Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 10 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 8207
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
μεσημεριανη επισκεψη σημερα στο οινομαγειριο της κας.Γιαννας(φ212) στο ροστερ 7 κοπελες(λεμε τωρα)
Λαρισα το γνωστο μιλφ(περασα)
Αφροδιτη οτι καλυτερο εχει το μαγαζι τωρα ,ξανθια αλβανιδα μικρη με πολυ ωραιο σωμα(περασε συναγωνηστης)
Ολγα ρωσιδα μιλφ χοντρη με μεγαλους πεσμενους βυζους
Ελενη η και καλα ελληνιδα , μελαχρινη κοντη αβυζι με κοιλιτσα ,δουλευε και ποιο παλια επεστρεψε απο κρητη
Ελενη ψανθια με πολυ πεσμενους βυζους κοντο μαλλι κα πολυ βαριεστημενη
Κλαουντια το ρουμανακι που δουλευε και ποιο παλια μελαχρινο κοντο στα ορια του ανορεξικου και πεταχτα δοντια
Τζουλιανα απο τσεχια λενε ,λογικα και αυτη αλβανιδα μαυρα μαλια σκυλοφατσα κανονικο σωμα κοντα στα 35
θελω να πω οτι απο οσες φορες εχω παει τοσο κοσμο δεν εχω ξαναδει , συνεχεια χτυπαγε το κουδουνι και ολα τα δωματια(πανω κατω)γεματα ,η παρεα μου καθισε στο γνωστο κουζηνακι ενω οι αλλοι που ερχοντουσα ν οπου εβρισκαν......στο δρομο μπροστα γινοταν της πουτανας πολλα αμαξια παρκαρισμενα και ξεχωριζαν μια τεραστια μερσεντες καθος κα μια πορσε....
στο αγωνηστικο κομματι τωρα ,λαρισα το γνωστο μιλφ με πολυ καλο κορμι για την ηλικια της και ωραιες ματαρες , εχω ξαναγραψει γι αυτην τα δυνατα της σημεια ειναι το μασαζ της και η πιπα της ,30 λεπτα 40 ευρω ειναι καλη τιμη.....μετα λογο πεινας ακολουθησε εξορμηση στον σκαραβαιο...

υ.γ η συνεδρια εγινε οχι στον πρωτο οροφο αλλα στο ισογειο που εχει και μασαζοκρεβατα
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 04, 2011
Κόστος συνάντησης
40
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Λαρίσα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 @.Dod0s, xubicuz

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Δεκεμβρίου, 2011
Τι μέρες και ώρες λειτουργεί αυτό φίλε μου; Έχω πάει 4 φορές γύρω στις 10μμ και είναι κλειστό! Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Σβηστό φως και δεν απαντάνε στα κουδούνια.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1