Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 838225
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Κατέβηκε ο Σαλονικιός στην Αθήνα και μιας που είχε τιμήσει το Σ63 είπα να αλλάξω παραστάσεις. Πήγα λοιπόν στο ίδρυμα, χτύπησα την πόρτα, μου ανοίξανε και ανέβηκα. Μπήκα στο σαλόνι, ευγενική η κυρία επί της υποδοχής, προσφέρθηκε να μου προσφέρει κάτι αλλά δεν ήθελα ένεκα που ήμουν πιασμένος και το μόνο που ήθελα ήταν μασάζ.

Ξεκίνησε η πασαρέλα των κοριτσιών με την ανάλογη γνωριμία (έχω να πω ότι τουλάχιστον στην Θεσσαλονίκη πλησιάζουν περισσότερο αλλά δεν ήμουν και σε απόσταση χιλιομέτρου) οπότε μετά από 5 ή 6 κοπέλες που είδα να πω την αλήθεια έχασα λίγο την μπάλα. Διάλεξα την Νικόλ γιατί κάτι μου έκανε κλικ και στην εμφάνισή της και στο χαμογελαστό προσωπάκι της.

Οδηγήθηκα στο δωμάτιο, έκανα μπάνιο και ήρθε η Νικόλ. Εκεί παρατήρησε και το τατού μου... Είπαμε ένα δυο πράγματα σε πολύ φιλικό τόνο και ξεκίνησε ένα μασάζ... μα ένα μασάζ. Άλλο να σας το λέω και άλλο να το νιώθετε! Ξεπιάστηκα τελείως. Κατάλληλες πιέσεις στα κατάλληλα σημεία, Body to Body και τελειώμα με πάτημα.

Μετά το αναποδογύρισμα ο αγώνας ξεκίνησε καλύτερος και εντατικότερος και από τις δύο πλευρές... Τα κατάλληλα στησίματα (εκτός από το doggy που λόγω δικού ύψους δεν βοηθούσε) με τον κατάλληλο χρόνο και χωρίς πολλές, περιττές κουβέντες, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Νικόλ να είσαι πάντα καλά και την επόμενη φορά που θα έρθω θα σας ξαναεπισκεφτώ...
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 28, 2011
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
dokimazo
Μέγας
31
Πόντοι:
4.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Δεκεμβρίου, 2011
Ρε με τις..."Ιταλίδες"...
30 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μεχρι προτινος το παιζαν ελληνιδες,τωρα το γυρισαν σε ιταλια μερια.
Παντως δεν απομακρινονται και πολυ απο τη χωρα τους
30 Δεκεμβρίου, 2011
ε ναι , τώρα που η ελλάδα μπατίρισε, άλλαξαν εθνικότητα
30 Δεκεμβρίου, 2011
Τι σημασία έχει η εθνικότητά τους; Ας είναι ό,τι θέλουν, αρκεί να είναι καλές στη δουλειά τους...
30 Δεκεμβρίου, 2011
Albany area μάλλον, θυμάμαι την Ρουσλάνα Σπύρου Πάτση 40 την παρουσίαζαν ως Σέρβα
και όταν την ρώτησα κάτι στα Αγγλικά μου λέει Ιταλικά αν ξέρω (τα μαθαίνουν οι Αλβανίδες
από μικρές).
30 Δεκεμβρίου, 2011
αλβανιδες , οι πιό μοχθηρες κακόψυχες και εκδικητικές γυναίκες που υπάρχουν στον πλανήτη .
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6