάλληλη συμμετοχή από μέρους της με πάθος και πολύ καλή απόδωση.

Είναι η 2η φορά που την επιλέγω και δεν συνηθήζω να πηγαίνω 2η φορά με την ίδια κοπέλα διότι μετά από πολλές εμπειρίες κατέληξα πως η 2η φορά σπανίως είναι ανάλογη η καλύτερη από την πρώτη. Η Σόνια ανοίκει στην κατηγορία που όσες φορές και να πας μαζί της είναι, όχι καλύτερη, τουλαστιχον το ίδιο καλή με την πρώτη φορά!!

2 πραγματάκια ακόμα.
1ον Στο έβγα από το μαγαζί καθόντουσαν 2 κοπέλες τις οποίες δεν έχω ξαναδει στο μαγαζί. (Δοκιμαζόμενες να πω?)
2ον το σαλόνι το έχουν κάνει ένα επιπλέον δωμάτιο λόγω της ζήτησης, άρα μην περιμένετε μείωση τιμώνΛύπη
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 30, 2011
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Μέλος
Εγγραφή:
2 Σεπ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
16
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού