Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 13 10
Μασατζίδικα 27946
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
1η επίσκεψη στο Στ47. Ο χώρος όχι κάτι ιδιαίτερο. Το δωμάτιο δεν είχε ντουζιέρα, χρήση του κοινού μπάνιου πριν και μετά. Πετσέτα, παντόφλες κλειστές, υπάρχουν τα υπόλοιπα απαραίτητα.
Εργαζόμενη κοπέλα η Λία. Κοκκινοξανθα ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους, συμπαθητικό πρόσωπο, απόσο κατάλαβα από τις κουβέντες μας καλή, ευγενής, ευαίσθητη ψυχή. Μασαζ σε πόδια, πλατη, χέρια, αυχένας, Β2Β. Δεν είμαι έμπειρος στο μασάζ, αλλά καλό ήταν απότι κατάλαβα, είχε μέτρια ένταση. Το κορμάκι μου το είχε ανάγκη. Φουλ πρόγραμμα (υποθέτω πάνω από 45 λεπτά) με φουλ σερβις λοιπόν και η Λία κάνει ό,τι μπορεί να με ευχαριστήσει με φραπέ, με καλαμάκι, τα γαλλικά μας, τα σπανιόλικα, κτλ. Συμμετείχε όπως έπρεπε. Προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της όσο καλύτερα γίνεται. Με κερασανε και δύο ποτάκια. Πιάσαμε κουβέντα και για διάφορα θέματα. Εγώ έμεινα ευχαριστημένος –εξού και ο τίτλος. Λία δεν ξέρω εάν θα διαβάσεις αυτή την κριτική, αλλά εάν κάποια στιγμή είπα/έκανα κάτι στραβό συγγνώμη, σ’ευχαριστώ πολύ και νάσαι πάντα καλά. Χρόνια πολλά και καλά, υγεία και ό,τι επιθυμείς για σένα και για τους δικούς σου, καλή χρονιά! Μπορεί να μην έχει σημασία αλλά η παράξενη αυτή κριτική παρατρίχα να μην γραφτεί, αφού 1 ώρα μετά που βγήκα από το δωμάτιο ένα ΙΧ παρολίγο να με χτυπήσει (στο δρόμο).

Άλλη μιά συνάντηση δύο διαφορετικών κόσμων έληξε. Αυτός (=εγώ) που κτυπάει το κουδούνι -εκείνη τη στιγμή- αντιπροσωπεύει τον ελεύθερο χρόνο, τη διασκέδαση, το φανταστικό κόσμο, την απομίμηση ζωής, είναι η επιθυμητή ζωή. Αντίστοιχα, αυτή που ανοίγει την πόρτα είναι –εκείνη τη στιγμή- ο ρεαλισμός, η εργαζόμενη, η προσωποποίηση της δουλειάς και όχι του ελεύθερου χρόνου, είναι η πραγματική ζωή είτε επιθυμητή είτε ανεπιθύμητη.

Χρόνια πολλά και καλά σε όλες/όλους!

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 27, 2011
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Λία
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.187
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού