Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785364
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Πήγα σήμερα το απόγευμα μετά τη δουλειά, αφού είχα διαβάσει πολλές κριτικές και είπα να το δοκιμάσω. Μέχρι σήμερα δεν είχα πάει σε μασατζίδικο, είμαι γενικά επισκέπτης στούντιο και τιμώ τα τίμια κορίτσια του Πριάμου...Κουλ

Η έκπληξη όμως ήταν πολύ θετική: με καλωσόρισε η τσα^2 με ευγένεια, ωραίος χώρος (και δεν τραβάει και τα μάτια, έχει αιματολογικό εργαστήριο από πάνω, οποτε είσαι κύριος, άμα δεις κανένα γνωστό ... Μεγάλο χαμόγελο) ήθελα τη Σόνια, δεν δούλευε όμως, οπότε παρουσιαστήκαν τα 4 κορίτσια (για την ακρίβεια, μιλφάρες) και διάλεξα την Πάολα, ντυμένη με μλούζα νοσοκόμας, πληθωρική και μελαχρινή.

Το μασάζ (μετά το ντουζάκι) άκρως χαλαρωτικό και ποιοτικό για το χώρο (δεν περιμένεις και επιδόσεις σταρ, εδώ που έρχεσαι...). Μετά γδύθηκε γρήγορα και άρχισε να με χαιδεύει όμορφα παντού. Χέρι έμπειρο με σωστό χούφτωμα στα μπαλάκια, ανάσκελα και μαλακία, μαζί με ακάποτο πεοθηλασμό. Πανδαισία ! Κορμί σφιχτό, γύρω στα 35, με βυζάρες 3άρες, ζαρτιέρες λευκές χωρίς στριγκάκι για να χουφτώνω κι εγώ εύκολα. Της ζήτησα να τη γλείψω: πεντακάθαρο, θυρισμένο νιμουδάκι, βόγγαγε ασύστολα, γύρισε ξανά στην πίπα ενώ ήμουν όρθιος. Στήσιμο στα 4 με το μπούτι πάνω στο τραπέζι, δε σφυροκόπησα πολύ διότι η κά..λα είχε χτυπήσει το ταβάνι !!

Τι να πω, συναγωνιστές: πολύ καλή σχέση ποιότητας - τιμής, ωραία γυναίκα, αξιοπρεπής χώρος. Με τα ίδια λεφτά, σε ένα στούντιο παίρνεις ακάπωτο βιαστικό και γρήγορο ξεπέταγμα, ίσως από μια νεώτερη γκόμενα αλλά όχι με την άνεσή σου και όχι σε ένα ωραίο περιβάλλον. Όσο για τη μιλφ, εμένα μου αρέσουν γενικά τα πιπίνια, εδώ όμως η Πάολα τιμά τη δουλειά της, το φχαριστιέται, το σώμα της είναι πρώτο, και τα δίνει όλα. Συστήνεται ανεπιφύλακτα !!
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 13, 2011
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Ιαν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
97
Likes:
850
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού