Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 10 10
Ποσειδώνος 67
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα
10693
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Την Χριστίνα την είχα απολαύσει και πριν κανα 3μηνο στον ίδιο χώρο αλλά μετά έλειψε Ιταλία. Όταν πήγα λοιπόν προχτες για χαλαρουίτα κατάσταση και αφού παρέλασαν ωραίες υπάρξεις τελευταία σκάει η Χριστίνα με αγιοβαλιάτικα εσώρουχα και άστραψαν τα μάτια μου σαν καρτούν.Γύρω στο 1,70 , καλό σώμα σφικτό, στήθος τέλειο 3, τατουάζ 3-4, πανέμορφο πρόσωπο, έκοψε και τα μαλιά της και μου άρεσε πιο πολύ τώρα. Ανεβασμένη πολύ στο μασάζ, έδειξε ότι βελτιώνεται με τον καιρό, ενώ στα μετέπειτα, γλωσσόφιλα με τις απίστευτες χειλάρες της, πίπα από τις καλύτερες, υγρή, βαθιά, περιποίηση όλης της περιοχής και όταν της ζήτησα 69 απόλαυσα κι γώ ένα μυρωδάτο μουνάκι και δεν άργησα να καταθέσω, ενώ συνέχιζε μέχρι να λιώσω. Μπήκαμε μαζί για μπανάκι μετά και με αποχαιρέτησε με ένα καυτό φιλί. Για την υποδοχή δεν θα πω κάτι, γιατί δεν θα είμαι αντικειμενικός. Πάω συχνα τον τελευταιο χρόνο και αισθάνομαι πολύ οικεία μαζί τους. Στα ίσως αρνητικά τώρα είναι ότι η Χριστίνα είναι λαλίστατη...ευτυχώς μόνο κατά τη διάρκεια του μασάζ. Εμένα μ'αρέσει !
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 19, 2011
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Δεκεμβρίου, 2011
αν ηθελες , θα σου δινε μπριζολα , η απαγορευεται στο ιδρυμα αυτο ;;
mamasan
25 Ιανουαρίου, 2012
μου χει δώσει σε προηγούμενη συνάντηση μια χαρά είναι !
juliani
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2