Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 178 10
Μασατζίδικα 387681
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
επισκεψη σημερα για να χάσουμε κατι ελαχιστο απο αυτα που χλαπακιασαμε αυτο το 2ημερο και τι ποιο σιγουρο απο μαριαννα,
12.30 και ολα τα δωματια αδεια!!!!!!!επιλεγω το μαριαννακι και το δωματιο οπως μπαινεις αριστερα μεσα,τα κλασσικα η μαριαννα απο
την αρχη διαθεση να ξεσκιστει....μασαζακι μετριο και μονο στα ποδια καλο,μετα τα γνωστα που εχω ξαναγραξει παιδια,πιπα χωρις προφυλακτικο κ
γαμησι επιπεδου τσοντας,θα πω την αμρτια μου δεν μπορω θελω νατην ξεκολιαζω συνεχεια με φτιαχνει γιατι αντεχει το δυνατο γαμησι, τελειωμα στη μαπα!!!!!!,σημερα ειδα
και μια κοπελα την ανζελα ξανθια με ασπρη επιδερμιδα και ωραιο σωματακι(πρεπει να ειναι η χριστινα απο σ147 με αλλο ονομα αλλα δεν την προσεξα καλα),ξερει κανεις λεπτομεριες γιατι πρεπει καποιοα στιγμη να ξεκολησω απο την μαριαννα......
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 25, 2011
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
  • Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
47.170
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Νοεμβρίου, 2011
Δουλεύει παρεούλα πολλές φορές με την Μαρία την ψηλή μελαχρινή (Βουλγάρα?), ως Αντζελίνα, στο Μελαντίας 50. Την έχω πάρει, τίποτα το συγκλονιστικό...διεκπεραιωτική θα την χαρακτήριζα. Το κορμάκι της όμως κάβλα! Εκεί θα σου μείνουν και 30€ για ενάμισυ μπουρδελάκι!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1