Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785430
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
1η μου φορά στο Στ29. Πρωινή επισκεψη, μού αρεσε η Μόνικα αλλά λείπουν ακόμη οι κοπέλες που είχα διαβάσει (Σονια, Ελενα, ...), κάνω να φύγω, αλλά μού συστήνεται η Ζάνα και μένω. Δεν το μετάνοιωσα καθόλου. Η Ζανα είναι ~1,65, έμπειρη (όχι 20άρα), με καστανόξανθο ίσιο μαλλί, συνηθισμένο πρόσωπο.

Ντουζ μόνος μου. Ετοιμάζεται και έρχεται. Ξεκίνημα με μασαζ από τα δάχτυλα των ποδιών έως -μετά από ώρα- στον αυχένα. Είχε και πολλή δουλειά να κάνει με το ταλαιπωρημένο κορμί μου. Συνέχισε πάνω στην πλάτη μου με b2b και με τα χέρια και πόδια της. Δυνατή εμπειρία, πολλή καλή η Ζάνα. Μπόλικη κουβέντα και πλάκα συνεχώς. Ωραίος τύπος. Το γυρίσαμε μετά στο χαδάτο. Καλό κι αυτό. Γλωσσόφιλα. Συνέχεια με ακαποτο και 69, μπάλες, χαμουρέματα, σε στηθος και οπίσθια κτλ. Η Ζάνα έχει καμπύλες, στήθος και τα ευχαριστιέσαι. Συμμετέχει ωραία. Ανέβηκε πάνω μου, αλλάξαμε σε κλασικό όπου και τέλειωσα μέσα σε σφιξίματα και χάδια. Μετά με προτροπή της κάναμε ντουζ μαζί (αλληλοπλυσίματα). Με σκούπισε. Με κέρασε και σοκολατάκια από την πατρίδα της και ρακί 2-3 δόσεις (νωρίτερα είχα κατεβάσει και 2 ουίσκυ). Γενικά ήταν σούπερ εμπειρία (συνολικά ίσως ήμασταν 1 ώρα στο δωμάτιο μαζί) που με έφτιαξε. Το μόνο πρόβλημα είναι: πού να βρίσκω τα λεφτά για να έρχομαι συχνά? Ζάνα σ’ευχαριστώ πολύ και να είσαι πάντα καλά! Χρόνια πολλά, καλή χρονιά και ό,τι επιθυμείς!

Φεύγοντας ήλθαν η Χριστίνα, Βικυ, ... Κάναμε πλάκα όλοι μαζί. Μπήκαν 3-4 κοπέλες στα υπόψη να δούμε πώς και πότε θα τα καταφέρω. Κορίτσια χρόνια πολλά και καλά σε όλες σας!
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 26, 2011
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ζάνα
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.187
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Δεκεμβρίου, 2011
οχι 20αρα.....γιατι υπαρχει κανεις που να εχει παει και να νομιζει οτι ειναι κοντα στα 20????????
ειναι πανω απο 42.....
πάντος μπραβο αν και εχεις μονο ενα ποσταρισμα σε ολα τα θεματα του μασαζ φαινεται οτι διαβαζεις πολυ
και ειδικα το τελευταιο διαστημα του εχεις δωσει και καταλαβαινει και δεν εχεις αφησει μασαζου για μασαζου απο οτι βλεπω απο της συνεχομενες κριτικες σου...
καλες γιορτες
26 Δεκεμβρίου, 2011
Το (όχι 20άρα) ήταν προφανώς (αντιθετικά) επεξηγηματικό του έμπειρη και όχι για να δημιουργήσει συνειρμούς σχετικά με την πραγματική της ηλικία.

Η αλήθεια είναι ότι ψιλοβαρέθηκα τα στουντιο -μην παραπλανάσαι από τις ελάχιστες κριτικές μου- και είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο. Η Ζάνα τυχαία μού άνοιξε την πόρτα, παρολίγο να φύγω καθώς θα ήθελα να δω και τις υπόλοιπες κοπέλες (άτιμα 80άρικα, δεν φτάνουν για όλες σας) και όταν μού συστήθηκε αποφάσισα να μείνω.

Δεν πολυγράφω, το ποστάρισμα είναι κάτι που έγραψα στο φόρουμ? Δεν πολυπαρακολουθώ αυτές τις στατιστικές.

Βασικά απαντώ σε όλα τα προσωπικά μηνύματα εφόσον μού στέλνονται.

Χρόνια πολλά και καλά!

26 Δεκεμβρίου, 2011
Παράλειψη μου -κακώς: Κάτι που μού έκανε θετικότατη εντύπωση είναι η εχεμύθεια και διακριτικότητα της Ζάνας και φαντάζομαι όλων των κοριτσιών. Φροντιζε σχολαστικά την ΜΗ διασταύρωση στο σαλόνι, είσοδο κτλ. των πελατών.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3