Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 50 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 202655
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
επισκεψη σημερα με δυο ακομα συναγωνιστες, η πρωτη μου φορα στο συγκεκριμενο καταστημα αλλα μαλλον θα το ξαναεπισκεφτω.....το μονο που με χαλασε ειναι οτι καθοντουσαν ολες οι κοπελες απο πανω μας κ μας πιεζαν να περασουμε λεγοντας διαφορες σποντες κ υπονοουμενα....πανω που ημασταν στο παμε να φυγουμε αρπαζω την τζενη κ λεω παμε....τι εστι τζένη ουκρανιδα με τσιμπουκοχειλα(σε ερωτηση αν ειναι σιλικονατα μουειπε οχι....εχουν γινει ετσι απο τα τσιμπουκια????)σιλικονατα βυζια με μεγαλη ρογα αλλα πετυχημενη επεμβαση και ειναι πολυ καλα κ σε υφη κ σε οψη ,υψος γυρω στο 1,68 30 χρονων μου ειπε(αλλα μαλλον κοντα στα 35-38 μου φανηκε)10 χρονια στην ελλαδα πρωην τενιστρια ,εχει και πεταχτω κωλαρακι ,στην φατσα για οσους γνωριζουν μοιαζει με την τζενη την ιωακειμιδου την ηθοποιο...στο δωματιο που περασα ειχε μεγαλο μασαζοκρεβατο(απο τις ελαχιστες φορες που δεν περισευαν τα ποδια μου)τεραστιο καθρεπτη , καναπε μεγαλο κ ντουζιερα,η κοπελα ειναι πολυ ευχαριστη προσπαθει να κανει συνεχεια χιουμορ κ προς μεγαλη μου εκπληξη το εχει και στο μασαζ....με εκανε αλοιφη,μετα απο κανα 25λεπτο μασαζ μου λεει να γυρισω και αρχισε να με χαιδευει και εκει μου πεταξε οτι το προγραμμα τον 70 φτανειμεχρι μαλακια αν θελω να προχωρησουμε αλλα 20....τα εδωσα ετσι που με ειχε φτιαψει..
πραγματικα μου των εξαφανισε γλυφωντας κ αρχιδια χωρις να χρησιμοποιειχερια απο τακαλυτερα τσιμπουκια,αφου τα καταφερα κ δεν εχυσα την σταματησα κ αρχισανα την γλυφω εγω ,το μουνακι της ειναι πεντακαθαρο κ εντελος ατριχο ενω μου ελεγε να της βαλω κ δαχτυλω μεσα...μετα απο κανα 8λεπτο περασμα προφυλακτικου κ αρχισε ο αγωνας πρωτα ιεραποστολικα με αυτη να φωναζει(μερικες φορες αρκετα ψευτικα) μετα με σταματαει κ μου λεει θελω πισωκολλητα αλλο που δεν ηθελα δυνατο γαμησι οπου κ οι δυο κοιταζομασταν στον καθρεπτη ενω αυτη να φωναζει σκισεμε γαμια μου ,της προτεινω για κωλο αλλα μου ειπε οχι μετα απο κανα 5 λεπτο μου λεει αλλα να χυσεις στις χειλαρες μου κατι που εκανα....θα ξαναπαω καποια στιγμη γιατι ειναι μεσα στην καυλα αλλα κατι πρεπει να κανουν με την τιμη...μου προτεινε κ διπλο με κοπελα που ελειπε(τζουλια)κ μου ειπε οτι δεν θα μπορω ναπαρω τα ποδια μου(κ κατι αλλα που δεν μπορω να γραψω)οψομεθα λοιπον....
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 03, 2011
Κόστος συνάντησης
90
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας