Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 2 10
Θησέως 27A
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα
6922
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Ποιότητα μασάζ
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
η νάνσυ είναι ελληνορώσιδα κατά τα λεγόμενα της,κοντούλα ξανθιά όμορφη πολύ καυλόφατσα που σε φτιάχνει για ανώμαλα τελειώματα επειδή σου το παίζει στην αρχή καθώς πρέπει δεσποινίδα που η πούδρα και το λάδι είναι πράγματα που δεν τα έχει ακουστά ακόμη.Επειδή τότε ήμουν λεφτάς με αράδα και επειδή γούσταρα το μωρό διάλεξα ΄πρόγραμμα χαμαμ-μασάζ και ότι...προκύψει καθώς ήτανε η πρώτη μου φορά με την συγκεκριμένη(είχε προηγηθεί και άλλη μία με την σημερινή σερίφισσα του συγγρού 147 που τότε δούλευε εκεί με άλλο όνομα)και μου λεει η ξανθιά ψηλή ελληνίδα σερίφονταρντάνα ότι είναι 150 το όλο πακέτο...και λέω όκ..Μπαίνω μέσα αφού κάνω μπανάκι και ξαπλάρω στη κρεβατάρα..Έρχεται το μωρό πολύ κοινωνικό να μου μιλάει για τον πρώην της κλπ...πολύ περιποιητικό μασάζ,χαλάρωσα τα μάλα και μετά από κανα μισάωρο πάμε χαμαμ οπου ερχεται διπλα μου η καυλα με πολυ προκλητικό ύφος και αρχίζει να μου ρίχνει κάτι κουτάλες απο αιθέρια έλαια πάνω στη πούτσα και γλωσσόφιλα ψιλοψεύτικα αλλά η πούτσα μου είχε γίνει κάγκελο από τα αιθέρια και από τη πολύ ωραία φράπα που μου προσέφερε...φεύγουμε απο εκεί και ξαναγυρίζουμε στο μασαζοκρέβατο όπου τελικώς με τελειωσε με μια πολύ ωραία πιπούλα στο στοματάκι της...καύλαααααααα το πουτανακι αλλά απο τοτε δεν ξαναπήγα και θέλω πολυ να την γαμήσω...Μου χει μείνει απωθημένο...Πολύ ακριβό πάντως το κουστουμάκι χωρίς να γαμήσω κιολας..Δεύτερη φορά την πάτησα και άντε γειά...
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 25, 2007
Κόστος συνάντησης
150
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Handjob (μαλακία)
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Νάνσυ